Скоро

Конференція WOW-IT: PM & HR, Харків

Унікальне злиття тем по HR і PM, ігрові методики для засвоєння матеріалу  + Інтерактивне участь!

        WOW-IT: PM & HR - це перша конференція, створена з метою "подружити" різні напрямки в IT. Так, такого ще не було, і 12-го листопада в Харкові керівники проектів (PM-и) і менеджери по персоналу (HR-и) вперше зустрінуться на одному майданчику для обміну досвідом. Наші founder-и Вікторія Мусіяченко і Павло Моцарь - відомі професіонали IT-індустрії.

Приєднуйтесь! Вас чекають 19 максимально корисних майстер-класів - без зайвої води, заснованих на досвіді, розділених на 4 тематичні потоки: PM, HR, Inspiration, Gamification:
● Навчання профільних знань з управління людьми і командами - на потоках PM і HR.
● Натхнення на нові звершення завдяки нестандартному потоку Inspiration.
● Інноваційні ігрові підходи для підвищення ефективності роботи і залучення членів команди - в напрямку Gamification.
Дивіться програму кожного потоку на http://wow-it.org/

Для Вас виступатимуть професіонали в своїй області, готові запросто поділитися своїм досвідом:
● Ольга Мельникова з компанії Intel, USA;
● Jon Dixon - Freelance-recruiter, Great Britain;
● Олексій Виноградов - Сo-founder, CEO IT-компанії Videal;
● Вікторія Мусіяченко - HR Director великої IT-компанії (700+);
● Павло Моцарь - СЕО IT-компанії Atom Cream;
● Світлана Мухіна - коуч Luxoft;
● Юлія Дика - автор книг, професіонал по натхненню, арт-терапевт;
● Наташа Карпова - фасилітатор, навчаючи більше 1000 чоловік;
● Вікторія Мусіяченко - HR Director;
● Таїсія Мукій - Директор технічної лабораторії "Вінахiднік"
● Роман Кандибур - режисер плейбек-театру "Сусіди" і ін.
та інші експерти.

Ваше WOW-настрій ми повністю беремо на себе і готуємо цілий мішок WOW-фішок - цікаві акції, конкурси та розваги.

Ну і, звичайно ж, Вас чекає крутий нетворкінг - понад 300 учасників !. Нудьгувати не доведеться, вже повірте!

А мамам більше не потрібно переживати за діточок - ми подбали і про них. Працюватиме спеціальна Mom & baby friendly zone для самих маленьких наших гостей (до 4-х років), і батьки зможуть комфортно взяти участь в конференції.

До 7-го жовтня діють найвигідніша вартість квитків на сайті http://wow-it.org/, поспішайте зареєструватися :).

Приходьте, приїжджайте, прилітайте за WOW-настроєм і новими знаннями на WOW-IT: PM & HR!


V виставка-форум з управління людським капіталом HUMAN CAPITAL FORUM 2016 вже скоро!

19-20 жовтня в Центр подій Nivki-hall відбудеться Ювілейна виставка-форум HUMAN CAPITAL FORUM 2016.
Щорічно команда S-TEAM готує унікальний захід в сфері людського капіталу, де зберуться експерти з управління та навчання.


На виставці будуть представлені провідні українські та зарубіжні провайдери тренінгових і консалтингових послуг.
На форумі спеціально запрошені спікери виступлять з доповідями на найактуальніші теми в сфері управління людським капіталом, а слухачі зможуть взяти участь в дискусіях і «круглих столах».


Виставка-форум Human Capital Forum - це ефективний майданчик для ділових зустрічей і перспективних знайомств, корисна кожному учаснику і відвідувачу.


Не пропустіть шанс отримати квиток на форум до 30 вересня по супер ціною 3000 грн. , З 1 жовтня ціна квитка буде становитиме 3500 грн.
Купити квиток на форум: https://hcf2016.ticketforevent.com/
Для наших партнерів діє 5% знижка, за умови використання промо-коду 427998.


Замовити безкоштовне запрошення: https://hcf2016.ticketforevent.com/
Контакти організаторів:
Тел .: +380672148590; +380444619493
e-mail: hcf@s-team.kiev.ua
Сайт: http://hcf.kiev.ua/
Сторінки в соц.сетях:
VK: https://vk.com/h_c_f
FB: https://www.facebook.com/HumanCapitalForum/


Міжнародна конференція Outsource People 2016 пройде 4 та 5 листопада у Києві

4 і 5 листопада, за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources, відбудеться Міжнародна конференція по бізнесу на сервісній розробці ПЗ - Outsource People 2016.
Більше інформації про конференцію: http://goo.gl/wcU3AF 


7 жовтня в Києві пройде 4-й Міжнародний IT HR Форум

7 жовтня в Києві відбудеться наймасштабніша подія в сфері підбору і управління персоналом в IT - 4-й Міжнародний IT HR Форум: IT Recruitment & Management 3.0.

IT Recruitment & Management 3.0 - це місце зустрічі професіоналів в сфері управління персоналом в IT і власників бізнесу з усієї України, для обміну досвідом, обговорення актуальних питань і отримання практичних і ефективних методів управління людськими ресурсами.

Своїм досвідом у цьому році поділяться експерти з Європи та України. Уже підтвердив свою участь Мартін Лі з Великобританії, експерт IT рекрутингу. Мартін один з 3-х найкращих рекрутерів в Великобританії і один з 20-ти кращіх в світі.

З українських професіоналів вже підтвердили участь: Віка Придатко, експерт в IT рекрутменті; Тетяна Давидова, HR Manager компанії Playtech; Ірина Топіліна, HR директор компанії «Lizard Soft»; Ігор Солодов, тренер по комунікаційним навичкам для IT компаній, коуч в Pucelik Consulting Group; Лейла Алієва, керівник проекту ACTION LEARNING в Україні, коуч, бізнес-тренер. та ін.
Цього разу на Форумі паралельно працюватимуть 2 потоки присвячені: рекрутменту і HR. Всього очікується близько 15 спікерів.

Не пропустіть можливість стати учасником найбільшого заходу, присвяченого управління людськими ресурсами в IT сфері, презентувати свою компанію і отримати корисну інформацію для подальшого професійного розвитку. 

Більш детальна інформація, а також умови участі та реєстрації на Форум - на сайті: http://bit.ly/2bAjasu

До 1 вересня діє спеціальна ціна, встигни зареєструватися!

Слідкуйте за новинами в соціальних мережах і першими дізнавайтеся про спікерів та акції: https://www.facebook.com/it.hr.forum 


Новини

Зарплати українських програмістів виросли, незважаючи на кризу

За даними аналітиків порталу Rabota.ua, у другому кварталі 2014 році найбільший ріст заробітних плат, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, показали зарплати розробників. На жаль, ця позитивна тенденція частково зумовлена падінням курсу гривні, але навіть у валюті зарплати програмістів виросли порівняно з минулим роком. Загалом, тестувальники і програмісти — в топ-3 спеціальностей, чиї зарплати за результатами другого кварталу виросли найбільше.

Що стосується сфер, де динаміка зарплати лишає бажати кращого, найбільше зниження зарплат спостерігалося серед спеціальностей, пов'язаних із розвитком мереж магазинів. Менші зарплати почали пропонувати спеціалістам у сфері закупок та архітектури. Крім того, загальне скорочення бюджетів призвело до урізання зарплат офісного персоналу: асистентів керівників, HR та PR-спеціалістів.

Немає необхідності пояснювати, що спричинило падіння зарплат — ситуація в державі й так говорить сама за себе. Можна зробити висновок, що зниження зарплат передусім торкнулося спеціалістів, які не приносять очевидного прибутку компанії.

Джерело: http://rabota.ua/info/jobsearcher/post/2014/08/18/dinamika_srednix_zarplat.aspx 

Український стартап Ecois.me увійшов до десятки найкращих у ЄС

Минулорічний переможець еко-табору Tesla Camp Ecois.me увійшов до списку 10 найкращих стартапів ЄС у секторі “Smart Energy”. Що цікаво, проект народився безпосередньо на хакатоні. Ідея, з якою команда їхала на Tesla Camp, перестала подобатися ще до моменту реалізації, тож довелося шукати інші напрямки й буквально за ніч розробляти нову концепцію. Проте, несподівано для учасників, журі ідея сподобалася, й команда здобула перше місце.

Ecois.me — це система, яка здатна зробити ваш будинок більш економічним і, як наслідок, більш екологічним. Працює все приблизно так. Спочатку ви купуєте спеціальний смартметр (100-200 $) і реєструєте його в системі Ecois.me. Датчик буде показувати, які саме прилади підключені до розеток і з якою метою, а також передавати інформацію через бездротову мережу до виробника. Кожен пристрій отримує окремий ID в аккаунті користувача, куди збирається статистика: час увімкнення, вимкнення і роботи. Отримані згодом дані допоможуть проаналізувати, чи ефективно використовується енергія і де можна зекономити. Крім того, якщо ви раптом вийшли з дому, не прослідкувавши, чи вимкнули праску, Ecois.me допоможе все перевірити на відстані.

Навесні команда підписала контракт з польським інкубатором Hubraum та отримала 80 000 євро на розвиток проекту. Втілювати його у життя розробники продовжать вже у Кракові. На відміну від України, Польща пропонує найсприятливіше бізнес-середовище для розвитку енергоменеджменту, тут існує сильна конкуренція, і споживач у результаті зможе отримати реальну користь від продукту.

Динаміка ринку праці в сфері ІТ

Згідно з дослідженнями порталу rabota.ua, ситуація в ІТ-секторі відображає поточну ситуацію в країні й виглядає значно оптимістичнішою, ніж, скажімо, в банківській сфері. Варто зауважити, що травень зазвичай вважається несприятливим для ведення бізнесу, оскільки в цьому місяці надто багато свят. Тим не менше, кількість вакансій в ІТ-сфері в червні була меншою, ніж у травні. Ймовірно, на зниження бізнес-активності вплинув сезон відпусток.

Наступним важливим показником є кількість відгуків на розміщену вакансію. За цим показником червень перевищує травень більш ніж на 10,000 відгуків — це майже 20%. Якщо оцінювати динаміку в цілому, то стане зрозуміло, що спади в березні й травні є наслідком останніх подій на Півдні та Сході країни, а також свят. Проте, загалом, ІТ-сектор демонструє більшу активність, ніж минулого року.

Що стосується ситуації в регіонах, то зі зрозумілих причин на Сході відчувається зниження кількості вакансій. Порівняно з травнем, у червні це число зменшилося на 17% на Донеччині й Луганщині, і лише на 3% в інших областях. Як бачимо, ситуація далека від оптимістичної, проте буде перебільшенням назвати це падінням чи крахом. Через поточну політичну ситуацію й довготривалу тенденцію до заморожування проектів найближчим часом не варто сподіватися на швидке збільшення вакансій. Проте й опускати руки не потрібно — динаміка ІТ-ринку все ще лишається позитивною.

http://rabota.ua/info/employer/post/2014/07/12/rynok_truda_it_vakansii_i_zarplaty.aspx 

Найкращі ІТ-роботодавці очима українських студентів

Компанія Universum Global опублікувала щорічний звіт, присвячений найбільш привабливим роботодавцям з точки зору студентів. У дослідженні є дані, які стосуються й України. Згідно з опитуванням, проведеним в українських вишах, найкращим роботодавцем у сфері ІТ у 2014 році українські студенти вважають Google. У першу п'ятірку ввійшли лише міжнародні компанії — Google, Microsoft, Intel, GlobalLogic та Samsung.

Але в загальному рейтингу, у який ввійшли 20 компаній, є і вітчизняні розробники, такі як SoftServe, і компанії з потужними центрами розробки в Україні, як от Ciclum та Epam, і навіть два мобільних оператори - “Київстар” і МТС. У рейтинг потрапив навіть один представник від e-commerce — на 16 місці розташувався магазин “Розетка”.

Цікаво, що глобальні ІТ-компанії очолили й загальний рейтинг ідеальних роботодавців України незалежно від галузі: в розділі Business/Commerce на першому місці — той же Google, а на другому — Microsoft.

У результаті опитування також виявилося, що, в основному, студенти дізнаються інформацію про потенційних роботодавців на сайтах компаній та в соціальних мережах.

Universum Global — це міжнародна компанія, створена в 1998 року, яка займається брендингом роботодавців. Опитування в Україні проводилося за участю 2692 студентів з 28 українських вузів.

За матеріалами ain.ua: http://ain.ua/2014/07/03/531345 

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання