Скоро

DOPOMOGA IT&Telecom Resources підтримала IT Fest

За інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources 19 вересня 2015 команда GoIT проводить IT Fest!

Що це таке?

IT Fest — перша практична IT-конференція з фестивальним настроєм та кулуарними знайомствами, яка дає реальну цінність, енергію, план дій і мотивацію для розвитку.

Кому корисний IT Festhttp://goo.gl/NE4Apt?

Junior'ам, які прагнуть швидко розвиватися;

Тим, хто тільки планує почати свою кар'єру в IT.

Чим ми будемо дивувати учасників?

Окрім 20 доповідей у 7 різних напрямах від 14 спікерів рівня senior, ми підготували для тебе щось особливе! Те, від чого ти отримаєш практичну користь і зможеш використовувати відразу ж після івенту! wink emoticon Це — «Interactive Area»!

У Interactive Area на тебе чекають:

CV Crash Test — консультація від IT-рекрутерів;

English Level Crash Test з досвідченим викладачем;

Express advice від гуру FreeLance;

Спілкування з фахівцями у сфері: Frontend, QA, Java, iOS, Android;

Ментори, у яких можна отримати поради для розвитку;

Паркан оголошень;

Квест;

Інші приємні сюрпризи wink emoticon

Online-трансляція для тих, хто не може приїхати.

Що ти отримаєш на IT Fest?

Практичні знання та досвід спікерів, які ти одразу ж зможеш застосовувати на практиці;

Покроковий план розвитку та конкретні рішення від фахівців, які допоможуть тобі стати успішним швидше;

Знайомства, зв'язки, контакти, кількість яких залежатиме лише від твого прагнення спілкуватися!

Розвивайся, спілкуйся і відривайся одночасно на IT Fest!

Дізнатись більше: http://goo.gl/NE4Apt


19 червня команда DOPOMOGA IT&Telecom Resources відвідає #TRU Recruiting Unconference

TRU KIEV 2015 збирає в одному місці справжніх фанів своєї справи - фахівців з пошуку Tech Talents. Учасники будуть ділитись досвідом, обговорювати актуальні проблеми та вирішувати практичні завдання.

Захід відбудеться в рамках серії #TRU Unconference, які проходять по всьому світу. Формат неконференцій був заснований у листопаді 2009 року Біллом Бурманом. Головний акцент у таких заходах робиться на спілкуванні та вільному обміну ідеями. Для учасників існує лише 4 простих правила:

No Presentations
No PowerPoint
No Name Badges
No Pitching

На TRU KIEV паралельно діятимуть 3 треки: Міжнародний (30-40 осіб), Місцевий (30-40 осіб) та Геймінг/Практики (20 осіб).

Місце проведення: вул. Льва Толстого, 3, 4 поверх.


DOPOMOGA IT&Telecom Resources стала спонсором конференції TRU Kiev 2015

Раді повідомити, що DOPOMOGA IT&Telecom Resources стала спонсором конференції TRU Kiev 2015. TRU KIEV 2015 збирає в одному місці справжніх фанів своєї справи - фахівців з пошуку Tech Talents. Учасники будуть ділитись досвідом, обговорювати актуальні проблеми та вирішувати практичні завдання. Подія відбудеться 19 червня, о 10:00 за адресою вул Л. Толстого буд. 3. Приєднуйтесь!

Детальніша інформація за посиланням:


HR in IT: Best Practices Award 2015: премія в галузі високих технологій управління персоналом!

IT-галузь безперечно є найбільш прогресивною і перспективною галуззю економіки України. Основним капіталом IT-галузі є люди. З метою відзначити кращі практики управління людьми компанією RTC, за підтримки Асоціації HRFОRUM, заснована премія HR in IT: Best Practices Award.

Цього року церемонія нагородження переможців відбудеться в рамках Шостої Міжнародної конференції HR-IT`2015, яка пройде 21 травня в Києві.

Номінантом премії може стати будь-яка IT-компанія, що працює на території України. Прийом заявок стартує 15 квітня і триватиме рівно місяць.

Додаткову інформацію Ви можете отримати на сайті www.rtc.ua або електронною поштою info@rtc.ua.

Завантажити Положення про премію, а також анкету номінанта можна тут.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на конференцію HR-IT`2015.

ВАЖЛИВО! Якщо у Вас виникли будь-які складнощі при реєстрації на подію, відправте смс з Вашим ім'ям на телефонний номер 066 1212 493 і Вам зателефонують.


Новини

Україна в рейтингу Global Innovation Index

Україна зайняла 63 місце у щорічному Глобальному інноваційному індексі 2014 року, розташувавшись між Бахрейном (62) та Іорданією (64). Рейтинг укладається Корнельським університетом, школою бізнесу INSEAD та Всесвітньою організацією інтелектуальної власності. Цьогоріч у рейтинговій таблиці лідирують Швейцарія, Великобританія та Швеція.

Варто відмітити, що значення українського індексу інновацій на сьогодні досягло максимуму чотирьох останніх років і склало 36,3 бали, що перевищує середнє значення індексу серед держав з рівнем доходу нижчим за середній (29,5%), але все ще не досягає середньоєвропейського рівня (47,2%).

Крім того, в рамках Глобального Інноваційного Індексу аналітики розподілили країни на три сегменти — лідери, учні та нерозвинуті країни — залежно від розміру ВВП на душу населення при оцінці впливу на нього інноваційних ринків. Україна розташувалася ближче до центру кривої в сегменті “учні”. Це означає, що наша країна рухається на шляху до інноваційного лідерства.

Рейтинг публікується з 2007 року. Він охоплює 143 країни та враховує 81 показник, включаючи інноваційні можливості країни, якість інновацій, їх результати та розвиток інноваційної інфраструктури.

Детальніше на сайті http://www.globalinnovationindex.org/ 

DOPOMOGA IT & Telecom Resources нагороджена Почесною грамотою

13 грудня команда DOPOMOGA IT & Telecom Resources була відзначена Почесною грамотою за ефективну командну роботу, підвищення стандартів якості пошуку і підбору персоналу, збільшення кількості міжнародних проектів і ключових клієнтів.

Яна Ганжа, Крістіна Недзельницька, Вікторія Окрент, Ірина Плотиця — ви всі молодці, так тримати!

Куди і чому хочуть виїхати українські програмісти

Український портал DOU опублікував результати опитування українських розробників про роботу за кордоном. В опитуванні взяли участь 3109 IT-спеціалістів, з них 2354 осіб думають про релокацію за кордон, 422 на час опитування працюють в іншій країні, 76 мають досвід закордонної роботи, але вже повернулися в Україну. Лише 257 осіб не планують переїжджати за кордон.

Найпопулярнішою країною для переїзду виявилися США (58,7%). На другому і третьому місцях — Німеччина (42,3%) і Канада (33,8%).

Переважну більшість українських IT-спеціалістів цікавить довгостроковий переїзд або ж релокація назавжди. При цьому основна мотивація — високий рівень життя. Також серед інших причин програмісти називали міжнародний досвід, розширення професійних горизонтів, рівень зарплати та нові проекти.

Що цікаво, 82% опитаних не відчувають впевненості у рішенні покинути країну. Головна причина — недостатній рівень знання іноземної мови (16%). Недолік технічних знань констатують у себе лише 8% опитаних.

ІТ-спеціалісти воліють не їхати в невідомість, а вирішити питання з роботою заздалегідь. Що стосується місця роботи, то більшість опитуваних (61%) хочуть знайти місце у великій продуктової компанії.

8,2% українських програмістів, які взяли участь в опитуванні, не мають наміру переїжджати в іншу країну, оскільки задоволені життям на батьківщині.

Більше інформації тут.

Аналітики прогнозують падіння ІТ-ринку в 2014 році

Сьогодні експерти не поспішають робити позитивні прогнози щодо IT-ринку. Війна й валютні коливання нанесли серйозний удар по економіці країни. Згідно з квітневими прогнозами IDC, ІТ-ринок у 2014 році впаде на 25%.

Відносно спокійно можуть себе відчувати лише аутсорсери, котрих не торкнулося падіння гривні. Проте українська ІТ-галузь це не лише аутсорсинг. Падіння, в першу чергу, торкнеться виробників і постачальників. Експерти прогнозують зниження ІТ-закупок в корпоративному секторі майже на 50%. Українські підприємства не поспішатимуть i з легалізацією програмного забезпечення. Як наслідок, негативна динаміка буде характерна сегменту ІТ-консалтингу й системної інтеграції. Державний сектор теж призупинив ІТ-закупки, оскільки немає економічної стабільності, а всі бюджети спрямовані на АТО.

Як уже мовилося, збережуть об'єми продажів сектори професійних ІТ-послуг і аутсорсингу, хмарних сервісів і аутстафінгу. На думку експертів, ці сегменти триматимуться на плаву, оскільки більшість підприємств намагатимуться скоротити витрати, віддавши непрофільні функції на аутсорсинг.

Швидких змін в ІТ-галузі не прогнозують, оскільки пріоритет влада відає розвитку енергетики й енергозберігаючих технологій. Безсумнівно, ріст цих галузей потягне за собою розвиток ІТ, але пізніше. ІТ-галузь стане затребуваною лише тоді, коли ми закінчимо війну й перейдемо до реформ.

Джерело: http://www.epravda.com.ua/ 

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання