Скоро

Конференція WOW-IT: PM & HR, Харків

Унікальне злиття тем по HR і PM, ігрові методики для засвоєння матеріалу  + Інтерактивне участь!

        WOW-IT: PM & HR - це перша конференція, створена з метою "подружити" різні напрямки в IT. Так, такого ще не було, і 12-го листопада в Харкові керівники проектів (PM-и) і менеджери по персоналу (HR-и) вперше зустрінуться на одному майданчику для обміну досвідом. Наші founder-и Вікторія Мусіяченко і Павло Моцарь - відомі професіонали IT-індустрії.

Приєднуйтесь! Вас чекають 19 максимально корисних майстер-класів - без зайвої води, заснованих на досвіді, розділених на 4 тематичні потоки: PM, HR, Inspiration, Gamification:
● Навчання профільних знань з управління людьми і командами - на потоках PM і HR.
● Натхнення на нові звершення завдяки нестандартному потоку Inspiration.
● Інноваційні ігрові підходи для підвищення ефективності роботи і залучення членів команди - в напрямку Gamification.
Дивіться програму кожного потоку на http://wow-it.org/

Для Вас виступатимуть професіонали в своїй області, готові запросто поділитися своїм досвідом:
● Ольга Мельникова з компанії Intel, USA;
● Jon Dixon - Freelance-recruiter, Great Britain;
● Олексій Виноградов - Сo-founder, CEO IT-компанії Videal;
● Вікторія Мусіяченко - HR Director великої IT-компанії (700+);
● Павло Моцарь - СЕО IT-компанії Atom Cream;
● Світлана Мухіна - коуч Luxoft;
● Юлія Дика - автор книг, професіонал по натхненню, арт-терапевт;
● Наташа Карпова - фасилітатор, навчаючи більше 1000 чоловік;
● Вікторія Мусіяченко - HR Director;
● Таїсія Мукій - Директор технічної лабораторії "Вінахiднік"
● Роман Кандибур - режисер плейбек-театру "Сусіди" і ін.
та інші експерти.

Ваше WOW-настрій ми повністю беремо на себе і готуємо цілий мішок WOW-фішок - цікаві акції, конкурси та розваги.

Ну і, звичайно ж, Вас чекає крутий нетворкінг - понад 300 учасників !. Нудьгувати не доведеться, вже повірте!

А мамам більше не потрібно переживати за діточок - ми подбали і про них. Працюватиме спеціальна Mom & baby friendly zone для самих маленьких наших гостей (до 4-х років), і батьки зможуть комфортно взяти участь в конференції.

До 7-го жовтня діють найвигідніша вартість квитків на сайті http://wow-it.org/, поспішайте зареєструватися :).

Приходьте, приїжджайте, прилітайте за WOW-настроєм і новими знаннями на WOW-IT: PM & HR!


V виставка-форум з управління людським капіталом HUMAN CAPITAL FORUM 2016 вже скоро!

19-20 жовтня в Центр подій Nivki-hall відбудеться Ювілейна виставка-форум HUMAN CAPITAL FORUM 2016.
Щорічно команда S-TEAM готує унікальний захід в сфері людського капіталу, де зберуться експерти з управління та навчання.


На виставці будуть представлені провідні українські та зарубіжні провайдери тренінгових і консалтингових послуг.
На форумі спеціально запрошені спікери виступлять з доповідями на найактуальніші теми в сфері управління людським капіталом, а слухачі зможуть взяти участь в дискусіях і «круглих столах».


Виставка-форум Human Capital Forum - це ефективний майданчик для ділових зустрічей і перспективних знайомств, корисна кожному учаснику і відвідувачу.


Не пропустіть шанс отримати квиток на форум до 30 вересня по супер ціною 3000 грн. , З 1 жовтня ціна квитка буде становитиме 3500 грн.
Купити квиток на форум: https://hcf2016.ticketforevent.com/
Для наших партнерів діє 5% знижка, за умови використання промо-коду 427998.


Замовити безкоштовне запрошення: https://hcf2016.ticketforevent.com/
Контакти організаторів:
Тел .: +380672148590; +380444619493
e-mail: hcf@s-team.kiev.ua
Сайт: http://hcf.kiev.ua/
Сторінки в соц.сетях:
VK: https://vk.com/h_c_f
FB: https://www.facebook.com/HumanCapitalForum/


Міжнародна конференція Outsource People 2016 пройде 4 та 5 листопада у Києві

4 і 5 листопада, за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources, відбудеться Міжнародна конференція по бізнесу на сервісній розробці ПЗ - Outsource People 2016.
Більше інформації про конференцію: http://goo.gl/wcU3AF 


7 жовтня в Києві пройде 4-й Міжнародний IT HR Форум

7 жовтня в Києві відбудеться наймасштабніша подія в сфері підбору і управління персоналом в IT - 4-й Міжнародний IT HR Форум: IT Recruitment & Management 3.0.

IT Recruitment & Management 3.0 - це місце зустрічі професіоналів в сфері управління персоналом в IT і власників бізнесу з усієї України, для обміну досвідом, обговорення актуальних питань і отримання практичних і ефективних методів управління людськими ресурсами.

Своїм досвідом у цьому році поділяться експерти з Європи та України. Уже підтвердив свою участь Мартін Лі з Великобританії, експерт IT рекрутингу. Мартін один з 3-х найкращих рекрутерів в Великобританії і один з 20-ти кращіх в світі.

З українських професіоналів вже підтвердили участь: Віка Придатко, експерт в IT рекрутменті; Тетяна Давидова, HR Manager компанії Playtech; Ірина Топіліна, HR директор компанії «Lizard Soft»; Ігор Солодов, тренер по комунікаційним навичкам для IT компаній, коуч в Pucelik Consulting Group; Лейла Алієва, керівник проекту ACTION LEARNING в Україні, коуч, бізнес-тренер. та ін.
Цього разу на Форумі паралельно працюватимуть 2 потоки присвячені: рекрутменту і HR. Всього очікується близько 15 спікерів.

Не пропустіть можливість стати учасником найбільшого заходу, присвяченого управління людськими ресурсами в IT сфері, презентувати свою компанію і отримати корисну інформацію для подальшого професійного розвитку. 

Більш детальна інформація, а також умови участі та реєстрації на Форум - на сайті: http://bit.ly/2bAjasu

До 1 вересня діє спеціальна ціна, встигни зареєструватися!

Слідкуйте за новинами в соціальних мережах і першими дізнавайтеся про спікерів та акції: https://www.facebook.com/it.hr.forum 


Новини

Україна в рейтингу Global Innovation Index

Україна зайняла 63 місце у щорічному Глобальному інноваційному індексі 2014 року, розташувавшись між Бахрейном (62) та Іорданією (64). Рейтинг укладається Корнельським університетом, школою бізнесу INSEAD та Всесвітньою організацією інтелектуальної власності. Цьогоріч у рейтинговій таблиці лідирують Швейцарія, Великобританія та Швеція.

Варто відмітити, що значення українського індексу інновацій на сьогодні досягло максимуму чотирьох останніх років і склало 36,3 бали, що перевищує середнє значення індексу серед держав з рівнем доходу нижчим за середній (29,5%), але все ще не досягає середньоєвропейського рівня (47,2%).

Крім того, в рамках Глобального Інноваційного Індексу аналітики розподілили країни на три сегменти — лідери, учні та нерозвинуті країни — залежно від розміру ВВП на душу населення при оцінці впливу на нього інноваційних ринків. Україна розташувалася ближче до центру кривої в сегменті “учні”. Це означає, що наша країна рухається на шляху до інноваційного лідерства.

Рейтинг публікується з 2007 року. Він охоплює 143 країни та враховує 81 показник, включаючи інноваційні можливості країни, якість інновацій, їх результати та розвиток інноваційної інфраструктури.

Детальніше на сайті http://www.globalinnovationindex.org/ 

DOPOMOGA IT & Telecom Resources нагороджена Почесною грамотою

13 грудня команда DOPOMOGA IT & Telecom Resources була відзначена Почесною грамотою за ефективну командну роботу, підвищення стандартів якості пошуку і підбору персоналу, збільшення кількості міжнародних проектів і ключових клієнтів.

Яна Ганжа, Крістіна Недзельницька, Вікторія Окрент, Ірина Плотиця — ви всі молодці, так тримати!

Куди і чому хочуть виїхати українські програмісти

Український портал DOU опублікував результати опитування українських розробників про роботу за кордоном. В опитуванні взяли участь 3109 IT-спеціалістів, з них 2354 осіб думають про релокацію за кордон, 422 на час опитування працюють в іншій країні, 76 мають досвід закордонної роботи, але вже повернулися в Україну. Лише 257 осіб не планують переїжджати за кордон.

Найпопулярнішою країною для переїзду виявилися США (58,7%). На другому і третьому місцях — Німеччина (42,3%) і Канада (33,8%).

Переважну більшість українських IT-спеціалістів цікавить довгостроковий переїзд або ж релокація назавжди. При цьому основна мотивація — високий рівень життя. Також серед інших причин програмісти називали міжнародний досвід, розширення професійних горизонтів, рівень зарплати та нові проекти.

Що цікаво, 82% опитаних не відчувають впевненості у рішенні покинути країну. Головна причина — недостатній рівень знання іноземної мови (16%). Недолік технічних знань констатують у себе лише 8% опитаних.

ІТ-спеціалісти воліють не їхати в невідомість, а вирішити питання з роботою заздалегідь. Що стосується місця роботи, то більшість опитуваних (61%) хочуть знайти місце у великій продуктової компанії.

8,2% українських програмістів, які взяли участь в опитуванні, не мають наміру переїжджати в іншу країну, оскільки задоволені життям на батьківщині.

Більше інформації тут.

Аналітики прогнозують падіння ІТ-ринку в 2014 році

Сьогодні експерти не поспішають робити позитивні прогнози щодо IT-ринку. Війна й валютні коливання нанесли серйозний удар по економіці країни. Згідно з квітневими прогнозами IDC, ІТ-ринок у 2014 році впаде на 25%.

Відносно спокійно можуть себе відчувати лише аутсорсери, котрих не торкнулося падіння гривні. Проте українська ІТ-галузь це не лише аутсорсинг. Падіння, в першу чергу, торкнеться виробників і постачальників. Експерти прогнозують зниження ІТ-закупок в корпоративному секторі майже на 50%. Українські підприємства не поспішатимуть i з легалізацією програмного забезпечення. Як наслідок, негативна динаміка буде характерна сегменту ІТ-консалтингу й системної інтеграції. Державний сектор теж призупинив ІТ-закупки, оскільки немає економічної стабільності, а всі бюджети спрямовані на АТО.

Як уже мовилося, збережуть об'єми продажів сектори професійних ІТ-послуг і аутсорсингу, хмарних сервісів і аутстафінгу. На думку експертів, ці сегменти триматимуться на плаву, оскільки більшість підприємств намагатимуться скоротити витрати, віддавши непрофільні функції на аутсорсинг.

Швидких змін в ІТ-галузі не прогнозують, оскільки пріоритет влада відає розвитку енергетики й енергозберігаючих технологій. Безсумнівно, ріст цих галузей потягне за собою розвиток ІТ, але пізніше. ІТ-галузь стане затребуваною лише тоді, коли ми закінчимо війну й перейдемо до реформ.

Джерело: http://www.epravda.com.ua/ 

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання