Скоро

27-28 квітня відбудеться 6-й Міжнародний ICT бізнес-конференція для власників і менеджерів IT-компаній Outsource People 2017 Krakow

27-28 квітня, за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources, відбудеться бізнес-конференція - Outsource People 2017 Krakow.

Outsource People - це дводенна спеціалізована конференція, яка надихне вас і подарує ключові ідеї для виведення бізнесу на новий рівень.

Конференція збирає представників топ-менеджменту малих і середніх IT-компаній для обміну досвідом і діловими зв'язками. Очікується близько 300 учасників - СЕО, Sales-, BizDev, Marketing-, Project менеджерів.

Outsource People 2017 Krakow організована для сприння розвитку та довгострокового співробітництва польських та українських аутсорсингових компаній-розробників програмного забезпечення. Краків обраний не випадково - це місто лідирує серед центрів IT аутсорсингу в Центральній та Східній Європі за рейтингом Тholons Top 100 Outsourcing destinations.

На конференцыю запрошено виступити успішних підприємців і експертів, щоб учасники отримали практичні знання і уникли помилок в управлінні компанією, а також знайшли партнерів для спільних проектів і познайомилися з колегами. Доповіді пройдуть в 2 паралельні потоки: Business Strategy і Sales & Marketing.

Подробиці програми і реєстрація на сайті: http://outsource-people.com/

Слідкуйте за новинами заходу на Facebook: https://www.facebook.com/events/1445732915493325/

Промо код на 5% знижку - DOPOMOGA.

Організатори: Bright Outsource - консалтингове агентство для IT-компаній.

До зустрічі в Кракові! 


Безкоштовний практичний вебінар «Стилі менеджменту, які нами керують»

У четвер, 3-го листопада о 14:30 і о 18:30 не пропустіть безкоштовний практичний вебінар «Стилі менеджменту, які нами керують» від Павла Моцаря. Реєстрарація вже відкрита: https://goo.gl/u8a48V 
Про що поговоримо?
- 4 стилі менеджменту PAEI
- 3 складових хорошого рішення: Capi
- На закуску: 5 стадій прийняття неминучого.
Бонус: 4 напрямки виходу зі стресу ( «Кристал Пезешкіана»)
Вебінар пройде в підтримку події - конференції по управлінню людьми і командами WOW-IT: PM & HR, Харків, 12-го листопада https://goo.gl/uO0by4 


Друзі! Ми підготували для Вас ПОДАРУНОК - запис 5 корисних відео по управлінні людьми і командами. Реєстрація для отримання подарунка за посиланням https://goo.gl/6S36Rg 
До зустрічі на вебінарі! :)


Практичний безкоштовний вебінар "ТОП-фейлів в управлінні людьми і командами"

24.10 о 14:30 і о 18:30 відбудеться free webinar "ТОП-фейлів в управлінні людьми і командами" від Вікторії Мусіяенко.
У цьому вебінарі провідний HR України поділиться власним досвідом, напрацьованим нею за 13 років в IT-сфері, і позначить топові фейли в управлінні людьми і командами.
У програмі вебінару:
ТОП-10 фейлів при проведенні співбесіди
ТОП-5 фейлів при вступі в нову посаду
ТОП-6 фейлів мотивації
ТОП-7 фейлів при формуванні команд
Реєструйтеся зараз на сторінці http://bit.ly/2ejTX8B , кількість місць обмежена!
Про спікера:
Вікторія Мусіяченко - в IT з 2003 року, директор з персоналу великої IT-компанії (700+ співробітників). Входить до рейтингу ТОП-3 провідних HR-ів України за версією DOU.
Має різнобічний минулий досвід в IT, близько 3-х років працювала Product Owner / PM в продуктовій компанії. З 2007 - ще й «клубозаводчіца», founder шкіл, тренер і організатор івентів, в тому числі конференції по управлінню людьми і командами WOW-IT: HR & PM (Харків, 12-го листопада).
Навіть, якщо на вебінар або на конференцію вирватися не вийшло, то є ще один ПОДАРУНОК - запис 5 корисних відео з управління людьми і командами. Отримайте подарунок за посиланням: http://bit.ly/2dQSFOS 
До речі про подарунки - до 21-го жовтня на конференцію Wow-It: PM & HR ще діє святкова акція для всіх чоловіків - 10% знижка по промокодом WOWmen. Поспішайте, акції місця закінчуються! https://goo.gl/uO0by4 
До зустрічі на вебінарі!


29 жовтня запрошуємо на Форум командоутворення та кар’єри у Львові

29 жовтня у Львові відбудеться Форум командоутворення та кар’єри — конференція, присвячена темам мотивації та розвитку персоналу,створенню ефективних команд, грамотному менеджменту в компанії та кар’єрному росту.

На Форумі Ви дізнаєтесь про:

мотивацію та ефективність працівників, мотивацію в ІТ,

комунікацію та ролі в проектній команді,

лідерство та менеджмент в компанії,

ведення переговорів та вирішення конфліктів,

управління віддаленими командами,

власний розвиток і кар’єру.

Серед спікерів представники компаній Vodafone, Ciklum, Epam, Luxoft та чимало інших.

Конференція збере представників різних сфер бізнесу (в тому числі ІТ-компанії), керівників підрозділів, менеджерів проектів, HR-менеджерів та всіх, хто прагне розвивати власну кар’єру, вміння вести за собою команду та розставляти пріоритети у колективі для досягнення максимального результату.

 Більше інформації можна переглянути на сайті: pmbs.internetdevels.ua та у facebook: www.facebook.com/events/1082534555145025

 Організатори: компанія з веб-розробки InternetDevels (http://internetdevels.com/) та консалтингова компанія PM Business Solution (http://pmbs.com.ua/).  Скориставшись промо-кодом hroutlook10 ви отримаєте 10% знижку!

 


Новини

Україна в рейтингу Global Innovation Index

Україна зайняла 63 місце у щорічному Глобальному інноваційному індексі 2014 року, розташувавшись між Бахрейном (62) та Іорданією (64). Рейтинг укладається Корнельським університетом, школою бізнесу INSEAD та Всесвітньою організацією інтелектуальної власності. Цьогоріч у рейтинговій таблиці лідирують Швейцарія, Великобританія та Швеція.

Варто відмітити, що значення українського індексу інновацій на сьогодні досягло максимуму чотирьох останніх років і склало 36,3 бали, що перевищує середнє значення індексу серед держав з рівнем доходу нижчим за середній (29,5%), але все ще не досягає середньоєвропейського рівня (47,2%).

Крім того, в рамках Глобального Інноваційного Індексу аналітики розподілили країни на три сегменти — лідери, учні та нерозвинуті країни — залежно від розміру ВВП на душу населення при оцінці впливу на нього інноваційних ринків. Україна розташувалася ближче до центру кривої в сегменті “учні”. Це означає, що наша країна рухається на шляху до інноваційного лідерства.

Рейтинг публікується з 2007 року. Він охоплює 143 країни та враховує 81 показник, включаючи інноваційні можливості країни, якість інновацій, їх результати та розвиток інноваційної інфраструктури.

Детальніше на сайті http://www.globalinnovationindex.org/ 

DOPOMOGA IT & Telecom Resources нагороджена Почесною грамотою

13 грудня команда DOPOMOGA IT & Telecom Resources була відзначена Почесною грамотою за ефективну командну роботу, підвищення стандартів якості пошуку і підбору персоналу, збільшення кількості міжнародних проектів і ключових клієнтів.

Яна Ганжа, Крістіна Недзельницька, Вікторія Окрент, Ірина Плотиця — ви всі молодці, так тримати!

Куди і чому хочуть виїхати українські програмісти

Український портал DOU опублікував результати опитування українських розробників про роботу за кордоном. В опитуванні взяли участь 3109 IT-спеціалістів, з них 2354 осіб думають про релокацію за кордон, 422 на час опитування працюють в іншій країні, 76 мають досвід закордонної роботи, але вже повернулися в Україну. Лише 257 осіб не планують переїжджати за кордон.

Найпопулярнішою країною для переїзду виявилися США (58,7%). На другому і третьому місцях — Німеччина (42,3%) і Канада (33,8%).

Переважну більшість українських IT-спеціалістів цікавить довгостроковий переїзд або ж релокація назавжди. При цьому основна мотивація — високий рівень життя. Також серед інших причин програмісти називали міжнародний досвід, розширення професійних горизонтів, рівень зарплати та нові проекти.

Що цікаво, 82% опитаних не відчувають впевненості у рішенні покинути країну. Головна причина — недостатній рівень знання іноземної мови (16%). Недолік технічних знань констатують у себе лише 8% опитаних.

ІТ-спеціалісти воліють не їхати в невідомість, а вирішити питання з роботою заздалегідь. Що стосується місця роботи, то більшість опитуваних (61%) хочуть знайти місце у великій продуктової компанії.

8,2% українських програмістів, які взяли участь в опитуванні, не мають наміру переїжджати в іншу країну, оскільки задоволені життям на батьківщині.

Більше інформації тут.

Аналітики прогнозують падіння ІТ-ринку в 2014 році

Сьогодні експерти не поспішають робити позитивні прогнози щодо IT-ринку. Війна й валютні коливання нанесли серйозний удар по економіці країни. Згідно з квітневими прогнозами IDC, ІТ-ринок у 2014 році впаде на 25%.

Відносно спокійно можуть себе відчувати лише аутсорсери, котрих не торкнулося падіння гривні. Проте українська ІТ-галузь це не лише аутсорсинг. Падіння, в першу чергу, торкнеться виробників і постачальників. Експерти прогнозують зниження ІТ-закупок в корпоративному секторі майже на 50%. Українські підприємства не поспішатимуть i з легалізацією програмного забезпечення. Як наслідок, негативна динаміка буде характерна сегменту ІТ-консалтингу й системної інтеграції. Державний сектор теж призупинив ІТ-закупки, оскільки немає економічної стабільності, а всі бюджети спрямовані на АТО.

Як уже мовилося, збережуть об'єми продажів сектори професійних ІТ-послуг і аутсорсингу, хмарних сервісів і аутстафінгу. На думку експертів, ці сегменти триматимуться на плаву, оскільки більшість підприємств намагатимуться скоротити витрати, віддавши непрофільні функції на аутсорсинг.

Швидких змін в ІТ-галузі не прогнозують, оскільки пріоритет влада відає розвитку енергетики й енергозберігаючих технологій. Безсумнівно, ріст цих галузей потягне за собою розвиток ІТ, але пізніше. ІТ-галузь стане затребуваною лише тоді, коли ми закінчимо війну й перейдемо до реформ.

Джерело: http://www.epravda.com.ua/ 

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання