Скоро

DOPOMOGA IT&Telecom Resources обмінялася досвідом з IT-рекрутерами з усієї країни під час конференції HR-IT

Директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources Алла Пєсцова презентувала на щорічній конференції, присвяченій управлінню персоналом в IT-сфері, унікальну доповідь "Підбір рідкісних фахівців: вийти за межі дозволеного", в ході якої надала готові рішення підбору "рідкісних птахів" й презентувала власні практики.

Особиста подяка організатора HR IT Оксани Краснопольської: "Дякую за Вашу доповідь і участь у нашій конференції. Завжди приємно, коли діляться досвідом практики! Сподіваємося, що і для Вас участь у нашій конференції була цікавою і плідною.
Бачимо по Facebook та інших соціальних мережах, як багато корисних знайомств сталося на нашому заході, а значить, одна з цілей досягнута. А так як Ваша доповідь і доповіді інших спікерів були дуже цікавими і актуальними, сподіваємося, що наш захід дасть ще один поштовх для розвитку HR в IT."

DOPOMOGA IT & Telecom Resources - генеральний рекрутинговий партнер HR-IT.

Пост-реліз HR IT http://hr-it.org.ua/otchety_konferencii/hr_it2013/ 

Фотозвіт HR IT https://picasaweb.google.com/101081481270564667218/HRIT2013 


Поради від DOPOMOGA IT & Telecom Resources під час практичної конференції «RECRUITING ON TOP-2013».

13 червня в Києві відбулася практична конференція для керівників відділів персоналу та професійних рекрутерів "RECRUITING ON TOP-2013", під час якої Алла Пєсцова доповідала у рамках круглого столу на тему "Яка ефективність соціальних мереж у рекрутигу: одиничні результати чи повноцінний канал залучення кандидатів?". Були розглянуті питання:

* Які соціальні ресурси можна використовувати для пошуку кандидатів?
* Як оцінити результати роботи через соціальні мережі?
* Які є  ризики під час використання соціальних мереж?
* Як стримувати натиск кандидатів, які знаходять рекрутера в соціальних мережах?
* Як шукати рекомендації в інтернет ресурсах?
* Питання етики за використання інформації в соціальних мережах.

Фотозвіт http://alturl.com/p73dk 

Офіційний сайт конференції http://www.pcg-event.com/event_details.php?conf=23&wt=0#k 


DOPOMOGA IT&Telecom Resources - генеральний партнер міжнародної конференції IT Weekend Ukraine 2013

IT Weekend Ukraine 2013 – міжнародна конференція для лідерів ІТ-галузі, яку організовує компанія SoftServe. Головний фокус конференції – інноваційні дослідження в розробці додатків до мобільних пристроїв, якісна розробка програмного забезпечення, ефективне управління командою та покращення бізнес-систем.

У присутніх на конференції буде можливість ознайомитися із процесами розробки програмного забезпечення на прикладі проектів таких світових гігантів як Adobe, BMC Software, GlobalLogic, Microsoft, Luxoft, SoftServe, Skype, Zentelligence, Яндекс тощо, подискутувати про нові можливості та нагальні питання у розробці програмного забезпечення.

Після офіційної частини конференції відбудеться урочисте нагородження найкращих професіоналів IT-галузі - Ukrainian IT Awards 2013.

DOPOMOGA IT&Telecom Resources надасть конференції широку медіапідтримку серед IT-рекрутерів та IT-спеціалістів за рахунок реклами на офіційному сайті, на сторінці у Facebook http://alturl.com/fcwz6 та у дайджесті HR Outlook.

Офіційний сайт http://itweekend.ua  


Новини

IT-рекрутинг стирає кордони

Коли в голові у IT-фахівця дозріває план переїзду для роботи в іншу країну, то можна вважати, що 80% цього плану вже реалізовано. Якщо ви знаєте більше мобільних кандидатів, ніж розробники, інженери, тестувальники або аналітики, повідомте нам!

Саме ці хлопці одні з перших зрозуміли, що не існує ніяких територіальних меж чи мовних бар'єрів в реальності, якщо ти вирішив змінити місце роботи і плануєш для цього переїзд за кордон, всі вони тільки в нашій голові. Якщо такого аргументу недостатньо, то ось інший. Рекрутингова компанія DOPOMOGA IT & Telecom Resources, що почала експансію на європейські ринки ще в 2011 році в Латвії, тепер може запропонувати своїм кандидатам вакансії в Німеччині!!!

Раді поділитись новиною:

Підписано контракт між DOPOMOGA IT & Telecom Resources та провідним страховим концерном Скандинавії. Компанія пропонує страхові рішення й сервіс у Фінляндії, Швеції, Норвегії, Данії, Естонії, Латвії, Литві та Росії, штаб-квартира в передмісті Стокгольма. Майже 14% акцій групи належить уряду Фінляндії, капіталізація компанії - 9,2 млрд євро.

Ми з радістю і старанністю розпочинаємо реалізацію проекту. Більше 10 кращих айті продовжать кар'єру в успішному бізнесі на території Латвії!

20-21 жовтя 2015 в Nivki-hall пройде виставка-форум Human Capital Forum

Запрошуємо 20-21 жовтня 2015 в Центр подій Nivki-hall, де пройде виставка-форум з управління людським капіталом - Human Capital Forum!

Мета заходу: залучення всіх зацікавлених сторін для конструктивного діалогу з питань навчання, розвитку, мотивації персоналу, для обміну досвідом та розвитку галузі в цілому, а також надання учасникам можливості «зазирнути за горизонт».

Учасники: провайдери послуг в галузі управління, навчання, консалтингу, мотивації, розвитку та підбору персоналу (HR-директори великих компаній, HR-партнери, Employer branding, C&B, T&D і P&O фахівці, рекрутери).

Відвідувачі: фахівці, залучені в сферу управління персоналом.

Приєднуйтесь до професійного свята - внесіть Human Capital Forum в Ваш календар заходів!

Виберіть підходящий формат участі:

- Відвідати форум

- Виступити на форумі

- Взяти участь у виставці

- Безкоштовно відвідати виставку

- Стати партнером

- Стати спонсором

Базові напрямки виставки:

- Освіта: короткострокове (тренінги, майстер-класи, work shops), середньострокове (курси, в т.ч. мовні), довгострокове (додаткове, MBA), дистанційне (e-learning);

- Рекрутинг і розвиток бренду роботодавця;

- Кадровий аутсорсинг (outstaffing, assessment-centre та ін.);

- HR-консалтинг (outplacement та ін.);

- Еvent-програми (корпоративні свята, ділової та інтелектуальний туризм, премії року);

- Аналітика і дослідження в галузі управління персоналом (огляди з / п, бенчмаркінг, рейтинги).

На виставці будуть представлені провідні українські та зарубіжні провайдери тренінгових та консалтингових послуг.

Делегати форуму HCF отримають рекомендації експертів, практичні інструменти для негайної реалізації робочих завдань, зможуть використовувати отримані знання трендів в HR стратегії, обговорити на спеціально фасілітіруемих сесіях найбільш гострі питання. 

На форумі спеціально запрошені спікери виступлять з доповідями на найактуальніші теми у сфері управління людським капіталом, а слухачі зможуть взяти участь у дискусіях та «круглих столах».

http://hcf.kiev.ua/

День Незалежності України

DOPOMOGA IT & Telecom Resources отримала теплі вітання від латвійських колег із Днем Незалежності України:

"Ми тепло вітаємо наших українських колег з Днем Незалежності України. Це головне державне свято України, що відзначається 24 серпня в пам'ять проголошення незалежності 1991 року.
У нас є 35 українців, які працюють в "Accenture Latvia recruitment"  та мета збільшити це число. З найкращими побажаннями до Вас і Вашої країні, хлопці!
Наше робоче місце стає все більш багатонаціональним, ми плануємо відсвяткувати інші національні дні в майбутньому. Ваші ініціативи вітаються."

Accenture Latvia recruitment 

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання