Скоро

15 вересня в Києві відбудеться Форум "Приймання непопулярних рішень".

Кожному менеджеру рано чи пізно доводиться приймати непопулярні рішення. Чи можна при цьому уникнути соціального вибуху? Яким повинен стати бізнес в турбулентний час? Відповіді на ці питання ви знайдете саме на Форумі "ухвалення непопулярних рішень".

Метою Форуму є залучення якомога більшої кількості співробітників національного і зарубіжного HR-ринку, почути нові ідеї та інновації, обмінятися досвідом, налагодити конструктивний діалог між менеджерами і персоналом.

Концепція Форуму:
- 1 день
- Спікери форуму - практики бізнесу
- Досвідчені модератори
- Живі дискусії на актуальні теми
- Обмін думками
- Можливість призначити індивідуальну зустріч одному зі спікерів

Аудиторія Форуму: Власники бізнесу, Директора, ТОП-менеджери, Керівники департаментів, HR-Директора.

Спеціально для підписників HR Outlook і DOPOMOGA GROUP діє знижка 10%, при використанні промо-коду "Forum_HROutlook".

Більше інформації про Форум на сайті: http: //up-conference.com/forum-prinyatie-nepopulyarny-h-reshenij/    


Нагадаємо, що Відкриття HR-Bar. Перша зустріч. Київ відбудеться 2 вересня. http://up-conference.com/otkry-tie-hr-bar-pervaya-vstrecha-kiev/ 


IT Recruitment & Management 3.0.

11 червня в Харкові, за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources, відбудеться наймасштабніше професійна подія в Україні в сфері підбору і управління персоналом в IT - 3 й Міжнародний IT HR Форум: IT Recruitment & Management 3.0.
Цікаво? - Так купуйте квитки!

Використовуй секретне слово "dopomoga_10%" і отримай знижку! :)
Детальніше про захід: http://hrconference.com.ua/ 


iForum 2016 відбудеться 20 квітня

Найбільша IT-конференція України і Східної Європи вже в 8-й раз збере інтернетчиків, бізнесменів, інвесторів і всіх, хто причетний до IT.
Конференція включає п'ять потоків. Це вже традиційні «Інтернет-бізнес / Cтартап»,
«Інтернет-реклама і просування», «Інтернет-технології», а також нові: «Освіта в інформаційну епоху» і «SVOD Europe Conference / Smart Cities Forum».
Крім того, на iForum-2016 представлений на власні очі прототип «розумного міста»: на 600 квадратних метрах розміститься експозиція продуктів в сфері робототехніки, доповненої і віртуальної реальності, розумних будинків і Інтернет речей, цифрового виробництва, поновлюваних джерел енергії, телекомунікацій, а також збору і обробки даних. Можна буде доторкнутися до майбутнього руками - в прямому сенсі цього слова.
Приходьте - і будьте в тренді.
Зареєструватися на конференцію можна на сайті iforum.ua, а отримати додаткову інформацію - по телефону 201 01 03.
Введіть при реєстрації Промокод 939207 і отримаєте знижку 10%.


У Києві пройде Міжнародна конференція HR-IT

Конференція пройде 7 квітня в HUB 4.0. Традиційно, весняна HR-IT пройде в форматі класичної конференції - 2 потоку часових доповідей, спілкування в кулуарах, а також нагородження переможців заснованої в минулому році за підтримки Асоціації HRFORUM премії HR-IT: Best Practices Award.

Уже сьогодні готують свої доповіді Катерина Губарєва (Global HRD Luxoft), Леся Бобик (HRD SoftServe), Олеся Кирильчук (директор по персоналу EPAM Україна), Анна Козакова, Ірина Топіліна і Леся Губа, Вікторія Мусіяченко, Людмила Кузьменко (HR Netcracker Ukraine), Андрій Ніколов.

Конференція HR-IT пройде вже в восьмий раз і основна частина учасників відвідує її не вперше.

Реєстрація, додаткова інформація: +38 066 12 12 493, 044 3626271;  info@rtc.ua;  skype rtc.ua;

https://www.facebook.com/hr.it.ukraine?ref=hl 


Новини

З Новим Роком!

Нехай рік, що минає, забере всі негаразди, марні хвилювання та сумні спогади, а залишить лише гордість за вірно обраний шлях! 

Ділимось враженнями!

Просто незабутнє враження від IT Recruitment & Management 3.0 в Харкові. Два потоки - рекрутинг і HR. Вільне пересування між двома потоками, можливість вибору найбільш цікавих тем, постійний формат діалогу. Дуже цікаві і сильні спікери. Формат - доповідь, питання, обговорення, практика. Кожна година відведена на доповідь, пролітала просто як 5 хвилин. А ще багато народу! :) Всі люди хочуть вчитися, хочуть спілкування. Такі форуми - це класна тусовка людей, об'єднаних спільною професією, спільними інтересами. Людей, які шукають нових знань, нових знайомств.

З Днем Незалежності, Латвія!

Ми тепло вітаємо наших латвійських колег з Днем Незалежності Латвії. Це головне державне свято Латвіі, що відзначається 18 листопада в пам'ять проголошення незалежності 1918 року.

Нехай цей день Незалежності заповнює ваше життя щастям і процвітанням!

Щасливого Дня Незалежності!

IT в Латвії: відгуки українських розробників

Багаторічна співпраця з латвійськими компаніями, часті відрядження в Ригу і, як наслідок, велика кількість нових знайомств і розповідей новоспечених латишів-українців, що зважилися на переїзд і роботу в сфері IT в Латвії, - все це підштовхнуло мене до бажання поділитися інформацією. Адже навіть самій відчайдушній і безстрашній людині не буває легко зважитися на крутий поворот у житті - зміну не тільки місця роботи, але ще й країни.


Вважається, що при всій європейськості Латвії, ця країна дуже проста у адаптації для українців, навіть серед своїх прибалтійських сусідок Литви та Естонії. IT-ринок в Латвії розвивається досить швидко, є масштабні проекти (наприклад, у квітні цього року в Ризі пройшла грандіозна конференція DPA INDUSTRY DAY, яка зібрала разом представників Microsoft, IBM, Frost & Sullivan). Якісних фахівців завжди не вистачає, тому латвійські компанії звертаються до сусідніх країн за допомогою. Причин для цього декілька: схожість менталітетів, хороша освіта і висока працездатність.

Латвія прийшла на ринок України 3-4 роки тому, і за цей час попит на наших кандидатів дуже виріс. Фахівців готові брати як у великі аутсорси, так і в невеликі компанії, які займаються своїм продуктом. Частіше в Ригу переїжджають з Харкова та Одеси, рідше - з Києва.


Я попросила кількох українських айтішників, які переїхали до Латвії, розповісти про життя і роботу в цій країні.


Данило Білик, переїхав до Риги в серпні 2013:
«В цілому, самі латиші чудові хлопці, але іноді складно спілкуватися, бо часто вони не говорять російською, а англійську знають зазвичай ніби непогано - але спілкування на чужому для обох мовою складно.
Якщо вивчити латиську - вони будуть раді з вами дружити. Власне російськомовні латиші - це звичайні європейці, які вміють тримати емоції, не висловлювати свою думку, поки не запитають, і т.д. Дружні стосунки з ними цілком вірогідні. У плані мови, якою ти розмовляєш, немає поганого ставлення, але багато принципово не використовують російську, хоч і розуміють. Пару раз в закладах я зустрічав "фиркаючих" офіціанток, тому краще відразу звертатися англійською, навіть якщо ви спілкуєтеся в компанії за столиком російською.
В усьому іншому - медицина, страховка, транспорт, комуналка - все краще, але дорожче, ніж в Україні. Ціна оренди в центрі Ризі 3-х кімнатної квартири - в середньому 500 євро, ціна на околиці - 350-400 євро, залежно від ремонту. "Однушка" в центрі і на околиці - 400 і 300 євро відповідно, комуналка + опалення за "однушку" влітку / взимку (без лічильників води / електрики) в гарному будинку (економному) - 50 і 130 євро відповідно. За "троячку" влітку - 80 євро і 200+ євро взимку. Добре мати власне газове опалення, тарифи газ 0,52 м3, світло 0,17 квт. Фрукти та овочі дешеві, м'ясо та молочна продукція дорога, а ось риба дешева ».


Дмитро Ведмідь, переїхав до Риги в лютому 2015:
«З житлом проблем не було, можливо, тому що я спочатку цінни вказав трохи вище. Але з квартирою я визначився ще в Україні, сюди приїхав і в перший день заселився. Гарні квартири досить дорогі. Хороші і дешеві тільки по знайомству можна знайти.
На рахунок спілкування з колегами - з цим проблем немає ніяких. Я думаю, це більше залежить від тебе самого, наскільки ти товариський і як просто тобі знаходити підхід до людей. Я швидко знайшов тут хороших хлопців, з якими не тільки працюємо разом, а й проводимо вільний час ».

Латвія зараз прагне до того, щоб конкурувати на світовому рівні у сфері інформаційних технологій, і тому пропонує фахівцям цього ринку вигідні умови для розвитку і просування своїх компаній як бренду, а разом з ними і своїх розробників. Так що грунт цілком благодатний :)

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання