Скоро

Конференція WOW-IT: PM & HR, Харків

Унікальне злиття тем по HR і PM, ігрові методики для засвоєння матеріалу  + Інтерактивне участь!

        WOW-IT: PM & HR - це перша конференція, створена з метою "подружити" різні напрямки в IT. Так, такого ще не було, і 12-го листопада в Харкові керівники проектів (PM-и) і менеджери по персоналу (HR-и) вперше зустрінуться на одному майданчику для обміну досвідом. Наші founder-и Вікторія Мусіяченко і Павло Моцарь - відомі професіонали IT-індустрії.

Приєднуйтесь! Вас чекають 19 максимально корисних майстер-класів - без зайвої води, заснованих на досвіді, розділених на 4 тематичні потоки: PM, HR, Inspiration, Gamification:
● Навчання профільних знань з управління людьми і командами - на потоках PM і HR.
● Натхнення на нові звершення завдяки нестандартному потоку Inspiration.
● Інноваційні ігрові підходи для підвищення ефективності роботи і залучення членів команди - в напрямку Gamification.
Дивіться програму кожного потоку на http://wow-it.org/

Для Вас виступатимуть професіонали в своїй області, готові запросто поділитися своїм досвідом:
● Ольга Мельникова з компанії Intel, USA;
● Jon Dixon - Freelance-recruiter, Great Britain;
● Олексій Виноградов - Сo-founder, CEO IT-компанії Videal;
● Вікторія Мусіяченко - HR Director великої IT-компанії (700+);
● Павло Моцарь - СЕО IT-компанії Atom Cream;
● Світлана Мухіна - коуч Luxoft;
● Юлія Дика - автор книг, професіонал по натхненню, арт-терапевт;
● Наташа Карпова - фасилітатор, навчаючи більше 1000 чоловік;
● Вікторія Мусіяченко - HR Director;
● Таїсія Мукій - Директор технічної лабораторії "Вінахiднік"
● Роман Кандибур - режисер плейбек-театру "Сусіди" і ін.
та інші експерти.

Ваше WOW-настрій ми повністю беремо на себе і готуємо цілий мішок WOW-фішок - цікаві акції, конкурси та розваги.

Ну і, звичайно ж, Вас чекає крутий нетворкінг - понад 300 учасників !. Нудьгувати не доведеться, вже повірте!

А мамам більше не потрібно переживати за діточок - ми подбали і про них. Працюватиме спеціальна Mom & baby friendly zone для самих маленьких наших гостей (до 4-х років), і батьки зможуть комфортно взяти участь в конференції.

До 7-го жовтня діють найвигідніша вартість квитків на сайті http://wow-it.org/, поспішайте зареєструватися :).

Приходьте, приїжджайте, прилітайте за WOW-настроєм і новими знаннями на WOW-IT: PM & HR!


V виставка-форум з управління людським капіталом HUMAN CAPITAL FORUM 2016 вже скоро!

19-20 жовтня в Центр подій Nivki-hall відбудеться Ювілейна виставка-форум HUMAN CAPITAL FORUM 2016.
Щорічно команда S-TEAM готує унікальний захід в сфері людського капіталу, де зберуться експерти з управління та навчання.


На виставці будуть представлені провідні українські та зарубіжні провайдери тренінгових і консалтингових послуг.
На форумі спеціально запрошені спікери виступлять з доповідями на найактуальніші теми в сфері управління людським капіталом, а слухачі зможуть взяти участь в дискусіях і «круглих столах».


Виставка-форум Human Capital Forum - це ефективний майданчик для ділових зустрічей і перспективних знайомств, корисна кожному учаснику і відвідувачу.


Не пропустіть шанс отримати квиток на форум до 30 вересня по супер ціною 3000 грн. , З 1 жовтня ціна квитка буде становитиме 3500 грн.
Купити квиток на форум: https://hcf2016.ticketforevent.com/
Для наших партнерів діє 5% знижка, за умови використання промо-коду 427998.


Замовити безкоштовне запрошення: https://hcf2016.ticketforevent.com/
Контакти організаторів:
Тел .: +380672148590; +380444619493
e-mail: hcf@s-team.kiev.ua
Сайт: http://hcf.kiev.ua/
Сторінки в соц.сетях:
VK: https://vk.com/h_c_f
FB: https://www.facebook.com/HumanCapitalForum/


Міжнародна конференція Outsource People 2016 пройде 4 та 5 листопада у Києві

4 і 5 листопада, за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources, відбудеться Міжнародна конференція по бізнесу на сервісній розробці ПЗ - Outsource People 2016.
Більше інформації про конференцію: http://goo.gl/wcU3AF 


7 жовтня в Києві пройде 4-й Міжнародний IT HR Форум

7 жовтня в Києві відбудеться наймасштабніша подія в сфері підбору і управління персоналом в IT - 4-й Міжнародний IT HR Форум: IT Recruitment & Management 3.0.

IT Recruitment & Management 3.0 - це місце зустрічі професіоналів в сфері управління персоналом в IT і власників бізнесу з усієї України, для обміну досвідом, обговорення актуальних питань і отримання практичних і ефективних методів управління людськими ресурсами.

Своїм досвідом у цьому році поділяться експерти з Європи та України. Уже підтвердив свою участь Мартін Лі з Великобританії, експерт IT рекрутингу. Мартін один з 3-х найкращих рекрутерів в Великобританії і один з 20-ти кращіх в світі.

З українських професіоналів вже підтвердили участь: Віка Придатко, експерт в IT рекрутменті; Тетяна Давидова, HR Manager компанії Playtech; Ірина Топіліна, HR директор компанії «Lizard Soft»; Ігор Солодов, тренер по комунікаційним навичкам для IT компаній, коуч в Pucelik Consulting Group; Лейла Алієва, керівник проекту ACTION LEARNING в Україні, коуч, бізнес-тренер. та ін.
Цього разу на Форумі паралельно працюватимуть 2 потоки присвячені: рекрутменту і HR. Всього очікується близько 15 спікерів.

Не пропустіть можливість стати учасником найбільшого заходу, присвяченого управління людськими ресурсами в IT сфері, презентувати свою компанію і отримати корисну інформацію для подальшого професійного розвитку. 

Більш детальна інформація, а також умови участі та реєстрації на Форум - на сайті: http://bit.ly/2bAjasu

До 1 вересня діє спеціальна ціна, встигни зареєструватися!

Слідкуйте за новинами в соціальних мережах і першими дізнавайтеся про спікерів та акції: https://www.facebook.com/it.hr.forum 


Новини

З Новим Роком!

Нехай рік, що минає, забере всі негаразди, марні хвилювання та сумні спогади, а залишить лише гордість за вірно обраний шлях! 

Ділимось враженнями!

Просто незабутнє враження від IT Recruitment & Management 3.0 в Харкові. Два потоки - рекрутинг і HR. Вільне пересування між двома потоками, можливість вибору найбільш цікавих тем, постійний формат діалогу. Дуже цікаві і сильні спікери. Формат - доповідь, питання, обговорення, практика. Кожна година відведена на доповідь, пролітала просто як 5 хвилин. А ще багато народу! :) Всі люди хочуть вчитися, хочуть спілкування. Такі форуми - це класна тусовка людей, об'єднаних спільною професією, спільними інтересами. Людей, які шукають нових знань, нових знайомств.

З Днем Незалежності, Латвія!

Ми тепло вітаємо наших латвійських колег з Днем Незалежності Латвії. Це головне державне свято Латвіі, що відзначається 18 листопада в пам'ять проголошення незалежності 1918 року.

Нехай цей день Незалежності заповнює ваше життя щастям і процвітанням!

Щасливого Дня Незалежності!

IT в Латвії: відгуки українських розробників

Багаторічна співпраця з латвійськими компаніями, часті відрядження в Ригу і, як наслідок, велика кількість нових знайомств і розповідей новоспечених латишів-українців, що зважилися на переїзд і роботу в сфері IT в Латвії, - все це підштовхнуло мене до бажання поділитися інформацією. Адже навіть самій відчайдушній і безстрашній людині не буває легко зважитися на крутий поворот у житті - зміну не тільки місця роботи, але ще й країни.


Вважається, що при всій європейськості Латвії, ця країна дуже проста у адаптації для українців, навіть серед своїх прибалтійських сусідок Литви та Естонії. IT-ринок в Латвії розвивається досить швидко, є масштабні проекти (наприклад, у квітні цього року в Ризі пройшла грандіозна конференція DPA INDUSTRY DAY, яка зібрала разом представників Microsoft, IBM, Frost & Sullivan). Якісних фахівців завжди не вистачає, тому латвійські компанії звертаються до сусідніх країн за допомогою. Причин для цього декілька: схожість менталітетів, хороша освіта і висока працездатність.

Латвія прийшла на ринок України 3-4 роки тому, і за цей час попит на наших кандидатів дуже виріс. Фахівців готові брати як у великі аутсорси, так і в невеликі компанії, які займаються своїм продуктом. Частіше в Ригу переїжджають з Харкова та Одеси, рідше - з Києва.


Я попросила кількох українських айтішників, які переїхали до Латвії, розповісти про життя і роботу в цій країні.


Данило Білик, переїхав до Риги в серпні 2013:
«В цілому, самі латиші чудові хлопці, але іноді складно спілкуватися, бо часто вони не говорять російською, а англійську знають зазвичай ніби непогано - але спілкування на чужому для обох мовою складно.
Якщо вивчити латиську - вони будуть раді з вами дружити. Власне російськомовні латиші - це звичайні європейці, які вміють тримати емоції, не висловлювати свою думку, поки не запитають, і т.д. Дружні стосунки з ними цілком вірогідні. У плані мови, якою ти розмовляєш, немає поганого ставлення, але багато принципово не використовують російську, хоч і розуміють. Пару раз в закладах я зустрічав "фиркаючих" офіціанток, тому краще відразу звертатися англійською, навіть якщо ви спілкуєтеся в компанії за столиком російською.
В усьому іншому - медицина, страховка, транспорт, комуналка - все краще, але дорожче, ніж в Україні. Ціна оренди в центрі Ризі 3-х кімнатної квартири - в середньому 500 євро, ціна на околиці - 350-400 євро, залежно від ремонту. "Однушка" в центрі і на околиці - 400 і 300 євро відповідно, комуналка + опалення за "однушку" влітку / взимку (без лічильників води / електрики) в гарному будинку (економному) - 50 і 130 євро відповідно. За "троячку" влітку - 80 євро і 200+ євро взимку. Добре мати власне газове опалення, тарифи газ 0,52 м3, світло 0,17 квт. Фрукти та овочі дешеві, м'ясо та молочна продукція дорога, а ось риба дешева ».


Дмитро Ведмідь, переїхав до Риги в лютому 2015:
«З житлом проблем не було, можливо, тому що я спочатку цінни вказав трохи вище. Але з квартирою я визначився ще в Україні, сюди приїхав і в перший день заселився. Гарні квартири досить дорогі. Хороші і дешеві тільки по знайомству можна знайти.
На рахунок спілкування з колегами - з цим проблем немає ніяких. Я думаю, це більше залежить від тебе самого, наскільки ти товариський і як просто тобі знаходити підхід до людей. Я швидко знайшов тут хороших хлопців, з якими не тільки працюємо разом, а й проводимо вільний час ».

Латвія зараз прагне до того, щоб конкурувати на світовому рівні у сфері інформаційних технологій, і тому пропонує фахівцям цього ринку вигідні умови для розвитку і просування своїх компаній як бренду, а разом з ними і своїх розробників. Так що грунт цілком благодатний :)

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання