Скоро

iForum-2015 пройде 16 квітня

16 квітня в МВЦ відбудеться найкрутіша конференція айтішників, яка щорічно збирає тисячі інтернетчиків і бізнесменів з України та країн ближнього зарубіжжя. У 2015 році конференція для тих, хто вміє і хоче заробляти в Мережі, стане перемогою інтелекту, волі та ідей над війною і кризою.

Крім основних потоків — Бізнес/Стартапи, Реклама, Технології та E-сommerce, — з'явиться потік «Айтішники рятують світ: волонтерські проекти».

У п'ятому потоці пройде англомовна секція «The Art of Going Global», секція «iCity/Smart Urbanism», а у виставковій зоні розміститься Smart City Zone.

«Гарячими» цього року на iForum будуть теми виходу з кризи: механізми просування та розвитку в умовах жорсткої економії бюджетів, перехід на мобільні платформи та використання 3G в різних сферах, теми цифрового суверенітету та інформаційної війни.

Зареєструватися на конференцію можна на сайті iforum.ua, а отримати додаткову інформацію — за телефоном 201 01 03.

Введіть при реєстрації промокод 896757 і отримайте знижку 20%.


7-ий IT Jam "Meet&Mix!" і IT Education Awards 2015

7-ий IT Jam "Meet&Mix!" відбудеться 21 березня 2015 року на головній арені країни – НСК «Олімпійський». Всі 6 років існування IT Jam є знаковою подією для ІТ індустрії України, мета якої – об'єднати однодумців і привнести нове в розвиток ІТ. Ми завжди випереджаємо тенденції і регулярно змінюємо формати заходів, щоб відобразити поточну ситуацію розвитку ІТ галузі як в Україні, так і в світі в цілому.

Спостерігаючи за розвитком великої кількості освітніх IT ініціатив в країні, ми присвячуємо наступний IT Jam таким темам як освіта та інновації. Ми покажемо, що класного і цікавого зараз відбувається в IT, і розповімо, як зробити свій перший крок в IT. IT Jam 2015 складатиметься з безлічі різноманітних подій, і ми хочемо пролити світло на одну з них – премію IT Education Awards 2015 .

IT Education Awards 2015 -”From passion to action” - перша щорічна премія, спрямована на заохочення тих, хто вкладає свою єнергію та час в навчання і розвиток ІТ професіоналів. Премія стане визнанням для тих, хто мотивує, надихає, навчає та допомагає іншим реалізовувати свої потенціали в області ІТ, тим самим сприяє розвитку ІТ індустрії в Україні.

Хто може взяти участь? Подача заявок на здобуття Премії є відкритою для всіх неформальних освітніх проектів (навчальні центри, курси, лабораторії і т.д.) Заявку можна заповнити на сайті до 1-го лютого 2015 року.

Переможці будуть оголошені 21 березня в рамках проведення IT Jam 2015.


У Львові пройде HR-IT'LAB 2014

Практична конференція з управління персоналом в IT-сфері пройде 28-29 листопада в передноворічному Львові.

Майже зимові канікули: насичена програма з безліччю воркшопів, майстер-класів, практичних кейсів, спілкування з колегами, екскурсія центром Львова, феєрична вечірня програма — це те, що запам'ятається надовго!

Тема цьогорічної конференції — NO TRENDS! НЕ TREND-ИМО, А ПРАЦЮЄМО! Учасниками стануть HR директори, керівники HR відділів, вузькоспеціалізовані фахівці, HR-дженералісти.
Паралельно буде працювати два зали, тож кожен учасник зможе обрати найцікавішу для себе тему.

Поспішайте зареєструватися та слідкуйте за новинами конференції на сайті та сторінці Facebook.


Центр працевлаштування "Імпульс" запрошує на проект IT & Telecom

З 12 до 17 листопада триває реєстрація на проект IT & Telecom.

IT & Telecom  це спеціальний проект для студентів та випускників, які бажають працювати та розвиватися в сфері інформаційних та телекомунікаційних технологій.

Мета  надати нові знання та контакти майбутнім фахівцям, запросити молодь на стажування або роботу, визначити особливості IT ринку.

Аудиторія: студенти та випускники IT, природничих, телекомунікаційних та інших спеціальностей.

Дата та час: з 12 листопада до 5 грудня 2014 року (щоденно) з 14:00 до 19:00.

МІсце проведення: факультет кібернетики КНУ ім. Тараса Шевченка, пр-т Академіка Глушкова, 4 Д (метро Виставковий центр)

Реєстрація слухачів:
http://goo.gl/y3IYHV 

Реєстрація спікерів:
http://goo.gl/06SlIV 


Новини

Смачного та веселого Великодня!

З відчуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо Вас,  з Воскресінням Христовим, з Великоднем, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!

Христос Воскрес! 

Воістину Воскрес!

iForum 2016 відбувся!

20 квітня в Києві павільйоні МВЦ в восьмий раз пройшла найбільша оффлайн-конференція в Україні з питань проблем розвитку інтернету - iForum 2016. Цей захід зібрав усіх небайдужих, хто хоч трохи стосується сфери інформаційних технологій, а це близько 7000 осіб !
У цьому році на конференції було аж п'ять гілок з доповідями за темами: інтернет-бізнес і стартапи, реклама і просування, Smart Cities Forum, інтернет-технології, освіта в інформаційну епоху.
На форумі кожен зміг знайти собі доповідь до душі, пізнавальний або прикольний стенд і спосіб провести день з інтересом. Про те, що заховано в коробці над етажеркою, як перетворити кавоварку в алкоголемішалку, чому продавати не соромно і як змінився Київ завдяки розвитку технологій за останні роки, дізналися всі відвідувачі форуму.
Наші рекрутери теж не залишилися осторонь - послухали цікаві доповіді, взяти участь в конкурсах, а також завели корисні знайомства. Враження залишилися просто найкращі :) Передаєм свої подяки організаторам події. Якщо ви теж людина яка захоплється інтернетом, створює власну справу, або хочете познайомитися з цікавими, корисними і запальними людьми, радимо відвідати iForum в 2017 році!

Сьогодні Оксана Буг, наш Recruitment Lead, поділилася своїми знаннями і досвідом у пошуці персоналу. Тепер учасники знають, як створювати вакансію і профілі вакансій, де і як розміщувати оголошення, щоб знайти кваліфікованих спеціалістів і як проводити співбесіди.
Всю теоретичну інформацію учасники закріпили на практиці.
До речі, новоспеченими компаніями стали кондитерська і дизайнерська майстерні, які здобули професійних HR- менеджерів.

Ось такий цікавий у нас був день у Львові:)

Діти Професій у Львові

Друзі, ми раді поділитися новиною: Recruitment Lead Оксана Буг виступить спікером у Львові 8 квітня в рамка проекту Діти Професій, і розповість дітям про тонкощі пошуку і підбору персоналу. Якщо у Вас є діти-підлітки, то поспішіть зареєструвати їх на проект! Буде цікаво! :)

Форма для реєстрації:https://docs.google.com/forms/d/18GIhzAxlLNZt81GUM83kXJlfFQ-feU0oroVZYNp42Gk/viewform?edit_requested=true 

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання