Скоро

DOPOMOGA IT&Telecom Resources обмінялася досвідом з IT-рекрутерами з усієї країни під час конференції HR-IT

Директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources Алла Пєсцова презентувала на щорічній конференції, присвяченій управлінню персоналом в IT-сфері, унікальну доповідь "Підбір рідкісних фахівців: вийти за межі дозволеного", в ході якої надала готові рішення підбору "рідкісних птахів" й презентувала власні практики.

Особиста подяка організатора HR IT Оксани Краснопольської: "Дякую за Вашу доповідь і участь у нашій конференції. Завжди приємно, коли діляться досвідом практики! Сподіваємося, що і для Вас участь у нашій конференції була цікавою і плідною.
Бачимо по Facebook та інших соціальних мережах, як багато корисних знайомств сталося на нашому заході, а значить, одна з цілей досягнута. А так як Ваша доповідь і доповіді інших спікерів були дуже цікавими і актуальними, сподіваємося, що наш захід дасть ще один поштовх для розвитку HR в IT."

DOPOMOGA IT & Telecom Resources - генеральний рекрутинговий партнер HR-IT.

Пост-реліз HR IT http://hr-it.org.ua/otchety_konferencii/hr_it2013/ 

Фотозвіт HR IT https://picasaweb.google.com/101081481270564667218/HRIT2013 


Поради від DOPOMOGA IT & Telecom Resources під час практичної конференції «RECRUITING ON TOP-2013».

13 червня в Києві відбулася практична конференція для керівників відділів персоналу та професійних рекрутерів "RECRUITING ON TOP-2013", під час якої Алла Пєсцова доповідала у рамках круглого столу на тему "Яка ефективність соціальних мереж у рекрутигу: одиничні результати чи повноцінний канал залучення кандидатів?". Були розглянуті питання:

* Які соціальні ресурси можна використовувати для пошуку кандидатів?
* Як оцінити результати роботи через соціальні мережі?
* Які є  ризики під час використання соціальних мереж?
* Як стримувати натиск кандидатів, які знаходять рекрутера в соціальних мережах?
* Як шукати рекомендації в інтернет ресурсах?
* Питання етики за використання інформації в соціальних мережах.

Фотозвіт http://alturl.com/p73dk 

Офіційний сайт конференції http://www.pcg-event.com/event_details.php?conf=23&wt=0#k 


DOPOMOGA IT&Telecom Resources - генеральний партнер міжнародної конференції IT Weekend Ukraine 2013

IT Weekend Ukraine 2013 – міжнародна конференція для лідерів ІТ-галузі, яку організовує компанія SoftServe. Головний фокус конференції – інноваційні дослідження в розробці додатків до мобільних пристроїв, якісна розробка програмного забезпечення, ефективне управління командою та покращення бізнес-систем.

У присутніх на конференції буде можливість ознайомитися із процесами розробки програмного забезпечення на прикладі проектів таких світових гігантів як Adobe, BMC Software, GlobalLogic, Microsoft, Luxoft, SoftServe, Skype, Zentelligence, Яндекс тощо, подискутувати про нові можливості та нагальні питання у розробці програмного забезпечення.

Після офіційної частини конференції відбудеться урочисте нагородження найкращих професіоналів IT-галузі - Ukrainian IT Awards 2013.

DOPOMOGA IT&Telecom Resources надасть конференції широку медіапідтримку серед IT-рекрутерів та IT-спеціалістів за рахунок реклами на офіційному сайті, на сторінці у Facebook http://alturl.com/fcwz6 та у дайджесті HR Outlook.

Офіційний сайт http://itweekend.ua  


Новини

Смачного та веселого Великодня!

З відчуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо Вас,  з Воскресінням Христовим, з Великоднем, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!

Христос Воскрес! 

Воістину Воскрес!

iForum 2016 відбувся!

20 квітня в Києві павільйоні МВЦ в восьмий раз пройшла найбільша оффлайн-конференція в Україні з питань проблем розвитку інтернету - iForum 2016. Цей захід зібрав усіх небайдужих, хто хоч трохи стосується сфери інформаційних технологій, а це близько 7000 осіб !
У цьому році на конференції було аж п'ять гілок з доповідями за темами: інтернет-бізнес і стартапи, реклама і просування, Smart Cities Forum, інтернет-технології, освіта в інформаційну епоху.
На форумі кожен зміг знайти собі доповідь до душі, пізнавальний або прикольний стенд і спосіб провести день з інтересом. Про те, що заховано в коробці над етажеркою, як перетворити кавоварку в алкоголемішалку, чому продавати не соромно і як змінився Київ завдяки розвитку технологій за останні роки, дізналися всі відвідувачі форуму.
Наші рекрутери теж не залишилися осторонь - послухали цікаві доповіді, взяти участь в конкурсах, а також завели корисні знайомства. Враження залишилися просто найкращі :) Передаєм свої подяки організаторам події. Якщо ви теж людина яка захоплється інтернетом, створює власну справу, або хочете познайомитися з цікавими, корисними і запальними людьми, радимо відвідати iForum в 2017 році!

Сьогодні Оксана Буг, наш Recruitment Lead, поділилася своїми знаннями і досвідом у пошуці персоналу. Тепер учасники знають, як створювати вакансію і профілі вакансій, де і як розміщувати оголошення, щоб знайти кваліфікованих спеціалістів і як проводити співбесіди.
Всю теоретичну інформацію учасники закріпили на практиці.
До речі, новоспеченими компаніями стали кондитерська і дизайнерська майстерні, які здобули професійних HR- менеджерів.

Ось такий цікавий у нас був день у Львові:)

Діти Професій у Львові

Друзі, ми раді поділитися новиною: Recruitment Lead Оксана Буг виступить спікером у Львові 8 квітня в рамка проекту Діти Професій, і розповість дітям про тонкощі пошуку і підбору персоналу. Якщо у Вас є діти-підлітки, то поспішіть зареєструвати їх на проект! Буде цікаво! :)

Форма для реєстрації:https://docs.google.com/forms/d/18GIhzAxlLNZt81GUM83kXJlfFQ-feU0oroVZYNp42Gk/viewform?edit_requested=true 

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання