Скоро

Lviv IT Arena

Уже зовсім скоро 2-4 жовтня конференція Lviv IT Arena збере понад 700 учасників з України та всього світу на стадіоні «Арена Львів». На учасників чекають виступи близько 100 спікерів міжнародного рівня в 11 секціях від UI/UX до Google Development, а також безліч сюрпризів – тест-драйв і фотосесія з Tesla, Google Glass, вечірки і розваги.

У секції Startup доповідатимуть найкрутіші засновники українських технологічних стартапів - Петро Бондаревський (Internet Investments Group), Андрій Колодюк (Aventures Capital), Олексій Орап (YouScan), Дмитро Бариській (LaMetric), Євген Шпіка (Pics.io), Максим Іщенко (Dou.ua) та інші.

Конференція стане цікавою для всіх, хто працює в ІТ індустрії. Вона допоможе дізнатися про найновіші тенденції в ІТ та отримати масу цікавих контактів. А для стартапів це чудова можливість знайти ангельські інвестиції!

Знайти детальну інформацію про конференцію та придбати квитки можна на сайті


19-21 вересня в Одесі відбудеться другий хакатон Startup Weekend!

Хакатон Startup Weekend створений для того, щоб підприємці-початківці працювали над своєю ідеєю, не відриваючись від місця, рівно 54 години! Світ знає безліч успішних проектів та команд, які сформувалися саме таким способом!

План заходу:

П'ятниця: знайомство і короткі презентації ідей.

Субота: активна робота над ідеєю, спілкування з менторами і експертами.

Неділя: фінальна презентація прототипів проектів + прощальна вечірка.

Вартість участі: $ 35

У ціну квитка включені харчування, а також робоче місце для всієї команди. На вибір командам надається різноманітне дозвілля: екскурсії та прогулянки по Одесі, а також закрита вечірка з представниками локального IT ринку.

Подробиці заходу і список менторів тут

Відповідь на всі запитання: odessa@startupweekend.org або 063-498-23-58

Місце проведення: офіс DataArt, г. Одесса, ул. Маразлієвська, 1/20

Окрема реєстрація на екскурсії по Одесі. 

 


U.T.Gem Conference: Презентація української IT-галузі

Перша міжнародна конференція, присвячена IT-талантам, досягненням ІТ-галузі й стартап-індустрії України — U.T.Gem — пройде18 вересня в Сан-Франциско. Організатори планують зібрати близько тисячі учасників, серед яких ІТ-підприємці, розробники, венчурниі інвестори, бізнес-ангели, стартап-акселератори, венчурні фонди, сервісні ІТ-компанії й студенти технічних спеціальностей з України й США.

У програмі конференції — виступи зірок ІТ та венчурного бізнесу Кремнієвої долини, дискусійні панелі, широкомасштабне експо, а також шоу-кейси топ-10 найуспішніших українських стартапів, які вийшли на глобальний ринок. Організовують конференцію — бізнес-акселератор Happy Farm, Європейська Бізнес-Асоціація, компанія EPAM, U.S. - Ukraine Business Council.


Хакатон міст від України до Польщі

31 серпня завершується термін подачі заявки на участь в українсько-польському проекті Hackathon Bridge. Метою конкурсу є розвиток інтеграції між Україною та Польщею, пошук оригінальних ідей та рішень у сфері бізнесу, культури та суспільства.

Команди-учасники Хакатону мають складатися мінімум із двох членів — українця та поляка, чий вік не перевищує 28 років. Поданий проект повинен орієнтуватися на польсько-українську співпрацю та бути виконаним протягом 3 місяців з моменту оголошення результатів. 30 вересня журі обере три команди-переможця, які отримають 10 000 євро на розвиток власних ініціатив.

Конкурс відбувається під патронатом Посла ЄС Міхаля Боні.

Детальна інформація на сайті: http://hackathonbridge.com/


Новини

Другий мітап для HR та рекрутерів від Forge

15.06.2016 ми побували на "Другий мітап для HR та рекрутерів від Forge з Серії подій #HR&R" Зустріли колег, друзів по цеху, познайомилися з новими рекрутерами. Вечір пройшов цікаво - Роксолана Козевіч, Ірина Коряева і Оксана Щур виступили спікерами та поділилися досвідом, знаннями, секретами. Були й практичні командні кейси. Цікавим був кейс від Роксолани Козевіч - створити івент-корпоратив з безлімітним бюджетом :)) особливо порадував безлімітний бюджет - учасники пропонували самі незвичайні і цікаві варіанти :) Було здорово, смачно і з кавою! До нових зустрічей!

It Weekend Kyiv: DevOps & BA

12 червня DOPOMOGA IT & Telecom Resources була учасником конференції It Weekend Kyiv: DevOps & BA, метою якої було зібрати професіоналів у сфері DevOps і Business Analysis для обміну досвідом та обговорення актуальних питань, а також розвитку сфери в цілому і отримати новий досвід, корисні знання, практичні навички, нові знайомства, знайти роботу або співробітників, створити свій крутий проект і хто знає що ще ...
На конференції одночасно працювали два потоки: DevOps і Business Analysis. І по кожному з них виступило по 6 професіоналів з різними актуальними темами. Конференція зібрала близько 400 однодумців в одному місці. І закінчилося все звичайно драйвовою after-party :)

24-й Пробіг під каштанами

29 травня, в День Києва, відбувся 24-й щорічний благодійний «Пробіг під каштанами». Цього року понад 9 000 учасників вийшли на старт Пробігу, щоб допомогти дітям з вродженими вадами серця.
Цього року DOPOMOGA IT & Telecom Resources також взяла участь, наша команда бігла не для рекордів, а заради життя!
DOPOMOGA IT & Telecom Resources за здоровий спосіб життя, а це здоров'я, а здорове суспільство - це Україна!
Запрошуємо всіх бажаючих обов'язково взяти участь у забігу в наступному році і бути причетним до порятунку маленьких дитячих сердець! :)

День вишиванки - 2016

Сьогодні Ми та вся Україна святкує День вишиванки.

Основна мета заходу — це збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави загалом. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки. Хоча протягом усієї історії заходу з ініціативи студентів, школярів, громадських та культурних діячів проводяться концерти, хода, конкурси, вечорниці, ярмарки. Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. Як показує досвід, люди в День вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже в стародавньому одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів.

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання