Скоро

26-27 березня 2016 року відбудеться наймасштабніша HR-recruiiting конференція України IT HR Lifestyle

Друзі, DOPOMOGA IT & Telecom Resources стала інформаційним партнером IT HR LifeStyle unConference і запрошує вас 26-27 березня 2016 в м.Львів. Наймасштабніша HR-recruiiting конференція Україні IT HR Lifestyle дасть можливість послухати найбільш авторитетних представників галузі та навчитися застосовувати отримані знання на практиці.
2 дня конференції, 16 професійних доповідачів, 2 потоку (HR і Recruiting Style).

Кожна тема, обговорена у перший день, буде закріплена практикою на другий. На завершення масштабне afterparty. Більше часу для спілкування з колегами з усієї країни!

Крім того, конференція буде проходити Культурній столиці України - м.Львів. В тебе буде змога побачити місто, предствлене у списку світової спадщини ЮНЕСКО, спробувати найкращу кухню у закладах Львова та відчути всю чарівну атмосферу міста.

Цей weekend ти запам’ятаєш!


21 листопада в Харкові відбудеться IT Recruitment&Managment 3.0

DOPOMOGA IT & Telecom Resources стала інформаційним партнером IT HR Forum, який відбудеться 21 листопада в Харкові.
Використай промо-код dopomoga і отримай 10% знижку!

Мета заходу: зібрати на одному майданчику професіоналів у сфері управління персоналом в IT, а також власників і керівників IT компаній з усієї України для обміну досвідом, обговорення актуальних питань і отримання практичних і ефективних методів управління людськими ресурсами.

Своїм досвідом у цьому році поділяться представники: Ciklum, РА "Indigo", EPAM, Sigma Software, AltexSoft та інших компаній. Всього очікується близько 14 спікерів.

На Форумі паралельно працюватимуть 2 потоку, присвячені рекрутменту і HR.

Детальніше про форум: http://hrconference.com.ua/ 


Менеджмент-тур "HR - партнер для бізнесу: фокус на результат" стартує вже зовсім скоро

16 жовтня DOPOMOGA IT & Telecom Resources запрошує на Менеджмент-тур "HR - партнер для бізнесу: фокус на результат", під час якого з'явиться можливість ознайомитись з практичним досвідом Prom.ua і Luxoft, а також знайти відповіді на питання:


> Як налагодити ефективну взаємодію між бізнес-підрозділами та HR-департаментом?

> Як оцінити вплив корпоративних HR-систем на бізнес-результати?

> Як співробітники HR-департаменту беруть участь у прийнятті управлінських рішень?

Коли: 16 жовтня 2015

Де: м. Київ


Детальніше дивись за посиланням: http://www.iva-mice.com/prom.ua_luxoft.html

Встигни зареэструватися!


DOPOMOGA IT&Telecom Resources стала інформаційним партнером конференції Outsource People Kyiv 2015

23-24 жовтня в Києві, в новому готельному комплексі "Ramada" пройде міжнародна конференція з бізнесу на аутсорсингу розробки ПЗ "Outsource People Kyiv 2015".

http://goo.gl/ZPXtHM

Outsource People збере разом 1000 кращих представників вітчизняного та зарубіжного IT-бізнесу.

Захід буде цікавим тим, хто тільки починає розвивати свій бізнес - директорам малих і середніх компаній і тим, хто вже досяг певних результатів, власникам IT-продуктових компаній, фрілансерам, а також професіоналам і новачкам в HR-, PM-, Sales- і Marketing сферах. Додатково вперше буде проведено ярмарок послуг для IT компаній, а також нагородження кращих професіоналів IT-галузі премією OP Awards. Розважальна програма і ще більш продумана Гейміфікація нетворкінгу змусить вас розповісти про минулий всім ваших близьким.

Приїжджайте в Київ за корисними зв'язками, цікавими доповідями і позитивними емоціями!

P.S. Діють "таючі знижки" і корпоративні ціни на вхідні квитки, встигніть зареєструватися за найкращою ціною.

Прийняти участь: http://goo.gl/3gcZ7m


Новини

Другий мітап для HR та рекрутерів від Forge

15.06.2016 ми побували на "Другий мітап для HR та рекрутерів від Forge з Серії подій #HR&R" Зустріли колег, друзів по цеху, познайомилися з новими рекрутерами. Вечір пройшов цікаво - Роксолана Козевіч, Ірина Коряева і Оксана Щур виступили спікерами та поділилися досвідом, знаннями, секретами. Були й практичні командні кейси. Цікавим був кейс від Роксолани Козевіч - створити івент-корпоратив з безлімітним бюджетом :)) особливо порадував безлімітний бюджет - учасники пропонували самі незвичайні і цікаві варіанти :) Було здорово, смачно і з кавою! До нових зустрічей!

It Weekend Kyiv: DevOps & BA

12 червня DOPOMOGA IT & Telecom Resources була учасником конференції It Weekend Kyiv: DevOps & BA, метою якої було зібрати професіоналів у сфері DevOps і Business Analysis для обміну досвідом та обговорення актуальних питань, а також розвитку сфери в цілому і отримати новий досвід, корисні знання, практичні навички, нові знайомства, знайти роботу або співробітників, створити свій крутий проект і хто знає що ще ...
На конференції одночасно працювали два потоки: DevOps і Business Analysis. І по кожному з них виступило по 6 професіоналів з різними актуальними темами. Конференція зібрала близько 400 однодумців в одному місці. І закінчилося все звичайно драйвовою after-party :)

24-й Пробіг під каштанами

29 травня, в День Києва, відбувся 24-й щорічний благодійний «Пробіг під каштанами». Цього року понад 9 000 учасників вийшли на старт Пробігу, щоб допомогти дітям з вродженими вадами серця.
Цього року DOPOMOGA IT & Telecom Resources також взяла участь, наша команда бігла не для рекордів, а заради життя!
DOPOMOGA IT & Telecom Resources за здоровий спосіб життя, а це здоров'я, а здорове суспільство - це Україна!
Запрошуємо всіх бажаючих обов'язково взяти участь у забігу в наступному році і бути причетним до порятунку маленьких дитячих сердець! :)

День вишиванки - 2016

Сьогодні Ми та вся Україна святкує День вишиванки.

Основна мета заходу — це збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави загалом. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки. Хоча протягом усієї історії заходу з ініціативи студентів, школярів, громадських та культурних діячів проводяться концерти, хода, конкурси, вечорниці, ярмарки. Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. Як показує досвід, люди в День вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже в стародавньому одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів.

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання