Скоро

27-28 квітня відбудеться 6-й Міжнародний ICT бізнес-конференція для власників і менеджерів IT-компаній Outsource People 2017 Krakow

27-28 квітня, за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources, відбудеться бізнес-конференція - Outsource People 2017 Krakow.

Outsource People - це дводенна спеціалізована конференція, яка надихне вас і подарує ключові ідеї для виведення бізнесу на новий рівень.

Конференція збирає представників топ-менеджменту малих і середніх IT-компаній для обміну досвідом і діловими зв'язками. Очікується близько 300 учасників - СЕО, Sales-, BizDev, Marketing-, Project менеджерів.

Outsource People 2017 Krakow організована для сприння розвитку та довгострокового співробітництва польських та українських аутсорсингових компаній-розробників програмного забезпечення. Краків обраний не випадково - це місто лідирує серед центрів IT аутсорсингу в Центральній та Східній Європі за рейтингом Тholons Top 100 Outsourcing destinations.

На конференцыю запрошено виступити успішних підприємців і експертів, щоб учасники отримали практичні знання і уникли помилок в управлінні компанією, а також знайшли партнерів для спільних проектів і познайомилися з колегами. Доповіді пройдуть в 2 паралельні потоки: Business Strategy і Sales & Marketing.

Подробиці програми і реєстрація на сайті: http://outsource-people.com/

Слідкуйте за новинами заходу на Facebook: https://www.facebook.com/events/1445732915493325/

Промо код на 5% знижку - DOPOMOGA.

Організатори: Bright Outsource - консалтингове агентство для IT-компаній.

До зустрічі в Кракові! 


Безкоштовний практичний вебінар «Стилі менеджменту, які нами керують»

У четвер, 3-го листопада о 14:30 і о 18:30 не пропустіть безкоштовний практичний вебінар «Стилі менеджменту, які нами керують» від Павла Моцаря. Реєстрарація вже відкрита: https://goo.gl/u8a48V 
Про що поговоримо?
- 4 стилі менеджменту PAEI
- 3 складових хорошого рішення: Capi
- На закуску: 5 стадій прийняття неминучого.
Бонус: 4 напрямки виходу зі стресу ( «Кристал Пезешкіана»)
Вебінар пройде в підтримку події - конференції по управлінню людьми і командами WOW-IT: PM & HR, Харків, 12-го листопада https://goo.gl/uO0by4 


Друзі! Ми підготували для Вас ПОДАРУНОК - запис 5 корисних відео по управлінні людьми і командами. Реєстрація для отримання подарунка за посиланням https://goo.gl/6S36Rg 
До зустрічі на вебінарі! :)


Практичний безкоштовний вебінар "ТОП-фейлів в управлінні людьми і командами"

24.10 о 14:30 і о 18:30 відбудеться free webinar "ТОП-фейлів в управлінні людьми і командами" від Вікторії Мусіяенко.
У цьому вебінарі провідний HR України поділиться власним досвідом, напрацьованим нею за 13 років в IT-сфері, і позначить топові фейли в управлінні людьми і командами.
У програмі вебінару:
ТОП-10 фейлів при проведенні співбесіди
ТОП-5 фейлів при вступі в нову посаду
ТОП-6 фейлів мотивації
ТОП-7 фейлів при формуванні команд
Реєструйтеся зараз на сторінці http://bit.ly/2ejTX8B , кількість місць обмежена!
Про спікера:
Вікторія Мусіяченко - в IT з 2003 року, директор з персоналу великої IT-компанії (700+ співробітників). Входить до рейтингу ТОП-3 провідних HR-ів України за версією DOU.
Має різнобічний минулий досвід в IT, близько 3-х років працювала Product Owner / PM в продуктовій компанії. З 2007 - ще й «клубозаводчіца», founder шкіл, тренер і організатор івентів, в тому числі конференції по управлінню людьми і командами WOW-IT: HR & PM (Харків, 12-го листопада).
Навіть, якщо на вебінар або на конференцію вирватися не вийшло, то є ще один ПОДАРУНОК - запис 5 корисних відео з управління людьми і командами. Отримайте подарунок за посиланням: http://bit.ly/2dQSFOS 
До речі про подарунки - до 21-го жовтня на конференцію Wow-It: PM & HR ще діє святкова акція для всіх чоловіків - 10% знижка по промокодом WOWmen. Поспішайте, акції місця закінчуються! https://goo.gl/uO0by4 
До зустрічі на вебінарі!


29 жовтня запрошуємо на Форум командоутворення та кар’єри у Львові

29 жовтня у Львові відбудеться Форум командоутворення та кар’єри — конференція, присвячена темам мотивації та розвитку персоналу,створенню ефективних команд, грамотному менеджменту в компанії та кар’єрному росту.

На Форумі Ви дізнаєтесь про:

мотивацію та ефективність працівників, мотивацію в ІТ,

комунікацію та ролі в проектній команді,

лідерство та менеджмент в компанії,

ведення переговорів та вирішення конфліктів,

управління віддаленими командами,

власний розвиток і кар’єру.

Серед спікерів представники компаній Vodafone, Ciklum, Epam, Luxoft та чимало інших.

Конференція збере представників різних сфер бізнесу (в тому числі ІТ-компанії), керівників підрозділів, менеджерів проектів, HR-менеджерів та всіх, хто прагне розвивати власну кар’єру, вміння вести за собою команду та розставляти пріоритети у колективі для досягнення максимального результату.

 Більше інформації можна переглянути на сайті: pmbs.internetdevels.ua та у facebook: www.facebook.com/events/1082534555145025

 Організатори: компанія з веб-розробки InternetDevels (http://internetdevels.com/) та консалтингова компанія PM Business Solution (http://pmbs.com.ua/).  Скориставшись промо-кодом hroutlook10 ви отримаєте 10% знижку!

 


Новини

Другий мітап для HR та рекрутерів від Forge

15.06.2016 ми побували на "Другий мітап для HR та рекрутерів від Forge з Серії подій #HR&R" Зустріли колег, друзів по цеху, познайомилися з новими рекрутерами. Вечір пройшов цікаво - Роксолана Козевіч, Ірина Коряева і Оксана Щур виступили спікерами та поділилися досвідом, знаннями, секретами. Були й практичні командні кейси. Цікавим був кейс від Роксолани Козевіч - створити івент-корпоратив з безлімітним бюджетом :)) особливо порадував безлімітний бюджет - учасники пропонували самі незвичайні і цікаві варіанти :) Було здорово, смачно і з кавою! До нових зустрічей!

It Weekend Kyiv: DevOps & BA

12 червня DOPOMOGA IT & Telecom Resources була учасником конференції It Weekend Kyiv: DevOps & BA, метою якої було зібрати професіоналів у сфері DevOps і Business Analysis для обміну досвідом та обговорення актуальних питань, а також розвитку сфери в цілому і отримати новий досвід, корисні знання, практичні навички, нові знайомства, знайти роботу або співробітників, створити свій крутий проект і хто знає що ще ...
На конференції одночасно працювали два потоки: DevOps і Business Analysis. І по кожному з них виступило по 6 професіоналів з різними актуальними темами. Конференція зібрала близько 400 однодумців в одному місці. І закінчилося все звичайно драйвовою after-party :)

24-й Пробіг під каштанами

29 травня, в День Києва, відбувся 24-й щорічний благодійний «Пробіг під каштанами». Цього року понад 9 000 учасників вийшли на старт Пробігу, щоб допомогти дітям з вродженими вадами серця.
Цього року DOPOMOGA IT & Telecom Resources також взяла участь, наша команда бігла не для рекордів, а заради життя!
DOPOMOGA IT & Telecom Resources за здоровий спосіб життя, а це здоров'я, а здорове суспільство - це Україна!
Запрошуємо всіх бажаючих обов'язково взяти участь у забігу в наступному році і бути причетним до порятунку маленьких дитячих сердець! :)

День вишиванки - 2016

Сьогодні Ми та вся Україна святкує День вишиванки.

Основна мета заходу — це збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави загалом. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки. Хоча протягом усієї історії заходу з ініціативи студентів, школярів, громадських та культурних діячів проводяться концерти, хода, конкурси, вечорниці, ярмарки. Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. Як показує досвід, люди в День вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже в стародавньому одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів.

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання