Скоро

Lviv IT Arena

Уже зовсім скоро 2-4 жовтня конференція Lviv IT Arena збере понад 700 учасників з України та всього світу на стадіоні «Арена Львів». На учасників чекають виступи близько 100 спікерів міжнародного рівня в 11 секціях від UI/UX до Google Development, а також безліч сюрпризів – тест-драйв і фотосесія з Tesla, Google Glass, вечірки і розваги.

У секції Startup доповідатимуть найкрутіші засновники українських технологічних стартапів - Петро Бондаревський (Internet Investments Group), Андрій Колодюк (Aventures Capital), Олексій Орап (YouScan), Дмитро Бариській (LaMetric), Євген Шпіка (Pics.io), Максим Іщенко (Dou.ua) та інші.

Конференція стане цікавою для всіх, хто працює в ІТ індустрії. Вона допоможе дізнатися про найновіші тенденції в ІТ та отримати масу цікавих контактів. А для стартапів це чудова можливість знайти ангельські інвестиції!

Знайти детальну інформацію про конференцію та придбати квитки можна на сайті


19-21 вересня в Одесі відбудеться другий хакатон Startup Weekend!

Хакатон Startup Weekend створений для того, щоб підприємці-початківці працювали над своєю ідеєю, не відриваючись від місця, рівно 54 години! Світ знає безліч успішних проектів та команд, які сформувалися саме таким способом!

План заходу:

П'ятниця: знайомство і короткі презентації ідей.

Субота: активна робота над ідеєю, спілкування з менторами і експертами.

Неділя: фінальна презентація прототипів проектів + прощальна вечірка.

Вартість участі: $ 35

У ціну квитка включені харчування, а також робоче місце для всієї команди. На вибір командам надається різноманітне дозвілля: екскурсії та прогулянки по Одесі, а також закрита вечірка з представниками локального IT ринку.

Подробиці заходу і список менторів тут

Відповідь на всі запитання: odessa@startupweekend.org або 063-498-23-58

Місце проведення: офіс DataArt, г. Одесса, ул. Маразлієвська, 1/20

Окрема реєстрація на екскурсії по Одесі. 

 


U.T.Gem Conference: Презентація української IT-галузі

Перша міжнародна конференція, присвячена IT-талантам, досягненням ІТ-галузі й стартап-індустрії України — U.T.Gem — пройде18 вересня в Сан-Франциско. Організатори планують зібрати близько тисячі учасників, серед яких ІТ-підприємці, розробники, венчурниі інвестори, бізнес-ангели, стартап-акселератори, венчурні фонди, сервісні ІТ-компанії й студенти технічних спеціальностей з України й США.

У програмі конференції — виступи зірок ІТ та венчурного бізнесу Кремнієвої долини, дискусійні панелі, широкомасштабне експо, а також шоу-кейси топ-10 найуспішніших українських стартапів, які вийшли на глобальний ринок. Організовують конференцію — бізнес-акселератор Happy Farm, Європейська Бізнес-Асоціація, компанія EPAM, U.S. - Ukraine Business Council.


Хакатон міст від України до Польщі

31 серпня завершується термін подачі заявки на участь в українсько-польському проекті Hackathon Bridge. Метою конкурсу є розвиток інтеграції між Україною та Польщею, пошук оригінальних ідей та рішень у сфері бізнесу, культури та суспільства.

Команди-учасники Хакатону мають складатися мінімум із двох членів — українця та поляка, чий вік не перевищує 28 років. Поданий проект повинен орієнтуватися на польсько-українську співпрацю та бути виконаним протягом 3 місяців з моменту оголошення результатів. 30 вересня журі обере три команди-переможця, які отримають 10 000 євро на розвиток власних ініціатив.

Конкурс відбувається під патронатом Посла ЄС Міхаля Боні.

Детальна інформація на сайті: http://hackathonbridge.com/


Новини

DOPOMOGA IT&Telecom Resources - спікер Третього мітапу для HR від Forge

29 серпня DOPOMOGA IT & Telecom Resources взяла участь в Третьому мітапі для HR від Forge з Серії подій #HR&R. Нашим представником стала Оксана Буг, Team Lead, яка виступила з темою "Анатомія роботи з оголошення". Разом з Оксаною учасники розбирали секрети і тонкощі роботи з оголошеннями в ЗМІ: що робити і чого робити не варто. Як смачно, грамотно і привабливий для кандидатів створювати і розміщувати оголошення.
Також цікавим був спіч Галини Демків на тему: "Більше чем просто Рекрутинг. Практичні кейси". Спілкування пройшло в інтерактивному стилі і учасники разом з Галиною встигли розібрати і обговорити деталі рекрутингового процесу, аналізу та результативності.

 

День Незалежності України

DOPOMOGA IT&Telecom Resources вітає з 25-річчям Незалежності України! Хай мир та злагода панує у країні, а серце хай наповиться добром.

DOPOMOGA IT&Telecom Resources виступить спікером Третього Мітапу для HR від Forge у Львові

29 серпня у Львові Оксана Буг, Recruitment Lead в DOPOMOGA IT&Telecom Resources, в рамках «Третій мітап для HR від Forge з серії подій #HR&R» виступить з темою "Анатомія роботи з оголошеннями". 

Організатори івенту та DOPOMOGA IT&Telecom Reources запрошує усіх зацікавленних на третій мітап, який присвячений особливостям сучасного HR та рекрутингу. На Мітапі Ви зможете послухати цікаві та корисні доповіді від практикуючих HR та рекрутерів, розширити коло знайомств та просто поспілкуватись у неформальній обстановці

Коли: 29 серпня 2016

Де: м. Львів, IHUB Lviv

Час: з 18:20 до 20:30

Детальніше про Мітап: https://www.facebook.com/events/1320216868008189/ 

З Днем Конституції України!

Щиро вітаємо Вас із визначним державним святом - Днем Конституції України. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.
Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.
Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії.
Зі святом вас, дорогі друзі! З Днем Конституції України!

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання