Скоро

Lviv IT Arena

Уже зовсім скоро 2-4 жовтня конференція Lviv IT Arena збере понад 700 учасників з України та всього світу на стадіоні «Арена Львів». На учасників чекають виступи близько 100 спікерів міжнародного рівня в 11 секціях від UI/UX до Google Development, а також безліч сюрпризів – тест-драйв і фотосесія з Tesla, Google Glass, вечірки і розваги.

У секції Startup доповідатимуть найкрутіші засновники українських технологічних стартапів - Петро Бондаревський (Internet Investments Group), Андрій Колодюк (Aventures Capital), Олексій Орап (YouScan), Дмитро Бариській (LaMetric), Євген Шпіка (Pics.io), Максим Іщенко (Dou.ua) та інші.

Конференція стане цікавою для всіх, хто працює в ІТ індустрії. Вона допоможе дізнатися про найновіші тенденції в ІТ та отримати масу цікавих контактів. А для стартапів це чудова можливість знайти ангельські інвестиції!

Знайти детальну інформацію про конференцію та придбати квитки можна на сайті


19-21 вересня в Одесі відбудеться другий хакатон Startup Weekend!

Хакатон Startup Weekend створений для того, щоб підприємці-початківці працювали над своєю ідеєю, не відриваючись від місця, рівно 54 години! Світ знає безліч успішних проектів та команд, які сформувалися саме таким способом!

План заходу:

П'ятниця: знайомство і короткі презентації ідей.

Субота: активна робота над ідеєю, спілкування з менторами і експертами.

Неділя: фінальна презентація прототипів проектів + прощальна вечірка.

Вартість участі: $ 35

У ціну квитка включені харчування, а також робоче місце для всієї команди. На вибір командам надається різноманітне дозвілля: екскурсії та прогулянки по Одесі, а також закрита вечірка з представниками локального IT ринку.

Подробиці заходу і список менторів тут

Відповідь на всі запитання: odessa@startupweekend.org або 063-498-23-58

Місце проведення: офіс DataArt, г. Одесса, ул. Маразлієвська, 1/20

Окрема реєстрація на екскурсії по Одесі. 

 


U.T.Gem Conference: Презентація української IT-галузі

Перша міжнародна конференція, присвячена IT-талантам, досягненням ІТ-галузі й стартап-індустрії України — U.T.Gem — пройде18 вересня в Сан-Франциско. Організатори планують зібрати близько тисячі учасників, серед яких ІТ-підприємці, розробники, венчурниі інвестори, бізнес-ангели, стартап-акселератори, венчурні фонди, сервісні ІТ-компанії й студенти технічних спеціальностей з України й США.

У програмі конференції — виступи зірок ІТ та венчурного бізнесу Кремнієвої долини, дискусійні панелі, широкомасштабне експо, а також шоу-кейси топ-10 найуспішніших українських стартапів, які вийшли на глобальний ринок. Організовують конференцію — бізнес-акселератор Happy Farm, Європейська Бізнес-Асоціація, компанія EPAM, U.S. - Ukraine Business Council.


Хакатон міст від України до Польщі

31 серпня завершується термін подачі заявки на участь в українсько-польському проекті Hackathon Bridge. Метою конкурсу є розвиток інтеграції між Україною та Польщею, пошук оригінальних ідей та рішень у сфері бізнесу, культури та суспільства.

Команди-учасники Хакатону мають складатися мінімум із двох членів — українця та поляка, чий вік не перевищує 28 років. Поданий проект повинен орієнтуватися на польсько-українську співпрацю та бути виконаним протягом 3 місяців з моменту оголошення результатів. 30 вересня журі обере три команди-переможця, які отримають 10 000 євро на розвиток власних ініціатив.

Конкурс відбувається під патронатом Посла ЄС Міхаля Боні.

Детальна інформація на сайті: http://hackathonbridge.com/


Новини

MobileDeveloperDay#UA

Три роки поспіль українські розробники збираються в Одесі на Mobile Developer Day. Цього року день розробника пройде 8 серпня.

Mobile Developer Day - день розробника під мобільні платформи, який проводиться раз на рік в Україні, Росії та Білорусі. Це ділова частина у вигляді конференції для тих, чий бізнес пов'язаний з розробкою мобільних додатків, спеціальні семінари для програмістів із технологій розробки, Developer Alley - виставка-презентація студій і мобільних проектів, простір для спілкування із замовниками і, вперше в цьому році, Hackaphone - хакатон для розробників мобільних додатків.

Програма конференції 2013 року побудована на живих кейсах: спікери будуть ділитися безцінним досвідом успішно запущених продуктів. Також, ви дізнаєтеся, як провідні студії-розробники працюють з клієнтами. Обговоримо, що нового в просуванні і монетизації мобільних додатків, а так само поговоримо про створення мобільних ігор і запуску стартапів, якщо стартап - мобільний додаток.

Одеса - неймовірне місто. Третій рік поспіль Mobile Developer Day Україна проходить саме тут. І щороку приїжджає все більше учасників, які назавжди закохуються в Одесу.
MDDay # ua в Одесі - це Чорне море, атмосфера курортного міста, приголомшливо смачна кухня, і, при цьому, продуктивна ділова атмосфера вдень. Вночі про роботу ніхто не думає, бо це Одеса.

MobileDeveloperDay#UA проходить за офіційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources.

Подробиці на http://ua.mdday.ru/ 
З питань участі, а також з побажаннями до програми звертайтеся за адресою: md@mdday.ru.

Pentegy Recommended DOPOMOGA IT&Telecom

I would like to express the pleasure of working with DOPOMOGA IT&Telecom Resources. This agency has become our trustful business partner in successful searching for talented professionals. DOPOMOGA IT&Telecom consultants possess sufficient knowledge of the labor market and excellent skills of professional diagnostics of candidates and their qualities. They demonstrated a detailed understanding of our business needs, offered and realized proper recruitment solutions to our constantly changing and developing business, as we expand it in Ukraine. We expect to continue such efficient, professional and friendly relationship in the future.

Aleksander Dumanski

Manager, Warsaw Area, Poland & Kyiv, Ukraine

Pentegy

РекрутингFEST дебютував у Львові!

Несхожий на жоден з існуючих заходів у сфері HR, РекрутингFEST відразу здобув прихильників — жіночий, літній, соціально-інформативний фестиваль міг би стати відкритим для всіх охочих, якби не був виключно для «своїх» — для HR-спеціалістів.

Близько 50 учасників з усієї України і у кожного на вустах — посмішки, а слова, якими вони найчастіше описували свої враження, — це «сімейно», «особливо», «душевно».

Спочатку учасники РекрутингFEST чекали, коли їх змусять розбиватися на команди для брейнстормів чи моделювання поведінки у стресових ситуаціях. Після вступного слова Катерини Скібської про пошук балансу щастя між кар’єрою і сім’єю, глибинного дослідження людських цінностей «Колесо життя: головне їхати на своєму возі» від Ольги Садохи, присутні зрозуміли особливість усього дня — на них чекає атмосфера затишку й вільного спілкування.

Мильні бульбашки під час виступу Анни Зайцевої та Оксани Щур, тімбілдінг від Роксоляни Кудляк, особистісні практики від Олени Урусової та Володимира Семенишина, життєві подробиці від Анни Воєводіної, фотоколажі від Віктора Подолинного та Володимира Глащенкова — це те, що перетворило фестиваль на незабутній. Власні практики спікерів допомогли учасникам переглянути ставлення до таких речей, як: кар’єра, успіх, самореалізація, вміння досягати свого. Кожен у якусь мить подумав про себе «А в мене така ж сама ситуація, і тепер я знаю, як вдіяти!»

Кавери пісень Beatles від музичного ансамблю «Рококо» наділили РекрутингFEST стилем. Подарунки від партнерів зробили РекрутингFEST приємним. Й нарешті, святковий фуршет з іменним тортом DOPOMOGA, під час якого організаторами було відкрито головну інтригу дня — святкування 10-річчя Західного регіонального офісу DOPOMOGA Ukraine — зробили фестиваль урочистим.

РекрутингFEST висловлює подяку партнерам та друзям:

«HR-Кав’ярня» — Генеральний партнер 
HeadHunter Україна — Генеральний HR партнер
Київстар — Організаційний партнер
HR Outlook та HRD — Генеральні інформаційні партнери
ZEST Outsourcing — Господарчий партнер
Аґрафка — Дозвільний партнер
ІнХоум: Підбір Персоналу в Дім — Домашній та Еко-партнер
Книгарня Leole Вook — Книжковий партнер
Прем’єр-готель «Дністер»
Музичний гурт «Рококо»

Фотозвіт http://alturl.com/youk6  

РекрутингFEST в LinkedIn http://alturl.com/wt6h2  

DOPOMOGA GROUP - офіційний партнер Access MBA & Masters Tour в Україні.

У Києві зустрічі формату One-to-One проходять при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

Унікальний формат One-to-One дозволяє обрати MBA або магістерську програму під час зустрічі з кращими бізнес-школами світу.

- Індивідуальні співбесіди та круглі столи з директорами приймальних комісій
- Тематичні семінари з представниками магістерських програм з менеджменту, маркетингу, фінансів тощо
- Інтерактивні конференції з MBA та магістерськими програмами
- Поради по тесту GMAT, TOEFL та IELTS
- Стипендії і гранти
- Поради з отримання банківських кредитів на навчання

Access MBA & Masters Tour - проекти компанії Advent Group, розташованого в Парижі агентства з комунікацій. Access MBA проходить щороку в 60 містах Європи, Близького Сходу, Північної та Південної Америки та Азії. Access MBA 2013 пройде в Києві вже вп'яте.

У Києві One-to-One пройде при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

http://www.accessmba.com/?id=3152&ui=HXZ7O51363267223  

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання