Скоро

iForum-2015 пройде 16 квітня

16 квітня в МВЦ відбудеться найкрутіша конференція айтішників, яка щорічно збирає тисячі інтернетчиків і бізнесменів з України та країн ближнього зарубіжжя. У 2015 році конференція для тих, хто вміє і хоче заробляти в Мережі, стане перемогою інтелекту, волі та ідей над війною і кризою.

Крім основних потоків — Бізнес/Стартапи, Реклама, Технології та E-сommerce, — з'явиться потік «Айтішники рятують світ: волонтерські проекти».

У п'ятому потоці пройде англомовна секція «The Art of Going Global», секція «iCity/Smart Urbanism», а у виставковій зоні розміститься Smart City Zone.

«Гарячими» цього року на iForum будуть теми виходу з кризи: механізми просування та розвитку в умовах жорсткої економії бюджетів, перехід на мобільні платформи та використання 3G в різних сферах, теми цифрового суверенітету та інформаційної війни.

Зареєструватися на конференцію можна на сайті iforum.ua, а отримати додаткову інформацію — за телефоном 201 01 03.

Введіть при реєстрації промокод 896757 і отримайте знижку 20%.


7-ий IT Jam "Meet&Mix!" і IT Education Awards 2015

7-ий IT Jam "Meet&Mix!" відбудеться 21 березня 2015 року на головній арені країни – НСК «Олімпійський». Всі 6 років існування IT Jam є знаковою подією для ІТ індустрії України, мета якої – об'єднати однодумців і привнести нове в розвиток ІТ. Ми завжди випереджаємо тенденції і регулярно змінюємо формати заходів, щоб відобразити поточну ситуацію розвитку ІТ галузі як в Україні, так і в світі в цілому.

Спостерігаючи за розвитком великої кількості освітніх IT ініціатив в країні, ми присвячуємо наступний IT Jam таким темам як освіта та інновації. Ми покажемо, що класного і цікавого зараз відбувається в IT, і розповімо, як зробити свій перший крок в IT. IT Jam 2015 складатиметься з безлічі різноманітних подій, і ми хочемо пролити світло на одну з них – премію IT Education Awards 2015 .

IT Education Awards 2015 -”From passion to action” - перша щорічна премія, спрямована на заохочення тих, хто вкладає свою єнергію та час в навчання і розвиток ІТ професіоналів. Премія стане визнанням для тих, хто мотивує, надихає, навчає та допомагає іншим реалізовувати свої потенціали в області ІТ, тим самим сприяє розвитку ІТ індустрії в Україні.

Хто може взяти участь? Подача заявок на здобуття Премії є відкритою для всіх неформальних освітніх проектів (навчальні центри, курси, лабораторії і т.д.) Заявку можна заповнити на сайті до 1-го лютого 2015 року.

Переможці будуть оголошені 21 березня в рамках проведення IT Jam 2015.


У Львові пройде HR-IT'LAB 2014

Практична конференція з управління персоналом в IT-сфері пройде 28-29 листопада в передноворічному Львові.

Майже зимові канікули: насичена програма з безліччю воркшопів, майстер-класів, практичних кейсів, спілкування з колегами, екскурсія центром Львова, феєрична вечірня програма — це те, що запам'ятається надовго!

Тема цьогорічної конференції — NO TRENDS! НЕ TREND-ИМО, А ПРАЦЮЄМО! Учасниками стануть HR директори, керівники HR відділів, вузькоспеціалізовані фахівці, HR-дженералісти.
Паралельно буде працювати два зали, тож кожен учасник зможе обрати найцікавішу для себе тему.

Поспішайте зареєструватися та слідкуйте за новинами конференції на сайті та сторінці Facebook.


Центр працевлаштування "Імпульс" запрошує на проект IT & Telecom

З 12 до 17 листопада триває реєстрація на проект IT & Telecom.

IT & Telecom  це спеціальний проект для студентів та випускників, які бажають працювати та розвиватися в сфері інформаційних та телекомунікаційних технологій.

Мета  надати нові знання та контакти майбутнім фахівцям, запросити молодь на стажування або роботу, визначити особливості IT ринку.

Аудиторія: студенти та випускники IT, природничих, телекомунікаційних та інших спеціальностей.

Дата та час: з 12 листопада до 5 грудня 2014 року (щоденно) з 14:00 до 19:00.

МІсце проведення: факультет кібернетики КНУ ім. Тараса Шевченка, пр-т Академіка Глушкова, 4 Д (метро Виставковий центр)

Реєстрація слухачів:
http://goo.gl/y3IYHV 

Реєстрація спікерів:
http://goo.gl/06SlIV 


Новини

MobileDeveloperDay#UA

Три роки поспіль українські розробники збираються в Одесі на Mobile Developer Day. Цього року день розробника пройде 8 серпня.

Mobile Developer Day - день розробника під мобільні платформи, який проводиться раз на рік в Україні, Росії та Білорусі. Це ділова частина у вигляді конференції для тих, чий бізнес пов'язаний з розробкою мобільних додатків, спеціальні семінари для програмістів із технологій розробки, Developer Alley - виставка-презентація студій і мобільних проектів, простір для спілкування із замовниками і, вперше в цьому році, Hackaphone - хакатон для розробників мобільних додатків.

Програма конференції 2013 року побудована на живих кейсах: спікери будуть ділитися безцінним досвідом успішно запущених продуктів. Також, ви дізнаєтеся, як провідні студії-розробники працюють з клієнтами. Обговоримо, що нового в просуванні і монетизації мобільних додатків, а так само поговоримо про створення мобільних ігор і запуску стартапів, якщо стартап - мобільний додаток.

Одеса - неймовірне місто. Третій рік поспіль Mobile Developer Day Україна проходить саме тут. І щороку приїжджає все більше учасників, які назавжди закохуються в Одесу.
MDDay # ua в Одесі - це Чорне море, атмосфера курортного міста, приголомшливо смачна кухня, і, при цьому, продуктивна ділова атмосфера вдень. Вночі про роботу ніхто не думає, бо це Одеса.

MobileDeveloperDay#UA проходить за офіційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources.

Подробиці на http://ua.mdday.ru/ 
З питань участі, а також з побажаннями до програми звертайтеся за адресою: md@mdday.ru.

Pentegy Recommended DOPOMOGA IT&Telecom

I would like to express the pleasure of working with DOPOMOGA IT&Telecom Resources. This agency has become our trustful business partner in successful searching for talented professionals. DOPOMOGA IT&Telecom consultants possess sufficient knowledge of the labor market and excellent skills of professional diagnostics of candidates and their qualities. They demonstrated a detailed understanding of our business needs, offered and realized proper recruitment solutions to our constantly changing and developing business, as we expand it in Ukraine. We expect to continue such efficient, professional and friendly relationship in the future.

Aleksander Dumanski

Manager, Warsaw Area, Poland & Kyiv, Ukraine

Pentegy

РекрутингFEST дебютував у Львові!

Несхожий на жоден з існуючих заходів у сфері HR, РекрутингFEST відразу здобув прихильників — жіночий, літній, соціально-інформативний фестиваль міг би стати відкритим для всіх охочих, якби не був виключно для «своїх» — для HR-спеціалістів.

Близько 50 учасників з усієї України і у кожного на вустах — посмішки, а слова, якими вони найчастіше описували свої враження, — це «сімейно», «особливо», «душевно».

Спочатку учасники РекрутингFEST чекали, коли їх змусять розбиватися на команди для брейнстормів чи моделювання поведінки у стресових ситуаціях. Після вступного слова Катерини Скібської про пошук балансу щастя між кар’єрою і сім’єю, глибинного дослідження людських цінностей «Колесо життя: головне їхати на своєму возі» від Ольги Садохи, присутні зрозуміли особливість усього дня — на них чекає атмосфера затишку й вільного спілкування.

Мильні бульбашки під час виступу Анни Зайцевої та Оксани Щур, тімбілдінг від Роксоляни Кудляк, особистісні практики від Олени Урусової та Володимира Семенишина, життєві подробиці від Анни Воєводіної, фотоколажі від Віктора Подолинного та Володимира Глащенкова — це те, що перетворило фестиваль на незабутній. Власні практики спікерів допомогли учасникам переглянути ставлення до таких речей, як: кар’єра, успіх, самореалізація, вміння досягати свого. Кожен у якусь мить подумав про себе «А в мене така ж сама ситуація, і тепер я знаю, як вдіяти!»

Кавери пісень Beatles від музичного ансамблю «Рококо» наділили РекрутингFEST стилем. Подарунки від партнерів зробили РекрутингFEST приємним. Й нарешті, святковий фуршет з іменним тортом DOPOMOGA, під час якого організаторами було відкрито головну інтригу дня — святкування 10-річчя Західного регіонального офісу DOPOMOGA Ukraine — зробили фестиваль урочистим.

РекрутингFEST висловлює подяку партнерам та друзям:

«HR-Кав’ярня» — Генеральний партнер 
HeadHunter Україна — Генеральний HR партнер
Київстар — Організаційний партнер
HR Outlook та HRD — Генеральні інформаційні партнери
ZEST Outsourcing — Господарчий партнер
Аґрафка — Дозвільний партнер
ІнХоум: Підбір Персоналу в Дім — Домашній та Еко-партнер
Книгарня Leole Вook — Книжковий партнер
Прем’єр-готель «Дністер»
Музичний гурт «Рококо»

Фотозвіт http://alturl.com/youk6  

РекрутингFEST в LinkedIn http://alturl.com/wt6h2  

DOPOMOGA GROUP - офіційний партнер Access MBA & Masters Tour в Україні.

У Києві зустрічі формату One-to-One проходять при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

Унікальний формат One-to-One дозволяє обрати MBA або магістерську програму під час зустрічі з кращими бізнес-школами світу.

- Індивідуальні співбесіди та круглі столи з директорами приймальних комісій
- Тематичні семінари з представниками магістерських програм з менеджменту, маркетингу, фінансів тощо
- Інтерактивні конференції з MBA та магістерськими програмами
- Поради по тесту GMAT, TOEFL та IELTS
- Стипендії і гранти
- Поради з отримання банківських кредитів на навчання

Access MBA & Masters Tour - проекти компанії Advent Group, розташованого в Парижі агентства з комунікацій. Access MBA проходить щороку в 60 містах Європи, Близького Сходу, Північної та Південної Америки та Азії. Access MBA 2013 пройде в Києві вже вп'яте.

У Києві One-to-One пройде при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

http://www.accessmba.com/?id=3152&ui=HXZ7O51363267223  

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання