Скоро

26-27 березня 2016 року відбудеться наймасштабніша HR-recruiiting конференція України IT HR Lifestyle

Друзі, DOPOMOGA IT & Telecom Resources стала інформаційним партнером IT HR LifeStyle unConference і запрошує вас 26-27 березня 2016 в м.Львів. Наймасштабніша HR-recruiiting конференція Україні IT HR Lifestyle дасть можливість послухати найбільш авторитетних представників галузі та навчитися застосовувати отримані знання на практиці.
2 дня конференції, 16 професійних доповідачів, 2 потоку (HR і Recruiting Style).

Кожна тема, обговорена у перший день, буде закріплена практикою на другий. На завершення масштабне afterparty. Більше часу для спілкування з колегами з усієї країни!

Крім того, конференція буде проходити Культурній столиці України - м.Львів. В тебе буде змога побачити місто, предствлене у списку світової спадщини ЮНЕСКО, спробувати найкращу кухню у закладах Львова та відчути всю чарівну атмосферу міста.

Цей weekend ти запам’ятаєш!


21 листопада в Харкові відбудеться IT Recruitment&Managment 3.0

DOPOMOGA IT & Telecom Resources стала інформаційним партнером IT HR Forum, який відбудеться 21 листопада в Харкові.
Використай промо-код dopomoga і отримай 10% знижку!

Мета заходу: зібрати на одному майданчику професіоналів у сфері управління персоналом в IT, а також власників і керівників IT компаній з усієї України для обміну досвідом, обговорення актуальних питань і отримання практичних і ефективних методів управління людськими ресурсами.

Своїм досвідом у цьому році поділяться представники: Ciklum, РА "Indigo", EPAM, Sigma Software, AltexSoft та інших компаній. Всього очікується близько 14 спікерів.

На Форумі паралельно працюватимуть 2 потоку, присвячені рекрутменту і HR.

Детальніше про форум: http://hrconference.com.ua/ 


Менеджмент-тур "HR - партнер для бізнесу: фокус на результат" стартує вже зовсім скоро

16 жовтня DOPOMOGA IT & Telecom Resources запрошує на Менеджмент-тур "HR - партнер для бізнесу: фокус на результат", під час якого з'явиться можливість ознайомитись з практичним досвідом Prom.ua і Luxoft, а також знайти відповіді на питання:


> Як налагодити ефективну взаємодію між бізнес-підрозділами та HR-департаментом?

> Як оцінити вплив корпоративних HR-систем на бізнес-результати?

> Як співробітники HR-департаменту беруть участь у прийнятті управлінських рішень?

Коли: 16 жовтня 2015

Де: м. Київ


Детальніше дивись за посиланням: http://www.iva-mice.com/prom.ua_luxoft.html

Встигни зареэструватися!


DOPOMOGA IT&Telecom Resources стала інформаційним партнером конференції Outsource People Kyiv 2015

23-24 жовтня в Києві, в новому готельному комплексі "Ramada" пройде міжнародна конференція з бізнесу на аутсорсингу розробки ПЗ "Outsource People Kyiv 2015".

http://goo.gl/ZPXtHM

Outsource People збере разом 1000 кращих представників вітчизняного та зарубіжного IT-бізнесу.

Захід буде цікавим тим, хто тільки починає розвивати свій бізнес - директорам малих і середніх компаній і тим, хто вже досяг певних результатів, власникам IT-продуктових компаній, фрілансерам, а також професіоналам і новачкам в HR-, PM-, Sales- і Marketing сферах. Додатково вперше буде проведено ярмарок послуг для IT компаній, а також нагородження кращих професіоналів IT-галузі премією OP Awards. Розважальна програма і ще більш продумана Гейміфікація нетворкінгу змусить вас розповісти про минулий всім ваших близьким.

Приїжджайте в Київ за корисними зв'язками, цікавими доповідями і позитивними емоціями!

P.S. Діють "таючі знижки" і корпоративні ціни на вхідні квитки, встигніть зареєструватися за найкращою ціною.

Прийняти участь: http://goo.gl/3gcZ7m


Новини

MobileDeveloperDay#UA

Три роки поспіль українські розробники збираються в Одесі на Mobile Developer Day. Цього року день розробника пройде 8 серпня.

Mobile Developer Day - день розробника під мобільні платформи, який проводиться раз на рік в Україні, Росії та Білорусі. Це ділова частина у вигляді конференції для тих, чий бізнес пов'язаний з розробкою мобільних додатків, спеціальні семінари для програмістів із технологій розробки, Developer Alley - виставка-презентація студій і мобільних проектів, простір для спілкування із замовниками і, вперше в цьому році, Hackaphone - хакатон для розробників мобільних додатків.

Програма конференції 2013 року побудована на живих кейсах: спікери будуть ділитися безцінним досвідом успішно запущених продуктів. Також, ви дізнаєтеся, як провідні студії-розробники працюють з клієнтами. Обговоримо, що нового в просуванні і монетизації мобільних додатків, а так само поговоримо про створення мобільних ігор і запуску стартапів, якщо стартап - мобільний додаток.

Одеса - неймовірне місто. Третій рік поспіль Mobile Developer Day Україна проходить саме тут. І щороку приїжджає все більше учасників, які назавжди закохуються в Одесу.
MDDay # ua в Одесі - це Чорне море, атмосфера курортного міста, приголомшливо смачна кухня, і, при цьому, продуктивна ділова атмосфера вдень. Вночі про роботу ніхто не думає, бо це Одеса.

MobileDeveloperDay#UA проходить за офіційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources.

Подробиці на http://ua.mdday.ru/ 
З питань участі, а також з побажаннями до програми звертайтеся за адресою: md@mdday.ru.

Pentegy Recommended DOPOMOGA IT&Telecom

I would like to express the pleasure of working with DOPOMOGA IT&Telecom Resources. This agency has become our trustful business partner in successful searching for talented professionals. DOPOMOGA IT&Telecom consultants possess sufficient knowledge of the labor market and excellent skills of professional diagnostics of candidates and their qualities. They demonstrated a detailed understanding of our business needs, offered and realized proper recruitment solutions to our constantly changing and developing business, as we expand it in Ukraine. We expect to continue such efficient, professional and friendly relationship in the future.

Aleksander Dumanski

Manager, Warsaw Area, Poland & Kyiv, Ukraine

Pentegy

РекрутингFEST дебютував у Львові!

Несхожий на жоден з існуючих заходів у сфері HR, РекрутингFEST відразу здобув прихильників — жіночий, літній, соціально-інформативний фестиваль міг би стати відкритим для всіх охочих, якби не був виключно для «своїх» — для HR-спеціалістів.

Близько 50 учасників з усієї України і у кожного на вустах — посмішки, а слова, якими вони найчастіше описували свої враження, — це «сімейно», «особливо», «душевно».

Спочатку учасники РекрутингFEST чекали, коли їх змусять розбиватися на команди для брейнстормів чи моделювання поведінки у стресових ситуаціях. Після вступного слова Катерини Скібської про пошук балансу щастя між кар’єрою і сім’єю, глибинного дослідження людських цінностей «Колесо життя: головне їхати на своєму возі» від Ольги Садохи, присутні зрозуміли особливість усього дня — на них чекає атмосфера затишку й вільного спілкування.

Мильні бульбашки під час виступу Анни Зайцевої та Оксани Щур, тімбілдінг від Роксоляни Кудляк, особистісні практики від Олени Урусової та Володимира Семенишина, життєві подробиці від Анни Воєводіної, фотоколажі від Віктора Подолинного та Володимира Глащенкова — це те, що перетворило фестиваль на незабутній. Власні практики спікерів допомогли учасникам переглянути ставлення до таких речей, як: кар’єра, успіх, самореалізація, вміння досягати свого. Кожен у якусь мить подумав про себе «А в мене така ж сама ситуація, і тепер я знаю, як вдіяти!»

Кавери пісень Beatles від музичного ансамблю «Рококо» наділили РекрутингFEST стилем. Подарунки від партнерів зробили РекрутингFEST приємним. Й нарешті, святковий фуршет з іменним тортом DOPOMOGA, під час якого організаторами було відкрито головну інтригу дня — святкування 10-річчя Західного регіонального офісу DOPOMOGA Ukraine — зробили фестиваль урочистим.

РекрутингFEST висловлює подяку партнерам та друзям:

«HR-Кав’ярня» — Генеральний партнер 
HeadHunter Україна — Генеральний HR партнер
Київстар — Організаційний партнер
HR Outlook та HRD — Генеральні інформаційні партнери
ZEST Outsourcing — Господарчий партнер
Аґрафка — Дозвільний партнер
ІнХоум: Підбір Персоналу в Дім — Домашній та Еко-партнер
Книгарня Leole Вook — Книжковий партнер
Прем’єр-готель «Дністер»
Музичний гурт «Рококо»

Фотозвіт http://alturl.com/youk6  

РекрутингFEST в LinkedIn http://alturl.com/wt6h2  

DOPOMOGA GROUP - офіційний партнер Access MBA & Masters Tour в Україні.

У Києві зустрічі формату One-to-One проходять при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

Унікальний формат One-to-One дозволяє обрати MBA або магістерську програму під час зустрічі з кращими бізнес-школами світу.

- Індивідуальні співбесіди та круглі столи з директорами приймальних комісій
- Тематичні семінари з представниками магістерських програм з менеджменту, маркетингу, фінансів тощо
- Інтерактивні конференції з MBA та магістерськими програмами
- Поради по тесту GMAT, TOEFL та IELTS
- Стипендії і гранти
- Поради з отримання банківських кредитів на навчання

Access MBA & Masters Tour - проекти компанії Advent Group, розташованого в Парижі агентства з комунікацій. Access MBA проходить щороку в 60 містах Європи, Близького Сходу, Північної та Південної Америки та Азії. Access MBA 2013 пройде в Києві вже вп'яте.

У Києві One-to-One пройде при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

http://www.accessmba.com/?id=3152&ui=HXZ7O51363267223  

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання