Скоро

27-28 квітня відбудеться 6-й Міжнародний ICT бізнес-конференція для власників і менеджерів IT-компаній Outsource People 2017 Krakow

27-28 квітня, за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources, відбудеться бізнес-конференція - Outsource People 2017 Krakow.

Outsource People - це дводенна спеціалізована конференція, яка надихне вас і подарує ключові ідеї для виведення бізнесу на новий рівень.

Конференція збирає представників топ-менеджменту малих і середніх IT-компаній для обміну досвідом і діловими зв'язками. Очікується близько 300 учасників - СЕО, Sales-, BizDev, Marketing-, Project менеджерів.

Outsource People 2017 Krakow організована для сприння розвитку та довгострокового співробітництва польських та українських аутсорсингових компаній-розробників програмного забезпечення. Краків обраний не випадково - це місто лідирує серед центрів IT аутсорсингу в Центральній та Східній Європі за рейтингом Тholons Top 100 Outsourcing destinations.

На конференцыю запрошено виступити успішних підприємців і експертів, щоб учасники отримали практичні знання і уникли помилок в управлінні компанією, а також знайшли партнерів для спільних проектів і познайомилися з колегами. Доповіді пройдуть в 2 паралельні потоки: Business Strategy і Sales & Marketing.

Подробиці програми і реєстрація на сайті: http://outsource-people.com/

Слідкуйте за новинами заходу на Facebook: https://www.facebook.com/events/1445732915493325/

Промо код на 5% знижку - DOPOMOGA.

Організатори: Bright Outsource - консалтингове агентство для IT-компаній.

До зустрічі в Кракові! 


Безкоштовний практичний вебінар «Стилі менеджменту, які нами керують»

У четвер, 3-го листопада о 14:30 і о 18:30 не пропустіть безкоштовний практичний вебінар «Стилі менеджменту, які нами керують» від Павла Моцаря. Реєстрарація вже відкрита: https://goo.gl/u8a48V 
Про що поговоримо?
- 4 стилі менеджменту PAEI
- 3 складових хорошого рішення: Capi
- На закуску: 5 стадій прийняття неминучого.
Бонус: 4 напрямки виходу зі стресу ( «Кристал Пезешкіана»)
Вебінар пройде в підтримку події - конференції по управлінню людьми і командами WOW-IT: PM & HR, Харків, 12-го листопада https://goo.gl/uO0by4 


Друзі! Ми підготували для Вас ПОДАРУНОК - запис 5 корисних відео по управлінні людьми і командами. Реєстрація для отримання подарунка за посиланням https://goo.gl/6S36Rg 
До зустрічі на вебінарі! :)


Практичний безкоштовний вебінар "ТОП-фейлів в управлінні людьми і командами"

24.10 о 14:30 і о 18:30 відбудеться free webinar "ТОП-фейлів в управлінні людьми і командами" від Вікторії Мусіяенко.
У цьому вебінарі провідний HR України поділиться власним досвідом, напрацьованим нею за 13 років в IT-сфері, і позначить топові фейли в управлінні людьми і командами.
У програмі вебінару:
ТОП-10 фейлів при проведенні співбесіди
ТОП-5 фейлів при вступі в нову посаду
ТОП-6 фейлів мотивації
ТОП-7 фейлів при формуванні команд
Реєструйтеся зараз на сторінці http://bit.ly/2ejTX8B , кількість місць обмежена!
Про спікера:
Вікторія Мусіяченко - в IT з 2003 року, директор з персоналу великої IT-компанії (700+ співробітників). Входить до рейтингу ТОП-3 провідних HR-ів України за версією DOU.
Має різнобічний минулий досвід в IT, близько 3-х років працювала Product Owner / PM в продуктовій компанії. З 2007 - ще й «клубозаводчіца», founder шкіл, тренер і організатор івентів, в тому числі конференції по управлінню людьми і командами WOW-IT: HR & PM (Харків, 12-го листопада).
Навіть, якщо на вебінар або на конференцію вирватися не вийшло, то є ще один ПОДАРУНОК - запис 5 корисних відео з управління людьми і командами. Отримайте подарунок за посиланням: http://bit.ly/2dQSFOS 
До речі про подарунки - до 21-го жовтня на конференцію Wow-It: PM & HR ще діє святкова акція для всіх чоловіків - 10% знижка по промокодом WOWmen. Поспішайте, акції місця закінчуються! https://goo.gl/uO0by4 
До зустрічі на вебінарі!


29 жовтня запрошуємо на Форум командоутворення та кар’єри у Львові

29 жовтня у Львові відбудеться Форум командоутворення та кар’єри — конференція, присвячена темам мотивації та розвитку персоналу,створенню ефективних команд, грамотному менеджменту в компанії та кар’єрному росту.

На Форумі Ви дізнаєтесь про:

мотивацію та ефективність працівників, мотивацію в ІТ,

комунікацію та ролі в проектній команді,

лідерство та менеджмент в компанії,

ведення переговорів та вирішення конфліктів,

управління віддаленими командами,

власний розвиток і кар’єру.

Серед спікерів представники компаній Vodafone, Ciklum, Epam, Luxoft та чимало інших.

Конференція збере представників різних сфер бізнесу (в тому числі ІТ-компанії), керівників підрозділів, менеджерів проектів, HR-менеджерів та всіх, хто прагне розвивати власну кар’єру, вміння вести за собою команду та розставляти пріоритети у колективі для досягнення максимального результату.

 Більше інформації можна переглянути на сайті: pmbs.internetdevels.ua та у facebook: www.facebook.com/events/1082534555145025

 Організатори: компанія з веб-розробки InternetDevels (http://internetdevels.com/) та консалтингова компанія PM Business Solution (http://pmbs.com.ua/).  Скориставшись промо-кодом hroutlook10 ви отримаєте 10% знижку!

 


Новини

MobileDeveloperDay#UA

Три роки поспіль українські розробники збираються в Одесі на Mobile Developer Day. Цього року день розробника пройде 8 серпня.

Mobile Developer Day - день розробника під мобільні платформи, який проводиться раз на рік в Україні, Росії та Білорусі. Це ділова частина у вигляді конференції для тих, чий бізнес пов'язаний з розробкою мобільних додатків, спеціальні семінари для програмістів із технологій розробки, Developer Alley - виставка-презентація студій і мобільних проектів, простір для спілкування із замовниками і, вперше в цьому році, Hackaphone - хакатон для розробників мобільних додатків.

Програма конференції 2013 року побудована на живих кейсах: спікери будуть ділитися безцінним досвідом успішно запущених продуктів. Також, ви дізнаєтеся, як провідні студії-розробники працюють з клієнтами. Обговоримо, що нового в просуванні і монетизації мобільних додатків, а так само поговоримо про створення мобільних ігор і запуску стартапів, якщо стартап - мобільний додаток.

Одеса - неймовірне місто. Третій рік поспіль Mobile Developer Day Україна проходить саме тут. І щороку приїжджає все більше учасників, які назавжди закохуються в Одесу.
MDDay # ua в Одесі - це Чорне море, атмосфера курортного міста, приголомшливо смачна кухня, і, при цьому, продуктивна ділова атмосфера вдень. Вночі про роботу ніхто не думає, бо це Одеса.

MobileDeveloperDay#UA проходить за офіційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources.

Подробиці на http://ua.mdday.ru/ 
З питань участі, а також з побажаннями до програми звертайтеся за адресою: md@mdday.ru.

Pentegy Recommended DOPOMOGA IT&Telecom

I would like to express the pleasure of working with DOPOMOGA IT&Telecom Resources. This agency has become our trustful business partner in successful searching for talented professionals. DOPOMOGA IT&Telecom consultants possess sufficient knowledge of the labor market and excellent skills of professional diagnostics of candidates and their qualities. They demonstrated a detailed understanding of our business needs, offered and realized proper recruitment solutions to our constantly changing and developing business, as we expand it in Ukraine. We expect to continue such efficient, professional and friendly relationship in the future.

Aleksander Dumanski

Manager, Warsaw Area, Poland & Kyiv, Ukraine

Pentegy

РекрутингFEST дебютував у Львові!

Несхожий на жоден з існуючих заходів у сфері HR, РекрутингFEST відразу здобув прихильників — жіночий, літній, соціально-інформативний фестиваль міг би стати відкритим для всіх охочих, якби не був виключно для «своїх» — для HR-спеціалістів.

Близько 50 учасників з усієї України і у кожного на вустах — посмішки, а слова, якими вони найчастіше описували свої враження, — це «сімейно», «особливо», «душевно».

Спочатку учасники РекрутингFEST чекали, коли їх змусять розбиватися на команди для брейнстормів чи моделювання поведінки у стресових ситуаціях. Після вступного слова Катерини Скібської про пошук балансу щастя між кар’єрою і сім’єю, глибинного дослідження людських цінностей «Колесо життя: головне їхати на своєму возі» від Ольги Садохи, присутні зрозуміли особливість усього дня — на них чекає атмосфера затишку й вільного спілкування.

Мильні бульбашки під час виступу Анни Зайцевої та Оксани Щур, тімбілдінг від Роксоляни Кудляк, особистісні практики від Олени Урусової та Володимира Семенишина, життєві подробиці від Анни Воєводіної, фотоколажі від Віктора Подолинного та Володимира Глащенкова — це те, що перетворило фестиваль на незабутній. Власні практики спікерів допомогли учасникам переглянути ставлення до таких речей, як: кар’єра, успіх, самореалізація, вміння досягати свого. Кожен у якусь мить подумав про себе «А в мене така ж сама ситуація, і тепер я знаю, як вдіяти!»

Кавери пісень Beatles від музичного ансамблю «Рококо» наділили РекрутингFEST стилем. Подарунки від партнерів зробили РекрутингFEST приємним. Й нарешті, святковий фуршет з іменним тортом DOPOMOGA, під час якого організаторами було відкрито головну інтригу дня — святкування 10-річчя Західного регіонального офісу DOPOMOGA Ukraine — зробили фестиваль урочистим.

РекрутингFEST висловлює подяку партнерам та друзям:

«HR-Кав’ярня» — Генеральний партнер 
HeadHunter Україна — Генеральний HR партнер
Київстар — Організаційний партнер
HR Outlook та HRD — Генеральні інформаційні партнери
ZEST Outsourcing — Господарчий партнер
Аґрафка — Дозвільний партнер
ІнХоум: Підбір Персоналу в Дім — Домашній та Еко-партнер
Книгарня Leole Вook — Книжковий партнер
Прем’єр-готель «Дністер»
Музичний гурт «Рококо»

Фотозвіт http://alturl.com/youk6  

РекрутингFEST в LinkedIn http://alturl.com/wt6h2  

DOPOMOGA GROUP - офіційний партнер Access MBA & Masters Tour в Україні.

У Києві зустрічі формату One-to-One проходять при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

Унікальний формат One-to-One дозволяє обрати MBA або магістерську програму під час зустрічі з кращими бізнес-школами світу.

- Індивідуальні співбесіди та круглі столи з директорами приймальних комісій
- Тематичні семінари з представниками магістерських програм з менеджменту, маркетингу, фінансів тощо
- Інтерактивні конференції з MBA та магістерськими програмами
- Поради по тесту GMAT, TOEFL та IELTS
- Стипендії і гранти
- Поради з отримання банківських кредитів на навчання

Access MBA & Masters Tour - проекти компанії Advent Group, розташованого в Парижі агентства з комунікацій. Access MBA проходить щороку в 60 містах Європи, Близького Сходу, Північної та Південної Америки та Азії. Access MBA 2013 пройде в Києві вже вп'яте.

У Києві One-to-One пройде при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

http://www.accessmba.com/?id=3152&ui=HXZ7O51363267223  

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання