Скоро

iForum-2015 пройде 16 квітня

16 квітня в МВЦ відбудеться найкрутіша конференція айтішників, яка щорічно збирає тисячі інтернетчиків і бізнесменів з України та країн ближнього зарубіжжя. У 2015 році конференція для тих, хто вміє і хоче заробляти в Мережі, стане перемогою інтелекту, волі та ідей над війною і кризою.

Крім основних потоків — Бізнес/Стартапи, Реклама, Технології та E-сommerce, — з'явиться потік «Айтішники рятують світ: волонтерські проекти».

У п'ятому потоці пройде англомовна секція «The Art of Going Global», секція «iCity/Smart Urbanism», а у виставковій зоні розміститься Smart City Zone.

«Гарячими» цього року на iForum будуть теми виходу з кризи: механізми просування та розвитку в умовах жорсткої економії бюджетів, перехід на мобільні платформи та використання 3G в різних сферах, теми цифрового суверенітету та інформаційної війни.

Зареєструватися на конференцію можна на сайті iforum.ua, а отримати додаткову інформацію — за телефоном 201 01 03.

Введіть при реєстрації промокод 896757 і отримайте знижку 20%.


7-ий IT Jam "Meet&Mix!" і IT Education Awards 2015

7-ий IT Jam "Meet&Mix!" відбудеться 21 березня 2015 року на головній арені країни – НСК «Олімпійський». Всі 6 років існування IT Jam є знаковою подією для ІТ індустрії України, мета якої – об'єднати однодумців і привнести нове в розвиток ІТ. Ми завжди випереджаємо тенденції і регулярно змінюємо формати заходів, щоб відобразити поточну ситуацію розвитку ІТ галузі як в Україні, так і в світі в цілому.

Спостерігаючи за розвитком великої кількості освітніх IT ініціатив в країні, ми присвячуємо наступний IT Jam таким темам як освіта та інновації. Ми покажемо, що класного і цікавого зараз відбувається в IT, і розповімо, як зробити свій перший крок в IT. IT Jam 2015 складатиметься з безлічі різноманітних подій, і ми хочемо пролити світло на одну з них – премію IT Education Awards 2015 .

IT Education Awards 2015 -”From passion to action” - перша щорічна премія, спрямована на заохочення тих, хто вкладає свою єнергію та час в навчання і розвиток ІТ професіоналів. Премія стане визнанням для тих, хто мотивує, надихає, навчає та допомагає іншим реалізовувати свої потенціали в області ІТ, тим самим сприяє розвитку ІТ індустрії в Україні.

Хто може взяти участь? Подача заявок на здобуття Премії є відкритою для всіх неформальних освітніх проектів (навчальні центри, курси, лабораторії і т.д.) Заявку можна заповнити на сайті до 1-го лютого 2015 року.

Переможці будуть оголошені 21 березня в рамках проведення IT Jam 2015.


У Львові пройде HR-IT'LAB 2014

Практична конференція з управління персоналом в IT-сфері пройде 28-29 листопада в передноворічному Львові.

Майже зимові канікули: насичена програма з безліччю воркшопів, майстер-класів, практичних кейсів, спілкування з колегами, екскурсія центром Львова, феєрична вечірня програма — це те, що запам'ятається надовго!

Тема цьогорічної конференції — NO TRENDS! НЕ TREND-ИМО, А ПРАЦЮЄМО! Учасниками стануть HR директори, керівники HR відділів, вузькоспеціалізовані фахівці, HR-дженералісти.
Паралельно буде працювати два зали, тож кожен учасник зможе обрати найцікавішу для себе тему.

Поспішайте зареєструватися та слідкуйте за новинами конференції на сайті та сторінці Facebook.


Центр працевлаштування "Імпульс" запрошує на проект IT & Telecom

З 12 до 17 листопада триває реєстрація на проект IT & Telecom.

IT & Telecom  це спеціальний проект для студентів та випускників, які бажають працювати та розвиватися в сфері інформаційних та телекомунікаційних технологій.

Мета  надати нові знання та контакти майбутнім фахівцям, запросити молодь на стажування або роботу, визначити особливості IT ринку.

Аудиторія: студенти та випускники IT, природничих, телекомунікаційних та інших спеціальностей.

Дата та час: з 12 листопада до 5 грудня 2014 року (щоденно) з 14:00 до 19:00.

МІсце проведення: факультет кібернетики КНУ ім. Тараса Шевченка, пр-т Академіка Глушкова, 4 Д (метро Виставковий центр)

Реєстрація слухачів:
http://goo.gl/y3IYHV 

Реєстрація спікерів:
http://goo.gl/06SlIV 


Новини

Human Capital Forum - безмежні можливості для ефективності Вашого бізнесу

23-24 жовтня відбудеться довгоочікувана подія в сфері HR - друга міжнародна виставка -форум з управління людськими ресурсами Human Capital Forum 2013. Це місце зустрічі професіоналів у сфері управління персоналом з різних країн, дискусійний майданчик, експозиція і презентаційна сцена .

«Не дай вам Бог жити в епоху змін», - говорили древні китайські мудреці . Але сучасний світ змінюється з шаленою швидкістю, не залишаючи часу на філософські роздуми. Разом з ним змінюються компанії, покоління, засоби та методи ведення бізнесу, стимулюючи розвиток і зміну ринку в цілому. Правильно організувати і адаптувати роботу персоналу в таких умовах - значить забезпечити половину успіху бізнесу.

Кожна тема, кожне питання і кожен кейс події - це ще одна сторона багатогранної сфери управління людськими ресурсами. Вперше на виставці - форумі Human Capital Forum - новий розділ - «Організація співробітників різних поколінь. Точки дотику життєвих циклів поколінь X і Y». Будуть розкриті наступні питання: зміни в бізнесі, що відбуваються в результаті стрімкого збільшення кількості представників «покоління Y» на ринку праці; шефство молодих співробітників над підлеглими, які за віком могли б бути їх батьками; часта і легка зміна робіт і сфер діяльності молодим поколінням. Як роботодавцям уникнути даних проблем, прагнучи утримати цінний і талановитий персонал в таких умовах?

Ніяких нудних доповідей, тільки конструктивні кейси, живий діалог, бліц-опитування різних поколінь, вирішення конфліктів. Дізнайтеся, які інноваційні підходи, комунікації і технології можуть допомогти у вирішенні даних питань.

Не пропустіть можливість стати учасником найбільшого заходу, присвяченого роботі з людським капіталом, презентувати свою компанію і отримати унікальну інформацію для подальшого розвитку вашого бізнесу. Вчіться ! Спілкуйтеся ! Знайомтеся !

Більш детальна інформація, умови участі та реєстрації на сайті: hcf.kiev.ua.

Оргкомітет : Юлія Біжко, bizhko@confetti.org.ua

+380 44 461 9493, +38 067 214 8590

Учасники форуму-виставки Human Capital Forum: провайдери послуг в галузі управління, навчання, консалтингу, мотивації та підбору персоналу, HR-директори великих компаній, HR-асоціації, Employer branding, C&B, T&D і P&O фахівці, рекрутери, аутсорсингові агентства, event - агентства, школи іноземних мов, бізнес школи, коучі та консультанти, провайдери e-learning, банки і страхові компанії, компанії, що пропонують IT-рішення в області автоматизації HR, провайдери щодо створення безпечних та інноваційних офісів, компанії з досліджень та аналітики, сайти з працевлаштування та тренінгові портали, туристичні та кейтерингові компанії, а також конференц-сервіс.

DOPOMOGA GROUP for CEE Rekruter

From the magazine: "In Cee Rekruter’s continuous tour around the region, we have come across a star in the Ukranian recruitment market. This month we speak with the representative of DOPOMOGA GROUP. A leading independent recruitment agency operating in the Ukraine for the past 19 years, with their headquarters in Kiev." 

There is the article about activity of DOPOMOGA GROUP in the August issue of the Polish magazine CEE Rekruter Magazyn in section "The CEE Rekruter focus on Ukraine".

 

Link to the full article

Link to the magazine page 

Дванадцята щорічна всеукраїнська конференція, присвячена рішенням на базі вільного програмного забезпечення

5 жовтня в Києві матиме місце Дванадцята щорічна всеукраїнська конференція, присвячена розробці та практичному застосуванню рішень на базі вільного програмного забезпечення.

Конференція стане об'єднуючою подією для всіх учасників цього процесу - розробників, інтеграторів, користувачів.

Основними задачами заходу є висвітлення можливості практичного використання рішень на базі вільного ПЗ, огляд існуючих продуктів і перспектив їх розвитку, демонстрація тенденцій переходу на вільне ПЗ у світі, поліпшення взаємодії між розробниками та користувачами.

Учасникам конференції надасться можливість презентувати свій проект аудиторії. Також вони зможуть познайомитися з розробниками та користувачами ПЗ у своїй предметній області, дізнатися більше про те, що відбувається у цьому середовищі.

Запрошуються розробники вільного ПЗ та ПЗ з відкритим вихідним кодом, IT-фахівці, керівники IT-підрозділів, представники академічних установ.

Участь у конференції безкоштовна, необхідна лише реєстрація.

DOPOMOGA IT&Telecom Resources выступає головним HR Партнером конференції.

Детальніше про подію тут: conference.osdn.org.ua

Як виростити рекрутера. Або те, про що зазвичай не кажуть.

10-11 жовтня 2013 року в Києві відбудеться дводенний тренінг Катерини Скібської (Генеральний директор DOPOMOGA Ukraine), призначений для керівників відділів з пошуку, оцінки персоналу та для керівників агентств з підбору персоналу.

Навчання націлене на дослідне розпізнавання у кандидаті природженого рекрутера. Розвиток його здібностей і особистих якостей в очевидний професіоналізм і незаперечний талант. Активні медіації дадуть розуміння як побудувати взаємодії рекрутера з керівником, командою, клієнтами, кандидатами і особистим життям. Значна частина тренінгу відведена під моделювання кар'єрних перспектив рекрутера для забезпечення з ним довгострокових відносин.
  
У своєму тренінгу Катерина Скибська розгляне двадцятирічну практику найму і навчання початківців рекрутерів в DOPOMOGA Ukraine. Критерієм відбору методик стане їх швидкодія: найбільший ефект у стислі терміни.

DOPOMOGA Ukraine - лідер в галузі технологій підбору персоналу. Веде практику з 1994 року. Обслуговує 46% компаній Global500 з оперативною діяльністю в Україні. У 2012 понад 83% доходу було отримано з міжрегіональних проектів для клієнтів, що мають розгалужену мережу локацій на території країни.

Офіси в Україні: Запоріжжя, Донецьк, Київ, Львів, Одеса, Сімферополь, Харків. Територія діяльності: Україна, Росія і Республіка Молдова. Партнери: AIESEC в Україні, BEST в Україні, Access MBA в Україні, Міжнародний Інститут Бізнесу.

Програма тренінгу: за посиланням
Вартість тренінгу: 4900,00 грн + ПДВ
Реєстрація розпочата: за посиланням

Модератор тренінгу
Катерина Шрамченко,
+380 93 825 4011, +380 44 459 8178
З питань участі та рекламної підтримки звертатися
schramchenko@dopomoga.org.ua

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання