Скоро

HR-IT'2014 у Києві!

За підтримки DOPOMOGA IT&Telecom у Києві відбудеться Конференція управління персоналом в IT-сфері - HR-IT'2014!
Конференція матиме місце 22-23 травня в конференц-холі «Ірпінь».
Тема конференції цього року - Integrate me right: гнучка компанія, гнучкий менеджмент, гнучка команда, гнучка система і вражаючі результати!
Учасники конференції як завжди - директори з персоналу, керівники відділів персоналу, HR менеджери, HR-дженералісти.
У програмі конференції:
•доповіді колег з різних країн, міст і компаній;
•круглий столи на актуальні теми;
•вечірня програма.
Паралельно буде працювати три зали, будь-який учасник зможе обрати, яка тема йому цікавіша, і відвідати обрану доповідь.
Цього року HR-IT відбудеться вже вчетверте. "HR-IT'2014 буде особливою з кількох причин. - Коментує організатор конференції, директор компанії RTC Оксана Краснопольська. - По-перше, цього року значно розширилася географія доповідачів. На конференції виступлять доповідачі з усього світу (Великобританія, Німеччина, США) у спеціальному форматі: 15 хвилин про HR, що новенького. Серед доповідачів свою участь підтвердили співробітники таких компаній як Luxoft (Україна), SoftServe, Epam (Білорусія), AmazingHiring, Проект "Пряники", Microsoft (Україна), DOU (Україна), Sigma (Україна), Life. По-друге, кількість учасників HR-IT з року в рік неухильно зростає. Цього року ми вже очікуємо в гості близько 170 учасників. Ну і атмосфера, звичайно, заслуговує окремої згадки. Конференція проходить вже вчетверте і основна частина учасників відвідує її не вперше. HR-ІТ - це вже не тільки майданчик для професійних розмов, а й місце зустрічі давніх друзів".
Попередня програма


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - інформаційний партнер «UniversITy» в Києві

9-10 листопада в Києві за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources відбудеться освітня конференція «UniversITy».

«UniversITy» - це платформа, де талановита молодь отримає якісні та актуальні знання, ознайомиться з останніми тенденціями сфери IT, зможе перейняти досвід провідних фахівців галузі. Конференція «UniversITy - 2013» збере разом 150 учасників, 12 спікерів і створить відкриту атмосферу для спілкування та навчання.

Тема конференції - «Clouds of Innovation». Учасники дізнаються про новітні тренди у сфері інформаційних технологій, а також почують експертні прогнози про те, що? де? коли? очікується в цій індустрії.

Для учасників це не тільки можливість отримати нові знання, але й познайомитися з представниками провідних IТ-компаній, а також дізнатися про професійні стажування в міжнародних компаніях у цій сфері.

Організатором конференції виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Реєстрація та більш детальна інформація за посиланням:

university2013fall.tk/


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - співорганізатор career4it

25-26 жовтня 2013 у Києві пройде Міжнародна виставка розвитку IT кар'єри career4it – унікальна можливість роботодавцям в найкоротші терміни найняти талановитий персонал, який хоче реалізувати себе в найбільш інноваційних проектах у творчій невимушеній атмосфері.

У програмі виставки 4 блоки: IT Employer expo, IT Lounge, IT Освіта та Дискусії. Обговорення актуальних тем в IT індустрії, семінари, майстер-класи та тренди – все це представлять у рамках своїх виступів ведучі та практикуючі представники IT (Jesper Lindholt, Marianna Yarosh, Nikolay Savin, Evgeniya Cherevko). Особлива частина Дискусії відведена проведенню круглого столу на тему «Куди краще емігрувати в Європу? Україна або закордон?», модератором якого буде Alla Pestsova, директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources.

Географія учасників і відвідувачів career4it охоплює більше 20 країн: Німеччина, Австрія, Швейцарія, Франціїя, Бельгія, Нідерланди, Польща, Чехія, Словаччина, Естонія, Литва, Латвія, Швеція, Данія, Норвегія, США, Канада, Ізраїль, Україна, Росія, Білорусія.

http://career4it.com 


Як IT Weekend Ukraine 2013 формував майбутнє сьогодні

14 вересня у Києві відбулася Міжнародна конференція IT Weekend Ukraine, що зібрала разом понад 600 учасників і 30 спікерів, визнаних світових IT-експертів, серед яких: Alan Harlan (Chief Executive Officer, SoftServe), Mark Randall (Chief Strategist, Adobe), Alistair Cockburn (Agile Guru), Russell A. Hertzberg (Vice President, SaaS and ISV Solutions, SoftServe), Tarun Sharma (VP, R&D, BMC Software and CEO, BMC Software India Pvt Ltd.).

У рамках конференції пройшов урочистий захід IT Awards, де відзначали людей, які своєю працею та діяльністю сприяли розвитку ІТ-галузі в цілому. Переможцями цього року стали:

Business Analysis – Денис Гобов,

Quality Assurance – Оксана Стецяк,

Project Management – Віталій Мороз,

IT Education – Владислав Янович,

Software Architecture – Олександр Краковецький,

Software Engineering – Антон Відіщев.

Алла Пєсцова була запрошена на конференцію IT Weekend Ukraine та церемонію IT Awards як офіційне обличчя Генерального інформаційного партнеру DOPOMOGA IT&Telecom Resources та могла самостійно впевнитися в користі й перспективі цього свята «науки та розваг».

http://itweekend.ua/  


Новини

Кадри на зв'язку. Чому Литовченко очолив маркетинг Київстар?

Мобільний оператор, що входить до групи Вимпелком, шукає заміну маркетинг- директору.

З 4 жовтня президент компанії Київстар Ігор Литовченко взяв на себе управління маркетингом до призначення нового топ-менеджера цього напрямку.

Хедхантинг експатів з інших телеком-компаній в Україні навряд чи можливий, вважає Алла Пєсцова, директор Dopomoga IT&Telecom Resources. "Якби в Київстар готові були розглядати таку можливість, рішення вже було б прийнято. І навряд чи тоді обов'язки директора з маркетингу були передані президентові компанії", - пояснює вона.

Зараз на кадровому ринку спостерігається активна боротьба за досвідчених топ-менеджерів в телеком-галузі, стверджує Алла Пєсцова. "Експатів запрошують на різних етапах розвитку бізнесу. Наприклад, щоб ефективно впровадити стартап, а після передати проект місцевим управлінцям", - пояснює вона. В МТС, наприклад, позиції такого рівня найчастіше займають експати з московського офісу, які мають європейську практику або, як мінімум, європейську освіту. "У Лайфі (Астеліт, ТМ Life :)) теж звертаються до експатів-європейців, але також активно ведеться хантинг від своїх прямих конкурентів", - повідомила Алла.

Детальніше тут: http://biz.liga.net/all/telekom/stati/2626433-kadry-na-svyazi-pochemu-litovchenko-vozglavil-marketing-kievstar-.htm

Особливості пошуку і підбору IT-фахівців, Алла Пєсцова

Алла Пєсцова, директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources, поділилася досвідом рекрутингу IT-спеціалістів на ринку праці в Україні.
На сьогоднішній день IT-ринок є одним з найбільш перспективних і динамічних. IT-рекрутинг ненабагато складніше рекрутингу інших напрямів. Але IT-сфера має свої особливості, які потрібно враховувати при роботі з вакансіями.
Опубліковано в журналі "Кадровик України", № 9 (81) від 11.09.2013, ст. 122.

Посилання: http://www.slideshare.net/DOPOMOGA_Ukraine/osobennosti-poiska-i-podbora-it

Для Accenture закрита позиція Snr. C++ Developer

Позиція Snr. C++ Developer - це вже 8-й проект для Accenture, міжнародна компанія, що надає послуги в області управлінського консалтингу, технологій та аутсорсингу.

Навіть з урахуванням того, що наші фахівці переїжджають до Риги на зарплати приблизно на 30% нижче українських, працювати з даними проектам не складно. Ми вже добре розуміємо типаж компанії та її ключові вимоги до кваліфікації й якостям спеціалістів.

DOPOMOGA IT&Telecom досягли очевидного прогресу навіть в оформленні документів на переїзд до Латвії, строки якого істотно скорочуються.

Особливо приємно, що наші земляки в Ризі, які були нашими першими кандидатами, істотно допомагають з організацією переїзду: надають позитивний зворотний зв'язок по своїй роботі в даній компанії, допомагають з пошуком і підбором житла, оформленням документів, зустрічають своїх нових колег в аеропорту й допомагають їм швидше адаптуватися в новому середовищі.

З вказанних причин рекрутери DOPOMOGA IT&Telecom з задоволенням працюють з позиціями в Accenture, а наш партнер продовжує передавати нам в роботу нові цікаві проекти.

TALENT RECRUITING SCHOOL - програма стажування з метою побудови блискучої кар'єри в DOPOMOGA Ukraine

Досить ховатися за лекціями, настав час діяти, здобувати практику й вже зараз будувати своє успішне майбутнє!

 Ми шукаємо активних, впевнених у собі студентів останніх курсів та випускників для стажування у компанії №1 бізнесу пошуку та підбору персоналу DOPOMOGA Ukraine. Ми знаємо вас багато, тому відізвіться за телефоном +380 44 594 8178 або hr@dopomoga.org.ua .

З моменту першого контакту з DOPOMOGA Ukraine ви отримаєте робоче місце в одному з 7 регіональних офісів по всій Україні; поринете у справжню робочу атмосферу з дедлайнами, проектами, планами, клієнтами та плейсментами; познайомитесь з представниками українського та міжнародного бізнесу та закладете першу цеглину стабільної та цікавої кар'єри в DOPOMOGA Ukraine.

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання