Скоро

Lviv IT Arena

Уже зовсім скоро 2-4 жовтня конференція Lviv IT Arena збере понад 700 учасників з України та всього світу на стадіоні «Арена Львів». На учасників чекають виступи близько 100 спікерів міжнародного рівня в 11 секціях від UI/UX до Google Development, а також безліч сюрпризів – тест-драйв і фотосесія з Tesla, Google Glass, вечірки і розваги.

У секції Startup доповідатимуть найкрутіші засновники українських технологічних стартапів - Петро Бондаревський (Internet Investments Group), Андрій Колодюк (Aventures Capital), Олексій Орап (YouScan), Дмитро Бариській (LaMetric), Євген Шпіка (Pics.io), Максим Іщенко (Dou.ua) та інші.

Конференція стане цікавою для всіх, хто працює в ІТ індустрії. Вона допоможе дізнатися про найновіші тенденції в ІТ та отримати масу цікавих контактів. А для стартапів це чудова можливість знайти ангельські інвестиції!

Знайти детальну інформацію про конференцію та придбати квитки можна на сайті


19-21 вересня в Одесі відбудеться другий хакатон Startup Weekend!

Хакатон Startup Weekend створений для того, щоб підприємці-початківці працювали над своєю ідеєю, не відриваючись від місця, рівно 54 години! Світ знає безліч успішних проектів та команд, які сформувалися саме таким способом!

План заходу:

П'ятниця: знайомство і короткі презентації ідей.

Субота: активна робота над ідеєю, спілкування з менторами і експертами.

Неділя: фінальна презентація прототипів проектів + прощальна вечірка.

Вартість участі: $ 35

У ціну квитка включені харчування, а також робоче місце для всієї команди. На вибір командам надається різноманітне дозвілля: екскурсії та прогулянки по Одесі, а також закрита вечірка з представниками локального IT ринку.

Подробиці заходу і список менторів тут

Відповідь на всі запитання: odessa@startupweekend.org або 063-498-23-58

Місце проведення: офіс DataArt, г. Одесса, ул. Маразлієвська, 1/20

Окрема реєстрація на екскурсії по Одесі. 

 


U.T.Gem Conference: Презентація української IT-галузі

Перша міжнародна конференція, присвячена IT-талантам, досягненням ІТ-галузі й стартап-індустрії України — U.T.Gem — пройде18 вересня в Сан-Франциско. Організатори планують зібрати близько тисячі учасників, серед яких ІТ-підприємці, розробники, венчурниі інвестори, бізнес-ангели, стартап-акселератори, венчурні фонди, сервісні ІТ-компанії й студенти технічних спеціальностей з України й США.

У програмі конференції — виступи зірок ІТ та венчурного бізнесу Кремнієвої долини, дискусійні панелі, широкомасштабне експо, а також шоу-кейси топ-10 найуспішніших українських стартапів, які вийшли на глобальний ринок. Організовують конференцію — бізнес-акселератор Happy Farm, Європейська Бізнес-Асоціація, компанія EPAM, U.S. - Ukraine Business Council.


Хакатон міст від України до Польщі

31 серпня завершується термін подачі заявки на участь в українсько-польському проекті Hackathon Bridge. Метою конкурсу є розвиток інтеграції між Україною та Польщею, пошук оригінальних ідей та рішень у сфері бізнесу, культури та суспільства.

Команди-учасники Хакатону мають складатися мінімум із двох членів — українця та поляка, чий вік не перевищує 28 років. Поданий проект повинен орієнтуватися на польсько-українську співпрацю та бути виконаним протягом 3 місяців з моменту оголошення результатів. 30 вересня журі обере три команди-переможця, які отримають 10 000 євро на розвиток власних ініціатив.

Конкурс відбувається під патронатом Посла ЄС Міхаля Боні.

Детальна інформація на сайті: http://hackathonbridge.com/


Новини

Кадри на зв'язку. Чому Литовченко очолив маркетинг Київстар?

Мобільний оператор, що входить до групи Вимпелком, шукає заміну маркетинг- директору.

З 4 жовтня президент компанії Київстар Ігор Литовченко взяв на себе управління маркетингом до призначення нового топ-менеджера цього напрямку.

Хедхантинг експатів з інших телеком-компаній в Україні навряд чи можливий, вважає Алла Пєсцова, директор Dopomoga IT&Telecom Resources. "Якби в Київстар готові були розглядати таку можливість, рішення вже було б прийнято. І навряд чи тоді обов'язки директора з маркетингу були передані президентові компанії", - пояснює вона.

Зараз на кадровому ринку спостерігається активна боротьба за досвідчених топ-менеджерів в телеком-галузі, стверджує Алла Пєсцова. "Експатів запрошують на різних етапах розвитку бізнесу. Наприклад, щоб ефективно впровадити стартап, а після передати проект місцевим управлінцям", - пояснює вона. В МТС, наприклад, позиції такого рівня найчастіше займають експати з московського офісу, які мають європейську практику або, як мінімум, європейську освіту. "У Лайфі (Астеліт, ТМ Life :)) теж звертаються до експатів-європейців, але також активно ведеться хантинг від своїх прямих конкурентів", - повідомила Алла.

Детальніше тут: http://biz.liga.net/all/telekom/stati/2626433-kadry-na-svyazi-pochemu-litovchenko-vozglavil-marketing-kievstar-.htm

Особливості пошуку і підбору IT-фахівців, Алла Пєсцова

Алла Пєсцова, директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources, поділилася досвідом рекрутингу IT-спеціалістів на ринку праці в Україні.
На сьогоднішній день IT-ринок є одним з найбільш перспективних і динамічних. IT-рекрутинг ненабагато складніше рекрутингу інших напрямів. Але IT-сфера має свої особливості, які потрібно враховувати при роботі з вакансіями.
Опубліковано в журналі "Кадровик України", № 9 (81) від 11.09.2013, ст. 122.

Посилання: http://www.slideshare.net/DOPOMOGA_Ukraine/osobennosti-poiska-i-podbora-it

Для Accenture закрита позиція Snr. C++ Developer

Позиція Snr. C++ Developer - це вже 8-й проект для Accenture, міжнародна компанія, що надає послуги в області управлінського консалтингу, технологій та аутсорсингу.

Навіть з урахуванням того, що наші фахівці переїжджають до Риги на зарплати приблизно на 30% нижче українських, працювати з даними проектам не складно. Ми вже добре розуміємо типаж компанії та її ключові вимоги до кваліфікації й якостям спеціалістів.

DOPOMOGA IT&Telecom досягли очевидного прогресу навіть в оформленні документів на переїзд до Латвії, строки якого істотно скорочуються.

Особливо приємно, що наші земляки в Ризі, які були нашими першими кандидатами, істотно допомагають з організацією переїзду: надають позитивний зворотний зв'язок по своїй роботі в даній компанії, допомагають з пошуком і підбором житла, оформленням документів, зустрічають своїх нових колег в аеропорту й допомагають їм швидше адаптуватися в новому середовищі.

З вказанних причин рекрутери DOPOMOGA IT&Telecom з задоволенням працюють з позиціями в Accenture, а наш партнер продовжує передавати нам в роботу нові цікаві проекти.

TALENT RECRUITING SCHOOL - програма стажування з метою побудови блискучої кар'єри в DOPOMOGA Ukraine

Досить ховатися за лекціями, настав час діяти, здобувати практику й вже зараз будувати своє успішне майбутнє!

 Ми шукаємо активних, впевнених у собі студентів останніх курсів та випускників для стажування у компанії №1 бізнесу пошуку та підбору персоналу DOPOMOGA Ukraine. Ми знаємо вас багато, тому відізвіться за телефоном +380 44 594 8178 або hr@dopomoga.org.ua .

З моменту першого контакту з DOPOMOGA Ukraine ви отримаєте робоче місце в одному з 7 регіональних офісів по всій Україні; поринете у справжню робочу атмосферу з дедлайнами, проектами, планами, клієнтами та плейсментами; познайомитесь з представниками українського та міжнародного бізнесу та закладете першу цеглину стабільної та цікавої кар'єри в DOPOMOGA Ukraine.

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання