Скоро

Конференція WOW-IT: PM & HR, Харків

Унікальне злиття тем по HR і PM, ігрові методики для засвоєння матеріалу  + Інтерактивне участь!

        WOW-IT: PM & HR - це перша конференція, створена з метою "подружити" різні напрямки в IT. Так, такого ще не було, і 12-го листопада в Харкові керівники проектів (PM-и) і менеджери по персоналу (HR-и) вперше зустрінуться на одному майданчику для обміну досвідом. Наші founder-и Вікторія Мусіяченко і Павло Моцарь - відомі професіонали IT-індустрії.

Приєднуйтесь! Вас чекають 19 максимально корисних майстер-класів - без зайвої води, заснованих на досвіді, розділених на 4 тематичні потоки: PM, HR, Inspiration, Gamification:
● Навчання профільних знань з управління людьми і командами - на потоках PM і HR.
● Натхнення на нові звершення завдяки нестандартному потоку Inspiration.
● Інноваційні ігрові підходи для підвищення ефективності роботи і залучення членів команди - в напрямку Gamification.
Дивіться програму кожного потоку на http://wow-it.org/

Для Вас виступатимуть професіонали в своїй області, готові запросто поділитися своїм досвідом:
● Ольга Мельникова з компанії Intel, USA;
● Jon Dixon - Freelance-recruiter, Great Britain;
● Олексій Виноградов - Сo-founder, CEO IT-компанії Videal;
● Вікторія Мусіяченко - HR Director великої IT-компанії (700+);
● Павло Моцарь - СЕО IT-компанії Atom Cream;
● Світлана Мухіна - коуч Luxoft;
● Юлія Дика - автор книг, професіонал по натхненню, арт-терапевт;
● Наташа Карпова - фасилітатор, навчаючи більше 1000 чоловік;
● Вікторія Мусіяченко - HR Director;
● Таїсія Мукій - Директор технічної лабораторії "Вінахiднік"
● Роман Кандибур - режисер плейбек-театру "Сусіди" і ін.
та інші експерти.

Ваше WOW-настрій ми повністю беремо на себе і готуємо цілий мішок WOW-фішок - цікаві акції, конкурси та розваги.

Ну і, звичайно ж, Вас чекає крутий нетворкінг - понад 300 учасників !. Нудьгувати не доведеться, вже повірте!

А мамам більше не потрібно переживати за діточок - ми подбали і про них. Працюватиме спеціальна Mom & baby friendly zone для самих маленьких наших гостей (до 4-х років), і батьки зможуть комфортно взяти участь в конференції.

До 7-го жовтня діють найвигідніша вартість квитків на сайті http://wow-it.org/, поспішайте зареєструватися :).

Приходьте, приїжджайте, прилітайте за WOW-настроєм і новими знаннями на WOW-IT: PM & HR!


V виставка-форум з управління людським капіталом HUMAN CAPITAL FORUM 2016 вже скоро!

19-20 жовтня в Центр подій Nivki-hall відбудеться Ювілейна виставка-форум HUMAN CAPITAL FORUM 2016.
Щорічно команда S-TEAM готує унікальний захід в сфері людського капіталу, де зберуться експерти з управління та навчання.


На виставці будуть представлені провідні українські та зарубіжні провайдери тренінгових і консалтингових послуг.
На форумі спеціально запрошені спікери виступлять з доповідями на найактуальніші теми в сфері управління людським капіталом, а слухачі зможуть взяти участь в дискусіях і «круглих столах».


Виставка-форум Human Capital Forum - це ефективний майданчик для ділових зустрічей і перспективних знайомств, корисна кожному учаснику і відвідувачу.


Не пропустіть шанс отримати квиток на форум до 30 вересня по супер ціною 3000 грн. , З 1 жовтня ціна квитка буде становитиме 3500 грн.
Купити квиток на форум: https://hcf2016.ticketforevent.com/
Для наших партнерів діє 5% знижка, за умови використання промо-коду 427998.


Замовити безкоштовне запрошення: https://hcf2016.ticketforevent.com/
Контакти організаторів:
Тел .: +380672148590; +380444619493
e-mail: hcf@s-team.kiev.ua
Сайт: http://hcf.kiev.ua/
Сторінки в соц.сетях:
VK: https://vk.com/h_c_f
FB: https://www.facebook.com/HumanCapitalForum/


Міжнародна конференція Outsource People 2016 пройде 4 та 5 листопада у Києві

4 і 5 листопада, за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources, відбудеться Міжнародна конференція по бізнесу на сервісній розробці ПЗ - Outsource People 2016.
Більше інформації про конференцію: http://goo.gl/wcU3AF 


7 жовтня в Києві пройде 4-й Міжнародний IT HR Форум

7 жовтня в Києві відбудеться наймасштабніша подія в сфері підбору і управління персоналом в IT - 4-й Міжнародний IT HR Форум: IT Recruitment & Management 3.0.

IT Recruitment & Management 3.0 - це місце зустрічі професіоналів в сфері управління персоналом в IT і власників бізнесу з усієї України, для обміну досвідом, обговорення актуальних питань і отримання практичних і ефективних методів управління людськими ресурсами.

Своїм досвідом у цьому році поділяться експерти з Європи та України. Уже підтвердив свою участь Мартін Лі з Великобританії, експерт IT рекрутингу. Мартін один з 3-х найкращих рекрутерів в Великобританії і один з 20-ти кращіх в світі.

З українських професіоналів вже підтвердили участь: Віка Придатко, експерт в IT рекрутменті; Тетяна Давидова, HR Manager компанії Playtech; Ірина Топіліна, HR директор компанії «Lizard Soft»; Ігор Солодов, тренер по комунікаційним навичкам для IT компаній, коуч в Pucelik Consulting Group; Лейла Алієва, керівник проекту ACTION LEARNING в Україні, коуч, бізнес-тренер. та ін.
Цього разу на Форумі паралельно працюватимуть 2 потоки присвячені: рекрутменту і HR. Всього очікується близько 15 спікерів.

Не пропустіть можливість стати учасником найбільшого заходу, присвяченого управління людськими ресурсами в IT сфері, презентувати свою компанію і отримати корисну інформацію для подальшого професійного розвитку. 

Більш детальна інформація, а також умови участі та реєстрації на Форум - на сайті: http://bit.ly/2bAjasu

До 1 вересня діє спеціальна ціна, встигни зареєструватися!

Слідкуйте за новинами в соціальних мережах і першими дізнавайтеся про спікерів та акції: https://www.facebook.com/it.hr.forum 


Новини

Кадри на зв'язку. Чому Литовченко очолив маркетинг Київстар?

Мобільний оператор, що входить до групи Вимпелком, шукає заміну маркетинг- директору.

З 4 жовтня президент компанії Київстар Ігор Литовченко взяв на себе управління маркетингом до призначення нового топ-менеджера цього напрямку.

Хедхантинг експатів з інших телеком-компаній в Україні навряд чи можливий, вважає Алла Пєсцова, директор Dopomoga IT&Telecom Resources. "Якби в Київстар готові були розглядати таку можливість, рішення вже було б прийнято. І навряд чи тоді обов'язки директора з маркетингу були передані президентові компанії", - пояснює вона.

Зараз на кадровому ринку спостерігається активна боротьба за досвідчених топ-менеджерів в телеком-галузі, стверджує Алла Пєсцова. "Експатів запрошують на різних етапах розвитку бізнесу. Наприклад, щоб ефективно впровадити стартап, а після передати проект місцевим управлінцям", - пояснює вона. В МТС, наприклад, позиції такого рівня найчастіше займають експати з московського офісу, які мають європейську практику або, як мінімум, європейську освіту. "У Лайфі (Астеліт, ТМ Life :)) теж звертаються до експатів-європейців, але також активно ведеться хантинг від своїх прямих конкурентів", - повідомила Алла.

Детальніше тут: http://biz.liga.net/all/telekom/stati/2626433-kadry-na-svyazi-pochemu-litovchenko-vozglavil-marketing-kievstar-.htm

Особливості пошуку і підбору IT-фахівців, Алла Пєсцова

Алла Пєсцова, директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources, поділилася досвідом рекрутингу IT-спеціалістів на ринку праці в Україні.
На сьогоднішній день IT-ринок є одним з найбільш перспективних і динамічних. IT-рекрутинг ненабагато складніше рекрутингу інших напрямів. Але IT-сфера має свої особливості, які потрібно враховувати при роботі з вакансіями.
Опубліковано в журналі "Кадровик України", № 9 (81) від 11.09.2013, ст. 122.

Посилання: http://www.slideshare.net/DOPOMOGA_Ukraine/osobennosti-poiska-i-podbora-it

Для Accenture закрита позиція Snr. C++ Developer

Позиція Snr. C++ Developer - це вже 8-й проект для Accenture, міжнародна компанія, що надає послуги в області управлінського консалтингу, технологій та аутсорсингу.

Навіть з урахуванням того, що наші фахівці переїжджають до Риги на зарплати приблизно на 30% нижче українських, працювати з даними проектам не складно. Ми вже добре розуміємо типаж компанії та її ключові вимоги до кваліфікації й якостям спеціалістів.

DOPOMOGA IT&Telecom досягли очевидного прогресу навіть в оформленні документів на переїзд до Латвії, строки якого істотно скорочуються.

Особливо приємно, що наші земляки в Ризі, які були нашими першими кандидатами, істотно допомагають з організацією переїзду: надають позитивний зворотний зв'язок по своїй роботі в даній компанії, допомагають з пошуком і підбором житла, оформленням документів, зустрічають своїх нових колег в аеропорту й допомагають їм швидше адаптуватися в новому середовищі.

З вказанних причин рекрутери DOPOMOGA IT&Telecom з задоволенням працюють з позиціями в Accenture, а наш партнер продовжує передавати нам в роботу нові цікаві проекти.

TALENT RECRUITING SCHOOL - програма стажування з метою побудови блискучої кар'єри в DOPOMOGA Ukraine

Досить ховатися за лекціями, настав час діяти, здобувати практику й вже зараз будувати своє успішне майбутнє!

 Ми шукаємо активних, впевнених у собі студентів останніх курсів та випускників для стажування у компанії №1 бізнесу пошуку та підбору персоналу DOPOMOGA Ukraine. Ми знаємо вас багато, тому відізвіться за телефоном +380 44 594 8178 або hr@dopomoga.org.ua .

З моменту першого контакту з DOPOMOGA Ukraine ви отримаєте робоче місце в одному з 7 регіональних офісів по всій Україні; поринете у справжню робочу атмосферу з дедлайнами, проектами, планами, клієнтами та плейсментами; познайомитесь з представниками українського та міжнародного бізнесу та закладете першу цеглину стабільної та цікавої кар'єри в DOPOMOGA Ukraine.

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання