Скоро

HR-IT'2014 у Києві!

За підтримки DOPOMOGA IT&Telecom у Києві відбудеться Конференція управління персоналом в IT-сфері - HR-IT'2014!
Конференція матиме місце 22-23 травня в конференц-холі «Ірпінь».
Тема конференції цього року - Integrate me right: гнучка компанія, гнучкий менеджмент, гнучка команда, гнучка система і вражаючі результати!
Учасники конференції як завжди - директори з персоналу, керівники відділів персоналу, HR менеджери, HR-дженералісти.
У програмі конференції:
•доповіді колег з різних країн, міст і компаній;
•круглий столи на актуальні теми;
•вечірня програма.
Паралельно буде працювати три зали, будь-який учасник зможе обрати, яка тема йому цікавіша, і відвідати обрану доповідь.
Цього року HR-IT відбудеться вже вчетверте. "HR-IT'2014 буде особливою з кількох причин. - Коментує організатор конференції, директор компанії RTC Оксана Краснопольська. - По-перше, цього року значно розширилася географія доповідачів. На конференції виступлять доповідачі з усього світу (Великобританія, Німеччина, США) у спеціальному форматі: 15 хвилин про HR, що новенького. Серед доповідачів свою участь підтвердили співробітники таких компаній як Luxoft (Україна), SoftServe, Epam (Білорусія), AmazingHiring, Проект "Пряники", Microsoft (Україна), DOU (Україна), Sigma (Україна), Life. По-друге, кількість учасників HR-IT з року в рік неухильно зростає. Цього року ми вже очікуємо в гості близько 170 учасників. Ну і атмосфера, звичайно, заслуговує окремої згадки. Конференція проходить вже вчетверте і основна частина учасників відвідує її не вперше. HR-ІТ - це вже не тільки майданчик для професійних розмов, а й місце зустрічі давніх друзів".
Попередня програма


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - інформаційний партнер «UniversITy» в Києві

9-10 листопада в Києві за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources відбудеться освітня конференція «UniversITy».

«UniversITy» - це платформа, де талановита молодь отримає якісні та актуальні знання, ознайомиться з останніми тенденціями сфери IT, зможе перейняти досвід провідних фахівців галузі. Конференція «UniversITy - 2013» збере разом 150 учасників, 12 спікерів і створить відкриту атмосферу для спілкування та навчання.

Тема конференції - «Clouds of Innovation». Учасники дізнаються про новітні тренди у сфері інформаційних технологій, а також почують експертні прогнози про те, що? де? коли? очікується в цій індустрії.

Для учасників це не тільки можливість отримати нові знання, але й познайомитися з представниками провідних IТ-компаній, а також дізнатися про професійні стажування в міжнародних компаніях у цій сфері.

Організатором конференції виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Реєстрація та більш детальна інформація за посиланням:

university2013fall.tk/


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - співорганізатор career4it

25-26 жовтня 2013 у Києві пройде Міжнародна виставка розвитку IT кар'єри career4it – унікальна можливість роботодавцям в найкоротші терміни найняти талановитий персонал, який хоче реалізувати себе в найбільш інноваційних проектах у творчій невимушеній атмосфері.

У програмі виставки 4 блоки: IT Employer expo, IT Lounge, IT Освіта та Дискусії. Обговорення актуальних тем в IT індустрії, семінари, майстер-класи та тренди – все це представлять у рамках своїх виступів ведучі та практикуючі представники IT (Jesper Lindholt, Marianna Yarosh, Nikolay Savin, Evgeniya Cherevko). Особлива частина Дискусії відведена проведенню круглого столу на тему «Куди краще емігрувати в Європу? Україна або закордон?», модератором якого буде Alla Pestsova, директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources.

Географія учасників і відвідувачів career4it охоплює більше 20 країн: Німеччина, Австрія, Швейцарія, Франціїя, Бельгія, Нідерланди, Польща, Чехія, Словаччина, Естонія, Литва, Латвія, Швеція, Данія, Норвегія, США, Канада, Ізраїль, Україна, Росія, Білорусія.

http://career4it.com 


Як IT Weekend Ukraine 2013 формував майбутнє сьогодні

14 вересня у Києві відбулася Міжнародна конференція IT Weekend Ukraine, що зібрала разом понад 600 учасників і 30 спікерів, визнаних світових IT-експертів, серед яких: Alan Harlan (Chief Executive Officer, SoftServe), Mark Randall (Chief Strategist, Adobe), Alistair Cockburn (Agile Guru), Russell A. Hertzberg (Vice President, SaaS and ISV Solutions, SoftServe), Tarun Sharma (VP, R&D, BMC Software and CEO, BMC Software India Pvt Ltd.).

У рамках конференції пройшов урочистий захід IT Awards, де відзначали людей, які своєю працею та діяльністю сприяли розвитку ІТ-галузі в цілому. Переможцями цього року стали:

Business Analysis – Денис Гобов,

Quality Assurance – Оксана Стецяк,

Project Management – Віталій Мороз,

IT Education – Владислав Янович,

Software Architecture – Олександр Краковецький,

Software Engineering – Антон Відіщев.

Алла Пєсцова була запрошена на конференцію IT Weekend Ukraine та церемонію IT Awards як офіційне обличчя Генерального інформаційного партнеру DOPOMOGA IT&Telecom Resources та могла самостійно впевнитися в користі й перспективі цього свята «науки та розваг».

http://itweekend.ua/  


Новини

DOPOMOGA Ukraine другий рік поспіль підтримує Інженерний Ярмарок Кар'єри у Львові!

Подія відбудеться 5 березня 2014 року у Національному університеті "Львівська політехніка".

Інженерний Ярмарок Кар’єри - це виставка провідних компаній, розрахована на студентів та молодих спеціалістів, які бажають зробити перший крок до своєї кар’єри. Компанії пропонують вакансії та стажування, а студенти наживо спілкуються з їхніми представниками, таким чином з'являється можливість заповнити та подати своє резюме безпосередньо в руки роботодавцю.

Слідкуйте за новинами Ярмарку на офіційному сайті:
ejf.lviv.ua

Зустріч з Максом Іщенко, засновником DOU.UA, 30.01

Смарт-кафе Bibliotech запрошує на зустріч із засновником українського порталу програмістів DOU.UA Максом Іщенко.

"IT-індустрія України зросла за 10 років з декількох тисяч "квартирних" компаній до 50 тис. спеціалістів, з гарними офісами, виходами на IPO, своїми мемами та спільнотою. Я зроблю огляд розвитку IT-індустрії за 10 років, як вона виглядає зараз, як до неї потрапити і навіщо", — говорить Максим Іщенко.

Питання для обговорення:
- Огляд українського ринку IT для спеціалістів
- Скільки заробляють програмісти
- Як знайти першу роботу в IT
- Які компанії «хороші», які не дуже
- Навчання

Участь — за тарифами закладу: перша година — 36 грн, кожна наступна — 18 грн.

www.bibliotech.com.ua/afisha/300114.html

П'ятий ITQuest, 29 листопада, Київ

За інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom в цю п'ятницю відбудеться 5ий ITQuest в Києві.

Фахівці IT-сфери зможуть позмагатися у спритності розуму, хитрості та кмітливості. У ITQuest може взяти участь будь-який бажаючий IT-шник, який не має досвіду в змаганнях з орієнтування на місцевості. Для цього необхідно зібрати команду, зареєструватися на сайті проекту і приїхати в призначений час на старт. Для IT-шників організатори підготують особливо витончені завдання і загадкові локації!


Умови участі:
- Наявність у команди автомобіля
- Більше 50% складу команди - IT-шники
- Наявність у команди ноутбука або іншого портативного пристрою з виходом в інтернет
- Автомобільний зарядний пристрій для девайса з інтернетом або інвертор
- Електронна карта міста або GPS
- Наявність у кожного члена екіпажу ліхтарика
- Максимальна кількість учасників у команді - 5 осіб
- Внесок: 500 грн з команди після 11 листопада

Докладніше: archers.com.ua/game/kyiv-it-quest/

«Outsource People Kharkiv 2013», 22-23 листопада 2013

22-23 листопада в Харкові за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources пройде конференція аутсорсингу розробки ПЗ та nearshoring «Outsource People Kharkiv 2013» - найбільший захід на тему ауторсінга і nearshore. У ці два дні конференцію відвідають представники найбільш швидкозростаючої сфери Східної Європи.

Метою заходу є обмін передовим досвідом напрацювань у сфері бізнесу аутсорсингу і консолідація сфери аутсорсингових послуг. Конференція дасть поштовх для самоорганізації IT компаній в боєздатні локальні спільноти, які будуть обмінюватися порадами, ідеями, і, головне, непрофільними замовленнями.

Свою участь у якості спікерів підтвердили Роман Хміль, COO Ciklum; Тарас Кицмей, Management Director SoftServe; Михайло Завілейський, Генеральний директор DataArt.
Детальніше: outsource-people.com

У рамках конференції організовано серію вебінарів на тему аутсорсингу в IT сфері. Найближчий відбудеться 14 листопада, 15:00, «Управління аутсорсинг компанією на основі 5 показників».
Реєстрація: outsource-people.com/webinar

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання