Скоро

Lviv IT Arena

Уже зовсім скоро 2-4 жовтня конференція Lviv IT Arena збере понад 700 учасників з України та всього світу на стадіоні «Арена Львів». На учасників чекають виступи близько 100 спікерів міжнародного рівня в 11 секціях від UI/UX до Google Development, а також безліч сюрпризів – тест-драйв і фотосесія з Tesla, Google Glass, вечірки і розваги.

У секції Startup доповідатимуть найкрутіші засновники українських технологічних стартапів - Петро Бондаревський (Internet Investments Group), Андрій Колодюк (Aventures Capital), Олексій Орап (YouScan), Дмитро Бариській (LaMetric), Євген Шпіка (Pics.io), Максим Іщенко (Dou.ua) та інші.

Конференція стане цікавою для всіх, хто працює в ІТ індустрії. Вона допоможе дізнатися про найновіші тенденції в ІТ та отримати масу цікавих контактів. А для стартапів це чудова можливість знайти ангельські інвестиції!

Знайти детальну інформацію про конференцію та придбати квитки можна на сайті


19-21 вересня в Одесі відбудеться другий хакатон Startup Weekend!

Хакатон Startup Weekend створений для того, щоб підприємці-початківці працювали над своєю ідеєю, не відриваючись від місця, рівно 54 години! Світ знає безліч успішних проектів та команд, які сформувалися саме таким способом!

План заходу:

П'ятниця: знайомство і короткі презентації ідей.

Субота: активна робота над ідеєю, спілкування з менторами і експертами.

Неділя: фінальна презентація прототипів проектів + прощальна вечірка.

Вартість участі: $ 35

У ціну квитка включені харчування, а також робоче місце для всієї команди. На вибір командам надається різноманітне дозвілля: екскурсії та прогулянки по Одесі, а також закрита вечірка з представниками локального IT ринку.

Подробиці заходу і список менторів тут

Відповідь на всі запитання: odessa@startupweekend.org або 063-498-23-58

Місце проведення: офіс DataArt, г. Одесса, ул. Маразлієвська, 1/20

Окрема реєстрація на екскурсії по Одесі. 

 


U.T.Gem Conference: Презентація української IT-галузі

Перша міжнародна конференція, присвячена IT-талантам, досягненням ІТ-галузі й стартап-індустрії України — U.T.Gem — пройде18 вересня в Сан-Франциско. Організатори планують зібрати близько тисячі учасників, серед яких ІТ-підприємці, розробники, венчурниі інвестори, бізнес-ангели, стартап-акселератори, венчурні фонди, сервісні ІТ-компанії й студенти технічних спеціальностей з України й США.

У програмі конференції — виступи зірок ІТ та венчурного бізнесу Кремнієвої долини, дискусійні панелі, широкомасштабне експо, а також шоу-кейси топ-10 найуспішніших українських стартапів, які вийшли на глобальний ринок. Організовують конференцію — бізнес-акселератор Happy Farm, Європейська Бізнес-Асоціація, компанія EPAM, U.S. - Ukraine Business Council.


Хакатон міст від України до Польщі

31 серпня завершується термін подачі заявки на участь в українсько-польському проекті Hackathon Bridge. Метою конкурсу є розвиток інтеграції між Україною та Польщею, пошук оригінальних ідей та рішень у сфері бізнесу, культури та суспільства.

Команди-учасники Хакатону мають складатися мінімум із двох членів — українця та поляка, чий вік не перевищує 28 років. Поданий проект повинен орієнтуватися на польсько-українську співпрацю та бути виконаним протягом 3 місяців з моменту оголошення результатів. 30 вересня журі обере три команди-переможця, які отримають 10 000 євро на розвиток власних ініціатив.

Конкурс відбувається під патронатом Посла ЄС Міхаля Боні.

Детальна інформація на сайті: http://hackathonbridge.com/


Новини

DOPOMOGA Ukraine другий рік поспіль підтримує Інженерний Ярмарок Кар'єри у Львові!

Подія відбудеться 5 березня 2014 року у Національному університеті "Львівська політехніка".

Інженерний Ярмарок Кар’єри - це виставка провідних компаній, розрахована на студентів та молодих спеціалістів, які бажають зробити перший крок до своєї кар’єри. Компанії пропонують вакансії та стажування, а студенти наживо спілкуються з їхніми представниками, таким чином з'являється можливість заповнити та подати своє резюме безпосередньо в руки роботодавцю.

Слідкуйте за новинами Ярмарку на офіційному сайті:
ejf.lviv.ua

Зустріч з Максом Іщенко, засновником DOU.UA, 30.01

Смарт-кафе Bibliotech запрошує на зустріч із засновником українського порталу програмістів DOU.UA Максом Іщенко.

"IT-індустрія України зросла за 10 років з декількох тисяч "квартирних" компаній до 50 тис. спеціалістів, з гарними офісами, виходами на IPO, своїми мемами та спільнотою. Я зроблю огляд розвитку IT-індустрії за 10 років, як вона виглядає зараз, як до неї потрапити і навіщо", — говорить Максим Іщенко.

Питання для обговорення:
- Огляд українського ринку IT для спеціалістів
- Скільки заробляють програмісти
- Як знайти першу роботу в IT
- Які компанії «хороші», які не дуже
- Навчання

Участь — за тарифами закладу: перша година — 36 грн, кожна наступна — 18 грн.

www.bibliotech.com.ua/afisha/300114.html

П'ятий ITQuest, 29 листопада, Київ

За інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom в цю п'ятницю відбудеться 5ий ITQuest в Києві.

Фахівці IT-сфери зможуть позмагатися у спритності розуму, хитрості та кмітливості. У ITQuest може взяти участь будь-який бажаючий IT-шник, який не має досвіду в змаганнях з орієнтування на місцевості. Для цього необхідно зібрати команду, зареєструватися на сайті проекту і приїхати в призначений час на старт. Для IT-шників організатори підготують особливо витончені завдання і загадкові локації!


Умови участі:
- Наявність у команди автомобіля
- Більше 50% складу команди - IT-шники
- Наявність у команди ноутбука або іншого портативного пристрою з виходом в інтернет
- Автомобільний зарядний пристрій для девайса з інтернетом або інвертор
- Електронна карта міста або GPS
- Наявність у кожного члена екіпажу ліхтарика
- Максимальна кількість учасників у команді - 5 осіб
- Внесок: 500 грн з команди після 11 листопада

Докладніше: archers.com.ua/game/kyiv-it-quest/

«Outsource People Kharkiv 2013», 22-23 листопада 2013

22-23 листопада в Харкові за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources пройде конференція аутсорсингу розробки ПЗ та nearshoring «Outsource People Kharkiv 2013» - найбільший захід на тему ауторсінга і nearshore. У ці два дні конференцію відвідають представники найбільш швидкозростаючої сфери Східної Європи.

Метою заходу є обмін передовим досвідом напрацювань у сфері бізнесу аутсорсингу і консолідація сфери аутсорсингових послуг. Конференція дасть поштовх для самоорганізації IT компаній в боєздатні локальні спільноти, які будуть обмінюватися порадами, ідеями, і, головне, непрофільними замовленнями.

Свою участь у якості спікерів підтвердили Роман Хміль, COO Ciklum; Тарас Кицмей, Management Director SoftServe; Михайло Завілейський, Генеральний директор DataArt.
Детальніше: outsource-people.com

У рамках конференції організовано серію вебінарів на тему аутсорсингу в IT сфері. Найближчий відбудеться 14 листопада, 15:00, «Управління аутсорсинг компанією на основі 5 показників».
Реєстрація: outsource-people.com/webinar

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання