Скоро

HR-IT'2014 у Києві!

За підтримки DOPOMOGA IT&Telecom у Києві відбудеться Конференція управління персоналом в IT-сфері - HR-IT'2014!
Конференція матиме місце 22-23 травня в конференц-холі «Ірпінь».
Тема конференції цього року - Integrate me right: гнучка компанія, гнучкий менеджмент, гнучка команда, гнучка система і вражаючі результати!
Учасники конференції як завжди - директори з персоналу, керівники відділів персоналу, HR менеджери, HR-дженералісти.
У програмі конференції:
•доповіді колег з різних країн, міст і компаній;
•круглий столи на актуальні теми;
•вечірня програма.
Паралельно буде працювати три зали, будь-який учасник зможе обрати, яка тема йому цікавіша, і відвідати обрану доповідь.
Цього року HR-IT відбудеться вже вчетверте. "HR-IT'2014 буде особливою з кількох причин. - Коментує організатор конференції, директор компанії RTC Оксана Краснопольська. - По-перше, цього року значно розширилася географія доповідачів. На конференції виступлять доповідачі з усього світу (Великобританія, Німеччина, США) у спеціальному форматі: 15 хвилин про HR, що новенького. Серед доповідачів свою участь підтвердили співробітники таких компаній як Luxoft (Україна), SoftServe, Epam (Білорусія), AmazingHiring, Проект "Пряники", Microsoft (Україна), DOU (Україна), Sigma (Україна), Life. По-друге, кількість учасників HR-IT з року в рік неухильно зростає. Цього року ми вже очікуємо в гості близько 170 учасників. Ну і атмосфера, звичайно, заслуговує окремої згадки. Конференція проходить вже вчетверте і основна частина учасників відвідує її не вперше. HR-ІТ - це вже не тільки майданчик для професійних розмов, а й місце зустрічі давніх друзів".
Попередня програма


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - інформаційний партнер «UniversITy» в Києві

9-10 листопада в Києві за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources відбудеться освітня конференція «UniversITy».

«UniversITy» - це платформа, де талановита молодь отримає якісні та актуальні знання, ознайомиться з останніми тенденціями сфери IT, зможе перейняти досвід провідних фахівців галузі. Конференція «UniversITy - 2013» збере разом 150 учасників, 12 спікерів і створить відкриту атмосферу для спілкування та навчання.

Тема конференції - «Clouds of Innovation». Учасники дізнаються про новітні тренди у сфері інформаційних технологій, а також почують експертні прогнози про те, що? де? коли? очікується в цій індустрії.

Для учасників це не тільки можливість отримати нові знання, але й познайомитися з представниками провідних IТ-компаній, а також дізнатися про професійні стажування в міжнародних компаніях у цій сфері.

Організатором конференції виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Реєстрація та більш детальна інформація за посиланням:

university2013fall.tk/


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - співорганізатор career4it

25-26 жовтня 2013 у Києві пройде Міжнародна виставка розвитку IT кар'єри career4it – унікальна можливість роботодавцям в найкоротші терміни найняти талановитий персонал, який хоче реалізувати себе в найбільш інноваційних проектах у творчій невимушеній атмосфері.

У програмі виставки 4 блоки: IT Employer expo, IT Lounge, IT Освіта та Дискусії. Обговорення актуальних тем в IT індустрії, семінари, майстер-класи та тренди – все це представлять у рамках своїх виступів ведучі та практикуючі представники IT (Jesper Lindholt, Marianna Yarosh, Nikolay Savin, Evgeniya Cherevko). Особлива частина Дискусії відведена проведенню круглого столу на тему «Куди краще емігрувати в Європу? Україна або закордон?», модератором якого буде Alla Pestsova, директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources.

Географія учасників і відвідувачів career4it охоплює більше 20 країн: Німеччина, Австрія, Швейцарія, Франціїя, Бельгія, Нідерланди, Польща, Чехія, Словаччина, Естонія, Литва, Латвія, Швеція, Данія, Норвегія, США, Канада, Ізраїль, Україна, Росія, Білорусія.

http://career4it.com 


Як IT Weekend Ukraine 2013 формував майбутнє сьогодні

14 вересня у Києві відбулася Міжнародна конференція IT Weekend Ukraine, що зібрала разом понад 600 учасників і 30 спікерів, визнаних світових IT-експертів, серед яких: Alan Harlan (Chief Executive Officer, SoftServe), Mark Randall (Chief Strategist, Adobe), Alistair Cockburn (Agile Guru), Russell A. Hertzberg (Vice President, SaaS and ISV Solutions, SoftServe), Tarun Sharma (VP, R&D, BMC Software and CEO, BMC Software India Pvt Ltd.).

У рамках конференції пройшов урочистий захід IT Awards, де відзначали людей, які своєю працею та діяльністю сприяли розвитку ІТ-галузі в цілому. Переможцями цього року стали:

Business Analysis – Денис Гобов,

Quality Assurance – Оксана Стецяк,

Project Management – Віталій Мороз,

IT Education – Владислав Янович,

Software Architecture – Олександр Краковецький,

Software Engineering – Антон Відіщев.

Алла Пєсцова була запрошена на конференцію IT Weekend Ukraine та церемонію IT Awards як офіційне обличчя Генерального інформаційного партнеру DOPOMOGA IT&Telecom Resources та могла самостійно впевнитися в користі й перспективі цього свята «науки та розваг».

http://itweekend.ua/  


Новини

Рейтинг українських ВНЗ-2014

DOU.ua склав детальний рейтинг IT ВНЗ України за найактуальнішими критеріями:
-Ставлення викладачів до поєднання роботи та навчання
-Загальне враження від ВНЗ, корисність освіти
-Наявність випадків корупції в ВНЗ
-Що корисного для себе набувають студенти під час навчання?
-Сильні та слабкі сторони ВНЗ


І нарешті основне запитання майбутнього IT-спеціаліста:
Чи потрібен диплом взагалі?
Наочні діаграми говорять самі за себе.

http://dou.ua/lenta/articles/ukrainian-universities-2014/?from=doufp

Хакатон «KyivSmartCity», 17-18.05, Київ

17-18 травня в Києві відбудеться хакатон «KyivSmartCity», покликаний сформувати основу для розвитку Києва як «розумного міста». Учасники повинні створити за допомогою інформаційних технологій інноваційні проекти або конкретні програми (аpps), які стануть стартовою платформою для створення комфортного та безпечного міського середовища та ефективного управління містом.


У хакатоні беруть участь в якості експертів та менторів глобальні IТ-компанії, які розвивають концепцію і окремі напрями «розумного міста» - Microsoft, IBM, CISCO, а також київські громадські ініціативи та активісти.
За підсумками роботи хакатона буде створена спеціальна робоча група, що просуватиме проекти-переможці в практику роботи влади, комунальних структур, в міське середовище з пропозиціями щодо формування стратегії «KyivSmartCity».

Детальна інформація та форма реєстрації:
http://iteducate.com.ua/hakaton/#more-200

IT-Competition LikeIT, 16-17 травня, Запоріжжя!

Ти талановитий IT-фахівець? Програміст з креативними ідеями?
Тоді прийди і покажи себе на IT-competition "LikeIT"!
Захід відбудеться у форматі марафону програмування (хакатона) в Запоріжжі.

Цілих 24 години учасники створюватимуть з простої ідеї прототип реального продукту.
"LikeIT" проходитиме в трьох категоріях: desktop, mobile і web.

Завдяки цьому заходу учасники отримають практичний досвід, стимул до розвитку, можливість застосувати свої знання в різних напрямках IТ, а також подарунки та перспективу влаштуватися на роботу.

Презентації пройдуть у п'яти університетах нашого міста ЗНТУ, ЗІЕІТ, ЗДІА, ЗНУ, КПУ та комп'ютерної академії "Шаг".

Всі бажаючі взяти участь у змаганнях можуть зареєструватися на сайті: likeit.bestzp.org.ua/
Детальна інформація vk.com/likeit_zp

Захід відбудеться за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources

DOPOMOGA for CEE Rekruter, February 2014

According to our colleagues from Poland relationship between Ukraine and its Central European neighbours is still very strong. So what affects one country, affects the others. CEE Rekruter returned to DOPOMOGA Ukraine to know how we copes political and social situation and how last events have affected the labor market and recruitment. 
Interview with Katerina Skibska, CEO DOPOMOGA Ukraine.

Link to the full article

Link to the magazine page

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання