Скоро

27-28 квітня відбудеться 6-й Міжнародний ICT бізнес-конференція для власників і менеджерів IT-компаній Outsource People 2017 Krakow

27-28 квітня, за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources, відбудеться бізнес-конференція - Outsource People 2017 Krakow.

Outsource People - це дводенна спеціалізована конференція, яка надихне вас і подарує ключові ідеї для виведення бізнесу на новий рівень.

Конференція збирає представників топ-менеджменту малих і середніх IT-компаній для обміну досвідом і діловими зв'язками. Очікується близько 300 учасників - СЕО, Sales-, BizDev, Marketing-, Project менеджерів.

Outsource People 2017 Krakow організована для сприння розвитку та довгострокового співробітництва польських та українських аутсорсингових компаній-розробників програмного забезпечення. Краків обраний не випадково - це місто лідирує серед центрів IT аутсорсингу в Центральній та Східній Європі за рейтингом Тholons Top 100 Outsourcing destinations.

На конференцыю запрошено виступити успішних підприємців і експертів, щоб учасники отримали практичні знання і уникли помилок в управлінні компанією, а також знайшли партнерів для спільних проектів і познайомилися з колегами. Доповіді пройдуть в 2 паралельні потоки: Business Strategy і Sales & Marketing.

Подробиці програми і реєстрація на сайті: http://outsource-people.com/

Слідкуйте за новинами заходу на Facebook: https://www.facebook.com/events/1445732915493325/

Промо код на 5% знижку - DOPOMOGA.

Організатори: Bright Outsource - консалтингове агентство для IT-компаній.

До зустрічі в Кракові! 


Безкоштовний практичний вебінар «Стилі менеджменту, які нами керують»

У четвер, 3-го листопада о 14:30 і о 18:30 не пропустіть безкоштовний практичний вебінар «Стилі менеджменту, які нами керують» від Павла Моцаря. Реєстрарація вже відкрита: https://goo.gl/u8a48V 
Про що поговоримо?
- 4 стилі менеджменту PAEI
- 3 складових хорошого рішення: Capi
- На закуску: 5 стадій прийняття неминучого.
Бонус: 4 напрямки виходу зі стресу ( «Кристал Пезешкіана»)
Вебінар пройде в підтримку події - конференції по управлінню людьми і командами WOW-IT: PM & HR, Харків, 12-го листопада https://goo.gl/uO0by4 


Друзі! Ми підготували для Вас ПОДАРУНОК - запис 5 корисних відео по управлінні людьми і командами. Реєстрація для отримання подарунка за посиланням https://goo.gl/6S36Rg 
До зустрічі на вебінарі! :)


Практичний безкоштовний вебінар "ТОП-фейлів в управлінні людьми і командами"

24.10 о 14:30 і о 18:30 відбудеться free webinar "ТОП-фейлів в управлінні людьми і командами" від Вікторії Мусіяенко.
У цьому вебінарі провідний HR України поділиться власним досвідом, напрацьованим нею за 13 років в IT-сфері, і позначить топові фейли в управлінні людьми і командами.
У програмі вебінару:
ТОП-10 фейлів при проведенні співбесіди
ТОП-5 фейлів при вступі в нову посаду
ТОП-6 фейлів мотивації
ТОП-7 фейлів при формуванні команд
Реєструйтеся зараз на сторінці http://bit.ly/2ejTX8B , кількість місць обмежена!
Про спікера:
Вікторія Мусіяченко - в IT з 2003 року, директор з персоналу великої IT-компанії (700+ співробітників). Входить до рейтингу ТОП-3 провідних HR-ів України за версією DOU.
Має різнобічний минулий досвід в IT, близько 3-х років працювала Product Owner / PM в продуктовій компанії. З 2007 - ще й «клубозаводчіца», founder шкіл, тренер і організатор івентів, в тому числі конференції по управлінню людьми і командами WOW-IT: HR & PM (Харків, 12-го листопада).
Навіть, якщо на вебінар або на конференцію вирватися не вийшло, то є ще один ПОДАРУНОК - запис 5 корисних відео з управління людьми і командами. Отримайте подарунок за посиланням: http://bit.ly/2dQSFOS 
До речі про подарунки - до 21-го жовтня на конференцію Wow-It: PM & HR ще діє святкова акція для всіх чоловіків - 10% знижка по промокодом WOWmen. Поспішайте, акції місця закінчуються! https://goo.gl/uO0by4 
До зустрічі на вебінарі!


29 жовтня запрошуємо на Форум командоутворення та кар’єри у Львові

29 жовтня у Львові відбудеться Форум командоутворення та кар’єри — конференція, присвячена темам мотивації та розвитку персоналу,створенню ефективних команд, грамотному менеджменту в компанії та кар’єрному росту.

На Форумі Ви дізнаєтесь про:

мотивацію та ефективність працівників, мотивацію в ІТ,

комунікацію та ролі в проектній команді,

лідерство та менеджмент в компанії,

ведення переговорів та вирішення конфліктів,

управління віддаленими командами,

власний розвиток і кар’єру.

Серед спікерів представники компаній Vodafone, Ciklum, Epam, Luxoft та чимало інших.

Конференція збере представників різних сфер бізнесу (в тому числі ІТ-компанії), керівників підрозділів, менеджерів проектів, HR-менеджерів та всіх, хто прагне розвивати власну кар’єру, вміння вести за собою команду та розставляти пріоритети у колективі для досягнення максимального результату.

 Більше інформації можна переглянути на сайті: pmbs.internetdevels.ua та у facebook: www.facebook.com/events/1082534555145025

 Організатори: компанія з веб-розробки InternetDevels (http://internetdevels.com/) та консалтингова компанія PM Business Solution (http://pmbs.com.ua/).  Скориставшись промо-кодом hroutlook10 ви отримаєте 10% знижку!

 


Новини

Рейтинг українських ВНЗ-2014

DOU.ua склав детальний рейтинг IT ВНЗ України за найактуальнішими критеріями:
-Ставлення викладачів до поєднання роботи та навчання
-Загальне враження від ВНЗ, корисність освіти
-Наявність випадків корупції в ВНЗ
-Що корисного для себе набувають студенти під час навчання?
-Сильні та слабкі сторони ВНЗ


І нарешті основне запитання майбутнього IT-спеціаліста:
Чи потрібен диплом взагалі?
Наочні діаграми говорять самі за себе.

http://dou.ua/lenta/articles/ukrainian-universities-2014/?from=doufp

Хакатон «KyivSmartCity», 17-18.05, Київ

17-18 травня в Києві відбудеться хакатон «KyivSmartCity», покликаний сформувати основу для розвитку Києва як «розумного міста». Учасники повинні створити за допомогою інформаційних технологій інноваційні проекти або конкретні програми (аpps), які стануть стартовою платформою для створення комфортного та безпечного міського середовища та ефективного управління містом.


У хакатоні беруть участь в якості експертів та менторів глобальні IТ-компанії, які розвивають концепцію і окремі напрями «розумного міста» - Microsoft, IBM, CISCO, а також київські громадські ініціативи та активісти.
За підсумками роботи хакатона буде створена спеціальна робоча група, що просуватиме проекти-переможці в практику роботи влади, комунальних структур, в міське середовище з пропозиціями щодо формування стратегії «KyivSmartCity».

Детальна інформація та форма реєстрації:
http://iteducate.com.ua/hakaton/#more-200

IT-Competition LikeIT, 16-17 травня, Запоріжжя!

Ти талановитий IT-фахівець? Програміст з креативними ідеями?
Тоді прийди і покажи себе на IT-competition "LikeIT"!
Захід відбудеться у форматі марафону програмування (хакатона) в Запоріжжі.

Цілих 24 години учасники створюватимуть з простої ідеї прототип реального продукту.
"LikeIT" проходитиме в трьох категоріях: desktop, mobile і web.

Завдяки цьому заходу учасники отримають практичний досвід, стимул до розвитку, можливість застосувати свої знання в різних напрямках IТ, а також подарунки та перспективу влаштуватися на роботу.

Презентації пройдуть у п'яти університетах нашого міста ЗНТУ, ЗІЕІТ, ЗДІА, ЗНУ, КПУ та комп'ютерної академії "Шаг".

Всі бажаючі взяти участь у змаганнях можуть зареєструватися на сайті: likeit.bestzp.org.ua/
Детальна інформація vk.com/likeit_zp

Захід відбудеться за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources

DOPOMOGA for CEE Rekruter, February 2014

According to our colleagues from Poland relationship between Ukraine and its Central European neighbours is still very strong. So what affects one country, affects the others. CEE Rekruter returned to DOPOMOGA Ukraine to know how we copes political and social situation and how last events have affected the labor market and recruitment. 
Interview with Katerina Skibska, CEO DOPOMOGA Ukraine.

Link to the full article

Link to the magazine page

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання