Скоро

HR-IT'2014 у Києві!

За підтримки DOPOMOGA IT&Telecom у Києві відбудеться Конференція управління персоналом в IT-сфері - HR-IT'2014!
Конференція матиме місце 22-23 травня в конференц-холі «Ірпінь».
Тема конференції цього року - Integrate me right: гнучка компанія, гнучкий менеджмент, гнучка команда, гнучка система і вражаючі результати!
Учасники конференції як завжди - директори з персоналу, керівники відділів персоналу, HR менеджери, HR-дженералісти.
У програмі конференції:
•доповіді колег з різних країн, міст і компаній;
•круглий столи на актуальні теми;
•вечірня програма.
Паралельно буде працювати три зали, будь-який учасник зможе обрати, яка тема йому цікавіша, і відвідати обрану доповідь.
Цього року HR-IT відбудеться вже вчетверте. "HR-IT'2014 буде особливою з кількох причин. - Коментує організатор конференції, директор компанії RTC Оксана Краснопольська. - По-перше, цього року значно розширилася географія доповідачів. На конференції виступлять доповідачі з усього світу (Великобританія, Німеччина, США) у спеціальному форматі: 15 хвилин про HR, що новенького. Серед доповідачів свою участь підтвердили співробітники таких компаній як Luxoft (Україна), SoftServe, Epam (Білорусія), AmazingHiring, Проект "Пряники", Microsoft (Україна), DOU (Україна), Sigma (Україна), Life. По-друге, кількість учасників HR-IT з року в рік неухильно зростає. Цього року ми вже очікуємо в гості близько 170 учасників. Ну і атмосфера, звичайно, заслуговує окремої згадки. Конференція проходить вже вчетверте і основна частина учасників відвідує її не вперше. HR-ІТ - це вже не тільки майданчик для професійних розмов, а й місце зустрічі давніх друзів".
Попередня програма


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - інформаційний партнер «UniversITy» в Києві

9-10 листопада в Києві за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources відбудеться освітня конференція «UniversITy».

«UniversITy» - це платформа, де талановита молодь отримає якісні та актуальні знання, ознайомиться з останніми тенденціями сфери IT, зможе перейняти досвід провідних фахівців галузі. Конференція «UniversITy - 2013» збере разом 150 учасників, 12 спікерів і створить відкриту атмосферу для спілкування та навчання.

Тема конференції - «Clouds of Innovation». Учасники дізнаються про новітні тренди у сфері інформаційних технологій, а також почують експертні прогнози про те, що? де? коли? очікується в цій індустрії.

Для учасників це не тільки можливість отримати нові знання, але й познайомитися з представниками провідних IТ-компаній, а також дізнатися про професійні стажування в міжнародних компаніях у цій сфері.

Організатором конференції виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Реєстрація та більш детальна інформація за посиланням:

university2013fall.tk/


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - співорганізатор career4it

25-26 жовтня 2013 у Києві пройде Міжнародна виставка розвитку IT кар'єри career4it – унікальна можливість роботодавцям в найкоротші терміни найняти талановитий персонал, який хоче реалізувати себе в найбільш інноваційних проектах у творчій невимушеній атмосфері.

У програмі виставки 4 блоки: IT Employer expo, IT Lounge, IT Освіта та Дискусії. Обговорення актуальних тем в IT індустрії, семінари, майстер-класи та тренди – все це представлять у рамках своїх виступів ведучі та практикуючі представники IT (Jesper Lindholt, Marianna Yarosh, Nikolay Savin, Evgeniya Cherevko). Особлива частина Дискусії відведена проведенню круглого столу на тему «Куди краще емігрувати в Європу? Україна або закордон?», модератором якого буде Alla Pestsova, директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources.

Географія учасників і відвідувачів career4it охоплює більше 20 країн: Німеччина, Австрія, Швейцарія, Франціїя, Бельгія, Нідерланди, Польща, Чехія, Словаччина, Естонія, Литва, Латвія, Швеція, Данія, Норвегія, США, Канада, Ізраїль, Україна, Росія, Білорусія.

http://career4it.com 


Як IT Weekend Ukraine 2013 формував майбутнє сьогодні

14 вересня у Києві відбулася Міжнародна конференція IT Weekend Ukraine, що зібрала разом понад 600 учасників і 30 спікерів, визнаних світових IT-експертів, серед яких: Alan Harlan (Chief Executive Officer, SoftServe), Mark Randall (Chief Strategist, Adobe), Alistair Cockburn (Agile Guru), Russell A. Hertzberg (Vice President, SaaS and ISV Solutions, SoftServe), Tarun Sharma (VP, R&D, BMC Software and CEO, BMC Software India Pvt Ltd.).

У рамках конференції пройшов урочистий захід IT Awards, де відзначали людей, які своєю працею та діяльністю сприяли розвитку ІТ-галузі в цілому. Переможцями цього року стали:

Business Analysis – Денис Гобов,

Quality Assurance – Оксана Стецяк,

Project Management – Віталій Мороз,

IT Education – Владислав Янович,

Software Architecture – Олександр Краковецький,

Software Engineering – Антон Відіщев.

Алла Пєсцова була запрошена на конференцію IT Weekend Ukraine та церемонію IT Awards як офіційне обличчя Генерального інформаційного партнеру DOPOMOGA IT&Telecom Resources та могла самостійно впевнитися в користі й перспективі цього свята «науки та розваг».

http://itweekend.ua/  


Новини

29 жовтня у Львові відбувся Форум командоутворення та кар’єри — конференція, що була присвячена темам мотивації та розвитку персоналу, створенню ефективних команд, грамотному менеджменту в компанії та кар’єрному росту.
Як створити ефективну команду? Як правильно мотивувати працівників? Як розвивати власну кар’єру? Про це та чимало іншого обговорювалось на конференції
DOPOMOGA IT&Telecom Resources також відвідала даний захід. 
Івент сподобався. Чимало цікавого, гарна організація, поспілкувались та поділились досвідом з коллегами.
Дякуємо організаторам!

Гостинна та доброзичлива: Україна – у топ-20 рейтингу Expat Insider 2016

Україна зайняла 15 місце по «гостинності», 19 - за «доброзичливістю» і 5 - як країна «для пошуку друзів» з «легким облаштуванням» іноземців.
Рейтинг Expat Insider 2016 укладено InterNations - одним з найбільших міжнародних співтовариств для людей, які живуть і працюють за кордоном.
Для отримання результату було опитано 14 000 осіб, що представляють 174 національності з 191 країни.


Джерело: Expat Insider Survey 2016

Що не день, то свято - З Днем Програміста!

Нехай ваші програми завжди компілюються вдало, а в кодах, з якими ви працюєте, не забувають проставляти коментарі. Удачі вам, життєвих, професійних і творчих (бо програмування - теж творчість) успіхів!
Свято програмістів, що відзначається в 256-й день року. Число 256 (28) вибрано тому, що це кількість різних значень, які можна виразити за допомогою восьмирозрядного байта. Також це максимальна ціла ступінь числа 2, яка не перевищує кількості днів у році (365 або 366).

З Днем тестувальника!

9 вересня 1945 року вченими Гарвардського університету офіційно був зареєстрований перший в історії баг.
Вчені Гарвардського університету, які тестували обчислювальну машину Mark II Aiken Relay Calculator, знайшли метелика, що застряг між контактами електромеханічного реле.
Виконана робота вимагала опису, і слово було знайдено - «debugging» (дослівно: позбавлення від комахи). Так і нині називається процес виявлення і усунення багів - причин неправильної роботи комп'ютера або програми.
Цей цікавий факт поклав початок використанню слова «баг» у якості помилки.
Стрімкий розвиток IT-індустрії робить професію тестувальника дедалі популярнішими в Україні. Адже тестувальник це комп'ютерний лікар :)

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання