Скоро

DOPOMOGA IT&Telecom Resources обмінялася досвідом з IT-рекрутерами з усієї країни під час конференції HR-IT

Директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources Алла Пєсцова презентувала на щорічній конференції, присвяченій управлінню персоналом в IT-сфері, унікальну доповідь "Підбір рідкісних фахівців: вийти за межі дозволеного", в ході якої надала готові рішення підбору "рідкісних птахів" й презентувала власні практики.

Особиста подяка організатора HR IT Оксани Краснопольської: "Дякую за Вашу доповідь і участь у нашій конференції. Завжди приємно, коли діляться досвідом практики! Сподіваємося, що і для Вас участь у нашій конференції була цікавою і плідною.
Бачимо по Facebook та інших соціальних мережах, як багато корисних знайомств сталося на нашому заході, а значить, одна з цілей досягнута. А так як Ваша доповідь і доповіді інших спікерів були дуже цікавими і актуальними, сподіваємося, що наш захід дасть ще один поштовх для розвитку HR в IT."

DOPOMOGA IT & Telecom Resources - генеральний рекрутинговий партнер HR-IT.

Пост-реліз HR IT http://hr-it.org.ua/otchety_konferencii/hr_it2013/ 

Фотозвіт HR IT https://picasaweb.google.com/101081481270564667218/HRIT2013 


Поради від DOPOMOGA IT & Telecom Resources під час практичної конференції «RECRUITING ON TOP-2013».

13 червня в Києві відбулася практична конференція для керівників відділів персоналу та професійних рекрутерів "RECRUITING ON TOP-2013", під час якої Алла Пєсцова доповідала у рамках круглого столу на тему "Яка ефективність соціальних мереж у рекрутигу: одиничні результати чи повноцінний канал залучення кандидатів?". Були розглянуті питання:

* Які соціальні ресурси можна використовувати для пошуку кандидатів?
* Як оцінити результати роботи через соціальні мережі?
* Які є  ризики під час використання соціальних мереж?
* Як стримувати натиск кандидатів, які знаходять рекрутера в соціальних мережах?
* Як шукати рекомендації в інтернет ресурсах?
* Питання етики за використання інформації в соціальних мережах.

Фотозвіт http://alturl.com/p73dk 

Офіційний сайт конференції http://www.pcg-event.com/event_details.php?conf=23&wt=0#k 


DOPOMOGA IT&Telecom Resources - генеральний партнер міжнародної конференції IT Weekend Ukraine 2013

IT Weekend Ukraine 2013 – міжнародна конференція для лідерів ІТ-галузі, яку організовує компанія SoftServe. Головний фокус конференції – інноваційні дослідження в розробці додатків до мобільних пристроїв, якісна розробка програмного забезпечення, ефективне управління командою та покращення бізнес-систем.

У присутніх на конференції буде можливість ознайомитися із процесами розробки програмного забезпечення на прикладі проектів таких світових гігантів як Adobe, BMC Software, GlobalLogic, Microsoft, Luxoft, SoftServe, Skype, Zentelligence, Яндекс тощо, подискутувати про нові можливості та нагальні питання у розробці програмного забезпечення.

Після офіційної частини конференції відбудеться урочисте нагородження найкращих професіоналів IT-галузі - Ukrainian IT Awards 2013.

DOPOMOGA IT&Telecom Resources надасть конференції широку медіапідтримку серед IT-рекрутерів та IT-спеціалістів за рахунок реклами на офіційному сайті, на сторінці у Facebook http://alturl.com/fcwz6 та у дайджесті HR Outlook.

Офіційний сайт http://itweekend.ua  


Новини

29 жовтня у Львові відбувся Форум командоутворення та кар’єри — конференція, що була присвячена темам мотивації та розвитку персоналу, створенню ефективних команд, грамотному менеджменту в компанії та кар’єрному росту.
Як створити ефективну команду? Як правильно мотивувати працівників? Як розвивати власну кар’єру? Про це та чимало іншого обговорювалось на конференції
DOPOMOGA IT&Telecom Resources також відвідала даний захід. 
Івент сподобався. Чимало цікавого, гарна організація, поспілкувались та поділились досвідом з коллегами.
Дякуємо організаторам!

Гостинна та доброзичлива: Україна – у топ-20 рейтингу Expat Insider 2016

Україна зайняла 15 місце по «гостинності», 19 - за «доброзичливістю» і 5 - як країна «для пошуку друзів» з «легким облаштуванням» іноземців.
Рейтинг Expat Insider 2016 укладено InterNations - одним з найбільших міжнародних співтовариств для людей, які живуть і працюють за кордоном.
Для отримання результату було опитано 14 000 осіб, що представляють 174 національності з 191 країни.


Джерело: Expat Insider Survey 2016

Що не день, то свято - З Днем Програміста!

Нехай ваші програми завжди компілюються вдало, а в кодах, з якими ви працюєте, не забувають проставляти коментарі. Удачі вам, життєвих, професійних і творчих (бо програмування - теж творчість) успіхів!
Свято програмістів, що відзначається в 256-й день року. Число 256 (28) вибрано тому, що це кількість різних значень, які можна виразити за допомогою восьмирозрядного байта. Також це максимальна ціла ступінь числа 2, яка не перевищує кількості днів у році (365 або 366).

З Днем тестувальника!

9 вересня 1945 року вченими Гарвардського університету офіційно був зареєстрований перший в історії баг.
Вчені Гарвардського університету, які тестували обчислювальну машину Mark II Aiken Relay Calculator, знайшли метелика, що застряг між контактами електромеханічного реле.
Виконана робота вимагала опису, і слово було знайдено - «debugging» (дослівно: позбавлення від комахи). Так і нині називається процес виявлення і усунення багів - причин неправильної роботи комп'ютера або програми.
Цей цікавий факт поклав початок використанню слова «баг» у якості помилки.
Стрімкий розвиток IT-індустрії робить професію тестувальника дедалі популярнішими в Україні. Адже тестувальник це комп'ютерний лікар :)

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання