Скоро

DOPOMOGA IT&Telecom Resources підтримала IT Fest

За інформаційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources 19 вересня 2015 команда GoIT проводить IT Fest!

Що це таке?

IT Fest — перша практична IT-конференція з фестивальним настроєм та кулуарними знайомствами, яка дає реальну цінність, енергію, план дій і мотивацію для розвитку.

Кому корисний IT Festhttp://goo.gl/NE4Apt?

Junior'ам, які прагнуть швидко розвиватися;

Тим, хто тільки планує почати свою кар'єру в IT.

Чим ми будемо дивувати учасників?

Окрім 20 доповідей у 7 різних напрямах від 14 спікерів рівня senior, ми підготували для тебе щось особливе! Те, від чого ти отримаєш практичну користь і зможеш використовувати відразу ж після івенту! wink emoticon Це — «Interactive Area»!

У Interactive Area на тебе чекають:

CV Crash Test — консультація від IT-рекрутерів;

English Level Crash Test з досвідченим викладачем;

Express advice від гуру FreeLance;

Спілкування з фахівцями у сфері: Frontend, QA, Java, iOS, Android;

Ментори, у яких можна отримати поради для розвитку;

Паркан оголошень;

Квест;

Інші приємні сюрпризи wink emoticon

Online-трансляція для тих, хто не може приїхати.

Що ти отримаєш на IT Fest?

Практичні знання та досвід спікерів, які ти одразу ж зможеш застосовувати на практиці;

Покроковий план розвитку та конкретні рішення від фахівців, які допоможуть тобі стати успішним швидше;

Знайомства, зв'язки, контакти, кількість яких залежатиме лише від твого прагнення спілкуватися!

Розвивайся, спілкуйся і відривайся одночасно на IT Fest!

Дізнатись більше: http://goo.gl/NE4Apt


19 червня команда DOPOMOGA IT&Telecom Resources відвідає #TRU Recruiting Unconference

TRU KIEV 2015 збирає в одному місці справжніх фанів своєї справи - фахівців з пошуку Tech Talents. Учасники будуть ділитись досвідом, обговорювати актуальні проблеми та вирішувати практичні завдання.

Захід відбудеться в рамках серії #TRU Unconference, які проходять по всьому світу. Формат неконференцій був заснований у листопаді 2009 року Біллом Бурманом. Головний акцент у таких заходах робиться на спілкуванні та вільному обміну ідеями. Для учасників існує лише 4 простих правила:

No Presentations
No PowerPoint
No Name Badges
No Pitching

На TRU KIEV паралельно діятимуть 3 треки: Міжнародний (30-40 осіб), Місцевий (30-40 осіб) та Геймінг/Практики (20 осіб).

Місце проведення: вул. Льва Толстого, 3, 4 поверх.


DOPOMOGA IT&Telecom Resources стала спонсором конференції TRU Kiev 2015

Раді повідомити, що DOPOMOGA IT&Telecom Resources стала спонсором конференції TRU Kiev 2015. TRU KIEV 2015 збирає в одному місці справжніх фанів своєї справи - фахівців з пошуку Tech Talents. Учасники будуть ділитись досвідом, обговорювати актуальні проблеми та вирішувати практичні завдання. Подія відбудеться 19 червня, о 10:00 за адресою вул Л. Толстого буд. 3. Приєднуйтесь!

Детальніша інформація за посиланням:


HR in IT: Best Practices Award 2015: премія в галузі високих технологій управління персоналом!

IT-галузь безперечно є найбільш прогресивною і перспективною галуззю економіки України. Основним капіталом IT-галузі є люди. З метою відзначити кращі практики управління людьми компанією RTC, за підтримки Асоціації HRFОRUM, заснована премія HR in IT: Best Practices Award.

Цього року церемонія нагородження переможців відбудеться в рамках Шостої Міжнародної конференції HR-IT`2015, яка пройде 21 травня в Києві.

Номінантом премії може стати будь-яка IT-компанія, що працює на території України. Прийом заявок стартує 15 квітня і триватиме рівно місяць.

Додаткову інформацію Ви можете отримати на сайті www.rtc.ua або електронною поштою info@rtc.ua.

Завантажити Положення про премію, а також анкету номінанта можна тут.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на конференцію HR-IT`2015.

ВАЖЛИВО! Якщо у Вас виникли будь-які складнощі при реєстрації на подію, відправте смс з Вашим ім'ям на телефонний номер 066 1212 493 і Вам зателефонують.


Новини

IT-рекрутинг стирає кордони

Коли в голові у IT-фахівця дозріває план переїзду для роботи в іншу країну, то можна вважати, що 80% цього плану вже реалізовано. Якщо ви знаєте більше мобільних кандидатів, ніж розробники, інженери, тестувальники або аналітики, повідомте нам!

Саме ці хлопці одні з перших зрозуміли, що не існує ніяких територіальних меж чи мовних бар'єрів в реальності, якщо ти вирішив змінити місце роботи і плануєш для цього переїзд за кордон, всі вони тільки в нашій голові. Якщо такого аргументу недостатньо, то ось інший. Рекрутингова компанія DOPOMOGA IT & Telecom Resources, що почала експансію на європейські ринки ще в 2011 році в Латвії, тепер може запропонувати своїм кандидатам вакансії в Німеччині!!!

Раді поділитись новиною:

Підписано контракт між DOPOMOGA IT & Telecom Resources та провідним страховим концерном Скандинавії. Компанія пропонує страхові рішення й сервіс у Фінляндії, Швеції, Норвегії, Данії, Естонії, Латвії, Литві та Росії, штаб-квартира в передмісті Стокгольма. Майже 14% акцій групи належить уряду Фінляндії, капіталізація компанії - 9,2 млрд євро.

Ми з радістю і старанністю розпочинаємо реалізацію проекту. Більше 10 кращих айті продовжать кар'єру в успішному бізнесі на території Латвії!

20-21 жовтя 2015 в Nivki-hall пройде виставка-форум Human Capital Forum

Запрошуємо 20-21 жовтня 2015 в Центр подій Nivki-hall, де пройде виставка-форум з управління людським капіталом - Human Capital Forum!

Мета заходу: залучення всіх зацікавлених сторін для конструктивного діалогу з питань навчання, розвитку, мотивації персоналу, для обміну досвідом та розвитку галузі в цілому, а також надання учасникам можливості «зазирнути за горизонт».

Учасники: провайдери послуг в галузі управління, навчання, консалтингу, мотивації, розвитку та підбору персоналу (HR-директори великих компаній, HR-партнери, Employer branding, C&B, T&D і P&O фахівці, рекрутери).

Відвідувачі: фахівці, залучені в сферу управління персоналом.

Приєднуйтесь до професійного свята - внесіть Human Capital Forum в Ваш календар заходів!

Виберіть підходящий формат участі:

- Відвідати форум

- Виступити на форумі

- Взяти участь у виставці

- Безкоштовно відвідати виставку

- Стати партнером

- Стати спонсором

Базові напрямки виставки:

- Освіта: короткострокове (тренінги, майстер-класи, work shops), середньострокове (курси, в т.ч. мовні), довгострокове (додаткове, MBA), дистанційне (e-learning);

- Рекрутинг і розвиток бренду роботодавця;

- Кадровий аутсорсинг (outstaffing, assessment-centre та ін.);

- HR-консалтинг (outplacement та ін.);

- Еvent-програми (корпоративні свята, ділової та інтелектуальний туризм, премії року);

- Аналітика і дослідження в галузі управління персоналом (огляди з / п, бенчмаркінг, рейтинги).

На виставці будуть представлені провідні українські та зарубіжні провайдери тренінгових та консалтингових послуг.

Делегати форуму HCF отримають рекомендації експертів, практичні інструменти для негайної реалізації робочих завдань, зможуть використовувати отримані знання трендів в HR стратегії, обговорити на спеціально фасілітіруемих сесіях найбільш гострі питання. 

На форумі спеціально запрошені спікери виступлять з доповідями на найактуальніші теми у сфері управління людським капіталом, а слухачі зможуть взяти участь у дискусіях та «круглих столах».

http://hcf.kiev.ua/

День Незалежності України

DOPOMOGA IT & Telecom Resources отримала теплі вітання від латвійських колег із Днем Незалежності України:

"Ми тепло вітаємо наших українських колег з Днем Незалежності України. Це головне державне свято України, що відзначається 24 серпня в пам'ять проголошення незалежності 1991 року.
У нас є 35 українців, які працюють в "Accenture Latvia recruitment"  та мета збільшити це число. З найкращими побажаннями до Вас і Вашої країні, хлопці!
Наше робоче місце стає все більш багатонаціональним, ми плануємо відсвяткувати інші національні дні в майбутньому. Ваші ініціативи вітаються."

Accenture Latvia recruitment 

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання