Скоро

26-27 березня 2016 року відбудеться наймасштабніша HR-recruiiting конференція України IT HR Lifestyle

Друзі, DOPOMOGA IT & Telecom Resources стала інформаційним партнером IT HR LifeStyle unConference і запрошує вас 26-27 березня 2016 в м.Львів. Наймасштабніша HR-recruiiting конференція Україні IT HR Lifestyle дасть можливість послухати найбільш авторитетних представників галузі та навчитися застосовувати отримані знання на практиці.
2 дня конференції, 16 професійних доповідачів, 2 потоку (HR і Recruiting Style).

Кожна тема, обговорена у перший день, буде закріплена практикою на другий. На завершення масштабне afterparty. Більше часу для спілкування з колегами з усієї країни!

Крім того, конференція буде проходити Культурній столиці України - м.Львів. В тебе буде змога побачити місто, предствлене у списку світової спадщини ЮНЕСКО, спробувати найкращу кухню у закладах Львова та відчути всю чарівну атмосферу міста.

Цей weekend ти запам’ятаєш!


21 листопада в Харкові відбудеться IT Recruitment&Managment 3.0

DOPOMOGA IT & Telecom Resources стала інформаційним партнером IT HR Forum, який відбудеться 21 листопада в Харкові.
Використай промо-код dopomoga і отримай 10% знижку!

Мета заходу: зібрати на одному майданчику професіоналів у сфері управління персоналом в IT, а також власників і керівників IT компаній з усієї України для обміну досвідом, обговорення актуальних питань і отримання практичних і ефективних методів управління людськими ресурсами.

Своїм досвідом у цьому році поділяться представники: Ciklum, РА "Indigo", EPAM, Sigma Software, AltexSoft та інших компаній. Всього очікується близько 14 спікерів.

На Форумі паралельно працюватимуть 2 потоку, присвячені рекрутменту і HR.

Детальніше про форум: http://hrconference.com.ua/ 


Менеджмент-тур "HR - партнер для бізнесу: фокус на результат" стартує вже зовсім скоро

16 жовтня DOPOMOGA IT & Telecom Resources запрошує на Менеджмент-тур "HR - партнер для бізнесу: фокус на результат", під час якого з'явиться можливість ознайомитись з практичним досвідом Prom.ua і Luxoft, а також знайти відповіді на питання:


> Як налагодити ефективну взаємодію між бізнес-підрозділами та HR-департаментом?

> Як оцінити вплив корпоративних HR-систем на бізнес-результати?

> Як співробітники HR-департаменту беруть участь у прийнятті управлінських рішень?

Коли: 16 жовтня 2015

Де: м. Київ


Детальніше дивись за посиланням: http://www.iva-mice.com/prom.ua_luxoft.html

Встигни зареэструватися!


DOPOMOGA IT&Telecom Resources стала інформаційним партнером конференції Outsource People Kyiv 2015

23-24 жовтня в Києві, в новому готельному комплексі "Ramada" пройде міжнародна конференція з бізнесу на аутсорсингу розробки ПЗ "Outsource People Kyiv 2015".

http://goo.gl/ZPXtHM

Outsource People збере разом 1000 кращих представників вітчизняного та зарубіжного IT-бізнесу.

Захід буде цікавим тим, хто тільки починає розвивати свій бізнес - директорам малих і середніх компаній і тим, хто вже досяг певних результатів, власникам IT-продуктових компаній, фрілансерам, а також професіоналам і новачкам в HR-, PM-, Sales- і Marketing сферах. Додатково вперше буде проведено ярмарок послуг для IT компаній, а також нагородження кращих професіоналів IT-галузі премією OP Awards. Розважальна програма і ще більш продумана Гейміфікація нетворкінгу змусить вас розповісти про минулий всім ваших близьким.

Приїжджайте в Київ за корисними зв'язками, цікавими доповідями і позитивними емоціями!

P.S. Діють "таючі знижки" і корпоративні ціни на вхідні квитки, встигніть зареєструватися за найкращою ціною.

Прийняти участь: http://goo.gl/3gcZ7m


Новини

З Новим Роком!

Нехай рік, що минає, забере всі негаразди, марні хвилювання та сумні спогади, а залишить лише гордість за вірно обраний шлях! 

Ділимось враженнями!

Просто незабутнє враження від IT Recruitment & Management 3.0 в Харкові. Два потоки - рекрутинг і HR. Вільне пересування між двома потоками, можливість вибору найбільш цікавих тем, постійний формат діалогу. Дуже цікаві і сильні спікери. Формат - доповідь, питання, обговорення, практика. Кожна година відведена на доповідь, пролітала просто як 5 хвилин. А ще багато народу! :) Всі люди хочуть вчитися, хочуть спілкування. Такі форуми - це класна тусовка людей, об'єднаних спільною професією, спільними інтересами. Людей, які шукають нових знань, нових знайомств.

З Днем Незалежності, Латвія!

Ми тепло вітаємо наших латвійських колег з Днем Незалежності Латвії. Це головне державне свято Латвіі, що відзначається 18 листопада в пам'ять проголошення незалежності 1918 року.

Нехай цей день Незалежності заповнює ваше життя щастям і процвітанням!

Щасливого Дня Незалежності!

IT в Латвії: відгуки українських розробників

Багаторічна співпраця з латвійськими компаніями, часті відрядження в Ригу і, як наслідок, велика кількість нових знайомств і розповідей новоспечених латишів-українців, що зважилися на переїзд і роботу в сфері IT в Латвії, - все це підштовхнуло мене до бажання поділитися інформацією. Адже навіть самій відчайдушній і безстрашній людині не буває легко зважитися на крутий поворот у житті - зміну не тільки місця роботи, але ще й країни.


Вважається, що при всій європейськості Латвії, ця країна дуже проста у адаптації для українців, навіть серед своїх прибалтійських сусідок Литви та Естонії. IT-ринок в Латвії розвивається досить швидко, є масштабні проекти (наприклад, у квітні цього року в Ризі пройшла грандіозна конференція DPA INDUSTRY DAY, яка зібрала разом представників Microsoft, IBM, Frost & Sullivan). Якісних фахівців завжди не вистачає, тому латвійські компанії звертаються до сусідніх країн за допомогою. Причин для цього декілька: схожість менталітетів, хороша освіта і висока працездатність.

Латвія прийшла на ринок України 3-4 роки тому, і за цей час попит на наших кандидатів дуже виріс. Фахівців готові брати як у великі аутсорси, так і в невеликі компанії, які займаються своїм продуктом. Частіше в Ригу переїжджають з Харкова та Одеси, рідше - з Києва.


Я попросила кількох українських айтішників, які переїхали до Латвії, розповісти про життя і роботу в цій країні.


Данило Білик, переїхав до Риги в серпні 2013:
«В цілому, самі латиші чудові хлопці, але іноді складно спілкуватися, бо часто вони не говорять російською, а англійську знають зазвичай ніби непогано - але спілкування на чужому для обох мовою складно.
Якщо вивчити латиську - вони будуть раді з вами дружити. Власне російськомовні латиші - це звичайні європейці, які вміють тримати емоції, не висловлювати свою думку, поки не запитають, і т.д. Дружні стосунки з ними цілком вірогідні. У плані мови, якою ти розмовляєш, немає поганого ставлення, але багато принципово не використовують російську, хоч і розуміють. Пару раз в закладах я зустрічав "фиркаючих" офіціанток, тому краще відразу звертатися англійською, навіть якщо ви спілкуєтеся в компанії за столиком російською.
В усьому іншому - медицина, страховка, транспорт, комуналка - все краще, але дорожче, ніж в Україні. Ціна оренди в центрі Ризі 3-х кімнатної квартири - в середньому 500 євро, ціна на околиці - 350-400 євро, залежно від ремонту. "Однушка" в центрі і на околиці - 400 і 300 євро відповідно, комуналка + опалення за "однушку" влітку / взимку (без лічильників води / електрики) в гарному будинку (економному) - 50 і 130 євро відповідно. За "троячку" влітку - 80 євро і 200+ євро взимку. Добре мати власне газове опалення, тарифи газ 0,52 м3, світло 0,17 квт. Фрукти та овочі дешеві, м'ясо та молочна продукція дорога, а ось риба дешева ».


Дмитро Ведмідь, переїхав до Риги в лютому 2015:
«З житлом проблем не було, можливо, тому що я спочатку цінни вказав трохи вище. Але з квартирою я визначився ще в Україні, сюди приїхав і в перший день заселився. Гарні квартири досить дорогі. Хороші і дешеві тільки по знайомству можна знайти.
На рахунок спілкування з колегами - з цим проблем немає ніяких. Я думаю, це більше залежить від тебе самого, наскільки ти товариський і як просто тобі знаходити підхід до людей. Я швидко знайшов тут хороших хлопців, з якими не тільки працюємо разом, а й проводимо вільний час ».

Латвія зараз прагне до того, щоб конкурувати на світовому рівні у сфері інформаційних технологій, і тому пропонує фахівцям цього ринку вигідні умови для розвитку і просування своїх компаній як бренду, а разом з ними і своїх розробників. Так що грунт цілком благодатний :)

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання