Скоро

DOPOMOGA IT&Telecom Resources обмінялася досвідом з IT-рекрутерами з усієї країни під час конференції HR-IT

Директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources Алла Пєсцова презентувала на щорічній конференції, присвяченій управлінню персоналом в IT-сфері, унікальну доповідь "Підбір рідкісних фахівців: вийти за межі дозволеного", в ході якої надала готові рішення підбору "рідкісних птахів" й презентувала власні практики.

Особиста подяка організатора HR IT Оксани Краснопольської: "Дякую за Вашу доповідь і участь у нашій конференції. Завжди приємно, коли діляться досвідом практики! Сподіваємося, що і для Вас участь у нашій конференції була цікавою і плідною.
Бачимо по Facebook та інших соціальних мережах, як багато корисних знайомств сталося на нашому заході, а значить, одна з цілей досягнута. А так як Ваша доповідь і доповіді інших спікерів були дуже цікавими і актуальними, сподіваємося, що наш захід дасть ще один поштовх для розвитку HR в IT."

DOPOMOGA IT & Telecom Resources - генеральний рекрутинговий партнер HR-IT.

Пост-реліз HR IT http://hr-it.org.ua/otchety_konferencii/hr_it2013/ 

Фотозвіт HR IT https://picasaweb.google.com/101081481270564667218/HRIT2013 


Поради від DOPOMOGA IT & Telecom Resources під час практичної конференції «RECRUITING ON TOP-2013».

13 червня в Києві відбулася практична конференція для керівників відділів персоналу та професійних рекрутерів "RECRUITING ON TOP-2013", під час якої Алла Пєсцова доповідала у рамках круглого столу на тему "Яка ефективність соціальних мереж у рекрутигу: одиничні результати чи повноцінний канал залучення кандидатів?". Були розглянуті питання:

* Які соціальні ресурси можна використовувати для пошуку кандидатів?
* Як оцінити результати роботи через соціальні мережі?
* Які є  ризики під час використання соціальних мереж?
* Як стримувати натиск кандидатів, які знаходять рекрутера в соціальних мережах?
* Як шукати рекомендації в інтернет ресурсах?
* Питання етики за використання інформації в соціальних мережах.

Фотозвіт http://alturl.com/p73dk 

Офіційний сайт конференції http://www.pcg-event.com/event_details.php?conf=23&wt=0#k 


DOPOMOGA IT&Telecom Resources - генеральний партнер міжнародної конференції IT Weekend Ukraine 2013

IT Weekend Ukraine 2013 – міжнародна конференція для лідерів ІТ-галузі, яку організовує компанія SoftServe. Головний фокус конференції – інноваційні дослідження в розробці додатків до мобільних пристроїв, якісна розробка програмного забезпечення, ефективне управління командою та покращення бізнес-систем.

У присутніх на конференції буде можливість ознайомитися із процесами розробки програмного забезпечення на прикладі проектів таких світових гігантів як Adobe, BMC Software, GlobalLogic, Microsoft, Luxoft, SoftServe, Skype, Zentelligence, Яндекс тощо, подискутувати про нові можливості та нагальні питання у розробці програмного забезпечення.

Після офіційної частини конференції відбудеться урочисте нагородження найкращих професіоналів IT-галузі - Ukrainian IT Awards 2013.

DOPOMOGA IT&Telecom Resources надасть конференції широку медіапідтримку серед IT-рекрутерів та IT-спеціалістів за рахунок реклами на офіційному сайті, на сторінці у Facebook http://alturl.com/fcwz6 та у дайджесті HR Outlook.

Офіційний сайт http://itweekend.ua  


Новини

У березні DOPOMOGA IT & Telecom взяла участь і виступила інформаційним партнером в IT HR LifeStyle unConference, яка проходила 26-27.03.2016 у Львові.
Подія зібрала рекрутерів, HR-ів, IT-шників з різних міст України.
Конференція проходила в «вільному» форматі декількома потоками - учасники могли вибирати тих спікерів, які їм цікаві, пересуватися в рамках конференції.
Перший день був присвячений виступам спікерів, другий же день практичним занятям і спілкуваню.
Спікерами конференції були відомі IT-люди. Від DOPOMOGA IT & Telecom спікером була Буг Оксана з темою «Включаємо неокортекс для ефективного рекрутингу»
Подія була насиченою, неординарною, невимушеною і в той же час суперкорисною і цікавою!
Рекомендуємо всім, хто цікавиться в наступному році!

Запрошуємо Спікерів!

Спеціально для учнів 9-11 класів DOPOMOGA IT & Telecom Resources разом DOPOMOGA Ukraine ініціює профорієнтаційний проект Діти IТ. І в зв'язку з цим запрошуємо всіх IТ-фахівців, хто хоче поділитися своїм досвідом і тонкощами своєї професії з дітьми, взяти участь в якості Спікера!
Модуль буде проходити в м Київ з 21 по 24 березня 2016.
Приєднуйтесь - з нами весело :)

З усіх питань звертайтеся до координатора проекту:

Аня Працевита
pratsevitaya@dopomoga.org.ua
+380 63 872 58 69

З 8 Березня!

Прийміть щирі вітання з прекрасним жіночим святом Весни! 

Щиро бажаємо весняної повені щастя, натхнення, любові, оновлення, процвітання, віри… Віри в краще майбутнє – воно неодмінно настане. Віри в людей – вони переважно є добрими. Віри в себе – це є запорука успіху!

Зустрічай весну у Львові!

Приходьте послухати нашого Recruitment Lead Оксану Буг з темою: "Включаєм неокортекс для ефективного рекрутингу" 26-27 березня на IT HR LifeStyle unConference у Львові.

Вас там чекає багато чого цікавого, не пропустіть свій шанс!

https://www.facebook.com/events/742171789242480/ 

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання