Скоро

HR-IT'2014 у Києві!

За підтримки DOPOMOGA IT&Telecom у Києві відбудеться Конференція управління персоналом в IT-сфері - HR-IT'2014!
Конференція матиме місце 22-23 травня в конференц-холі «Ірпінь».
Тема конференції цього року - Integrate me right: гнучка компанія, гнучкий менеджмент, гнучка команда, гнучка система і вражаючі результати!
Учасники конференції як завжди - директори з персоналу, керівники відділів персоналу, HR менеджери, HR-дженералісти.
У програмі конференції:
•доповіді колег з різних країн, міст і компаній;
•круглий столи на актуальні теми;
•вечірня програма.
Паралельно буде працювати три зали, будь-який учасник зможе обрати, яка тема йому цікавіша, і відвідати обрану доповідь.
Цього року HR-IT відбудеться вже вчетверте. "HR-IT'2014 буде особливою з кількох причин. - Коментує організатор конференції, директор компанії RTC Оксана Краснопольська. - По-перше, цього року значно розширилася географія доповідачів. На конференції виступлять доповідачі з усього світу (Великобританія, Німеччина, США) у спеціальному форматі: 15 хвилин про HR, що новенького. Серед доповідачів свою участь підтвердили співробітники таких компаній як Luxoft (Україна), SoftServe, Epam (Білорусія), AmazingHiring, Проект "Пряники", Microsoft (Україна), DOU (Україна), Sigma (Україна), Life. По-друге, кількість учасників HR-IT з року в рік неухильно зростає. Цього року ми вже очікуємо в гості близько 170 учасників. Ну і атмосфера, звичайно, заслуговує окремої згадки. Конференція проходить вже вчетверте і основна частина учасників відвідує її не вперше. HR-ІТ - це вже не тільки майданчик для професійних розмов, а й місце зустрічі давніх друзів".
Попередня програма


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - інформаційний партнер «UniversITy» в Києві

9-10 листопада в Києві за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources відбудеться освітня конференція «UniversITy».

«UniversITy» - це платформа, де талановита молодь отримає якісні та актуальні знання, ознайомиться з останніми тенденціями сфери IT, зможе перейняти досвід провідних фахівців галузі. Конференція «UniversITy - 2013» збере разом 150 учасників, 12 спікерів і створить відкриту атмосферу для спілкування та навчання.

Тема конференції - «Clouds of Innovation». Учасники дізнаються про новітні тренди у сфері інформаційних технологій, а також почують експертні прогнози про те, що? де? коли? очікується в цій індустрії.

Для учасників це не тільки можливість отримати нові знання, але й познайомитися з представниками провідних IТ-компаній, а також дізнатися про професійні стажування в міжнародних компаніях у цій сфері.

Організатором конференції виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Реєстрація та більш детальна інформація за посиланням:

university2013fall.tk/


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - співорганізатор career4it

25-26 жовтня 2013 у Києві пройде Міжнародна виставка розвитку IT кар'єри career4it – унікальна можливість роботодавцям в найкоротші терміни найняти талановитий персонал, який хоче реалізувати себе в найбільш інноваційних проектах у творчій невимушеній атмосфері.

У програмі виставки 4 блоки: IT Employer expo, IT Lounge, IT Освіта та Дискусії. Обговорення актуальних тем в IT індустрії, семінари, майстер-класи та тренди – все це представлять у рамках своїх виступів ведучі та практикуючі представники IT (Jesper Lindholt, Marianna Yarosh, Nikolay Savin, Evgeniya Cherevko). Особлива частина Дискусії відведена проведенню круглого столу на тему «Куди краще емігрувати в Європу? Україна або закордон?», модератором якого буде Alla Pestsova, директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources.

Географія учасників і відвідувачів career4it охоплює більше 20 країн: Німеччина, Австрія, Швейцарія, Франціїя, Бельгія, Нідерланди, Польща, Чехія, Словаччина, Естонія, Литва, Латвія, Швеція, Данія, Норвегія, США, Канада, Ізраїль, Україна, Росія, Білорусія.

http://career4it.com 


Як IT Weekend Ukraine 2013 формував майбутнє сьогодні

14 вересня у Києві відбулася Міжнародна конференція IT Weekend Ukraine, що зібрала разом понад 600 учасників і 30 спікерів, визнаних світових IT-експертів, серед яких: Alan Harlan (Chief Executive Officer, SoftServe), Mark Randall (Chief Strategist, Adobe), Alistair Cockburn (Agile Guru), Russell A. Hertzberg (Vice President, SaaS and ISV Solutions, SoftServe), Tarun Sharma (VP, R&D, BMC Software and CEO, BMC Software India Pvt Ltd.).

У рамках конференції пройшов урочистий захід IT Awards, де відзначали людей, які своєю працею та діяльністю сприяли розвитку ІТ-галузі в цілому. Переможцями цього року стали:

Business Analysis – Денис Гобов,

Quality Assurance – Оксана Стецяк,

Project Management – Віталій Мороз,

IT Education – Владислав Янович,

Software Architecture – Олександр Краковецький,

Software Engineering – Антон Відіщев.

Алла Пєсцова була запрошена на конференцію IT Weekend Ukraine та церемонію IT Awards як офіційне обличчя Генерального інформаційного партнеру DOPOMOGA IT&Telecom Resources та могла самостійно впевнитися в користі й перспективі цього свята «науки та розваг».

http://itweekend.ua/  


Новини

MobileDeveloperDay#UA

Три роки поспіль українські розробники збираються в Одесі на Mobile Developer Day. Цього року день розробника пройде 8 серпня.

Mobile Developer Day - день розробника під мобільні платформи, який проводиться раз на рік в Україні, Росії та Білорусі. Це ділова частина у вигляді конференції для тих, чий бізнес пов'язаний з розробкою мобільних додатків, спеціальні семінари для програмістів із технологій розробки, Developer Alley - виставка-презентація студій і мобільних проектів, простір для спілкування із замовниками і, вперше в цьому році, Hackaphone - хакатон для розробників мобільних додатків.

Програма конференції 2013 року побудована на живих кейсах: спікери будуть ділитися безцінним досвідом успішно запущених продуктів. Також, ви дізнаєтеся, як провідні студії-розробники працюють з клієнтами. Обговоримо, що нового в просуванні і монетизації мобільних додатків, а так само поговоримо про створення мобільних ігор і запуску стартапів, якщо стартап - мобільний додаток.

Одеса - неймовірне місто. Третій рік поспіль Mobile Developer Day Україна проходить саме тут. І щороку приїжджає все більше учасників, які назавжди закохуються в Одесу.
MDDay # ua в Одесі - це Чорне море, атмосфера курортного міста, приголомшливо смачна кухня, і, при цьому, продуктивна ділова атмосфера вдень. Вночі про роботу ніхто не думає, бо це Одеса.

MobileDeveloperDay#UA проходить за офіційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources.

Подробиці на http://ua.mdday.ru/ 
З питань участі, а також з побажаннями до програми звертайтеся за адресою: md@mdday.ru.

Pentegy Recommended DOPOMOGA IT&Telecom

I would like to express the pleasure of working with DOPOMOGA IT&Telecom Resources. This agency has become our trustful business partner in successful searching for talented professionals. DOPOMOGA IT&Telecom consultants possess sufficient knowledge of the labor market and excellent skills of professional diagnostics of candidates and their qualities. They demonstrated a detailed understanding of our business needs, offered and realized proper recruitment solutions to our constantly changing and developing business, as we expand it in Ukraine. We expect to continue such efficient, professional and friendly relationship in the future.

Aleksander Dumanski

Manager, Warsaw Area, Poland & Kyiv, Ukraine

Pentegy

РекрутингFEST дебютував у Львові!

Несхожий на жоден з існуючих заходів у сфері HR, РекрутингFEST відразу здобув прихильників — жіночий, літній, соціально-інформативний фестиваль міг би стати відкритим для всіх охочих, якби не був виключно для «своїх» — для HR-спеціалістів.

Близько 50 учасників з усієї України і у кожного на вустах — посмішки, а слова, якими вони найчастіше описували свої враження, — це «сімейно», «особливо», «душевно».

Спочатку учасники РекрутингFEST чекали, коли їх змусять розбиватися на команди для брейнстормів чи моделювання поведінки у стресових ситуаціях. Після вступного слова Катерини Скібської про пошук балансу щастя між кар’єрою і сім’єю, глибинного дослідження людських цінностей «Колесо життя: головне їхати на своєму возі» від Ольги Садохи, присутні зрозуміли особливість усього дня — на них чекає атмосфера затишку й вільного спілкування.

Мильні бульбашки під час виступу Анни Зайцевої та Оксани Щур, тімбілдінг від Роксоляни Кудляк, особистісні практики від Олени Урусової та Володимира Семенишина, життєві подробиці від Анни Воєводіної, фотоколажі від Віктора Подолинного та Володимира Глащенкова — це те, що перетворило фестиваль на незабутній. Власні практики спікерів допомогли учасникам переглянути ставлення до таких речей, як: кар’єра, успіх, самореалізація, вміння досягати свого. Кожен у якусь мить подумав про себе «А в мене така ж сама ситуація, і тепер я знаю, як вдіяти!»

Кавери пісень Beatles від музичного ансамблю «Рококо» наділили РекрутингFEST стилем. Подарунки від партнерів зробили РекрутингFEST приємним. Й нарешті, святковий фуршет з іменним тортом DOPOMOGA, під час якого організаторами було відкрито головну інтригу дня — святкування 10-річчя Західного регіонального офісу DOPOMOGA Ukraine — зробили фестиваль урочистим.

РекрутингFEST висловлює подяку партнерам та друзям:

«HR-Кав’ярня» — Генеральний партнер 
HeadHunter Україна — Генеральний HR партнер
Київстар — Організаційний партнер
HR Outlook та HRD — Генеральні інформаційні партнери
ZEST Outsourcing — Господарчий партнер
Аґрафка — Дозвільний партнер
ІнХоум: Підбір Персоналу в Дім — Домашній та Еко-партнер
Книгарня Leole Вook — Книжковий партнер
Прем’єр-готель «Дністер»
Музичний гурт «Рококо»

Фотозвіт http://alturl.com/youk6  

РекрутингFEST в LinkedIn http://alturl.com/wt6h2  

DOPOMOGA GROUP - офіційний партнер Access MBA & Masters Tour в Україні.

У Києві зустрічі формату One-to-One проходять при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

Унікальний формат One-to-One дозволяє обрати MBA або магістерську програму під час зустрічі з кращими бізнес-школами світу.

- Індивідуальні співбесіди та круглі столи з директорами приймальних комісій
- Тематичні семінари з представниками магістерських програм з менеджменту, маркетингу, фінансів тощо
- Інтерактивні конференції з MBA та магістерськими програмами
- Поради по тесту GMAT, TOEFL та IELTS
- Стипендії і гранти
- Поради з отримання банківських кредитів на навчання

Access MBA & Masters Tour - проекти компанії Advent Group, розташованого в Парижі агентства з комунікацій. Access MBA проходить щороку в 60 містах Європи, Близького Сходу, Північної та Південної Америки та Азії. Access MBA 2013 пройде в Києві вже вп'яте.

У Києві One-to-One пройде при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

http://www.accessmba.com/?id=3152&ui=HXZ7O51363267223  

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання