Скоро

Тренинг "Стратегия привлечения талантов основанное на EVP и бренд работодателя" скоро в Киеве

12 Октября в Киеве, дайджест HR Outlook и DOPOMOGA IT&Telecom Resources, организовывают тренинг на тему «Talent Attraction based on EVP and Employer Branding».

Цель тренинга: предоставить практические знания и набор инструментов, которые позволят провести аудит, оценить и разработать специальную стратегию привлечения талантов на основе ценностей компании и ценностей для сотрудников, используя традиционные и нетрадиционные стратегии найма, такие как recruitment marketing и inbound привлечение талантов. 

Спикером выступит Adriano Corso, Recruiting Marketing Manager в Davis Nolan и Next Generation.

На данный момент Adriano разрабатывает инновационные стратегии по привлечению талантов с активным использованием inbound маркетинга. Ранее занимал позицию Talent Community Manager и Recruitment Marketing Consultant в IBM Talent Acquisition&Optimization, где работал над цифровыми и онлайн рекрутинговыми маркетинговыми мероприятиями.

Более подробную информацию о спикере можно узнать на официальном сайте: 
http://www.adrianocorso.net/ 

Регистрационная форма: https://goo.gl/BiU26L 

При регистрации друга или коллеги действует 5% скидка.

Подробнее о мероприятии: https://www.facebook.com/events/120731691874276/


Прийшов час зібратися в 7-й раз - в Києві на Outsource People!

2 рази на рік директора та керівники сервісних IT компаній з усіх країн Восточної Європи з'їжджаються на конференцію Outsource people! 
Прийшов час зібратися в 7-й раз - в Києві, 13 -14 жовтня 2017 року.

Outsource people - це міжнародна спеціалізована конференція по бізнесу в сфері сервісного обслуговування ПЗ. Вона створена для обміну між підприємцями досвідом розвитку сервісного бізнесу, виходу на західні ринки та створення міцних команд.

Захід відрізняється продуманим мережевим оформленням і сильними доповідями по 6 потоків за 2 дні: бізнес-стратегія, продажі в ІТ, маркетинг в ІТ, оперативний розвиток, робота для електронної комерції, відмовостійкість.
Приєднуйтесь! Білети ще можна купити на сайті: https://outsource-people.com/

Для наших підписників діє 5% знижка! Варто лише використати промо код: DOPOMOGAIT

Рівень учасників: засновник, генеральний директор, менеджер з маркетингу, бізнес-розробник, бізнес-аналітик, менеджер проектів. Очікується близько 1500 учасників (в минулому році зібралося 1000 чол.)

Вже підтвердили свою участь такі відомі спікери як:
Давид Браун - генеральний директор @ TemplateMonsters;
Женя Розинский - Стратегічний радник @ Мірігос;
Виктор Шальнев - генеральний директор @ NIX Solutions Ltd;
Мануель де Вітс - консультант з продажу та маркетингу @ IT аутсорсингових компаній;
Александр Медовой - генеральний директор і засновник @ AltexSoft;
Мэтт Мур - голова @ TEAM International;

Що буде на Outsource People 2017 Kyiv: 
- обговорення тенденцій та важливих подій у бізнесі cервісної розробки ПЗ;
- розбір успішних ідей та причин невдач при виході на різні ринки;
- вивчення нових методів маркетингу та продажів західним замовникам;
- обмін особливостями роботи з клієнтами сфери електронної комерції;
- рекомендації щодо організації віддалених команд, правильного делегування, ефективної комунікації з клієнтами;
- огляди напрямів для розвитку компанії та створення власного продукту.

Основною фішкою конференції є найсильніша спільнота умних і цілеспрямованих людей. Люди, які вміють робити бізнес і хочуть зробити його краще.
Забронювати квиток: https://outsource-people.com/
При корпоративній покупці від 2 квитків ціна діє знижка від 3% до 8%.

До зустрічі в Києві - 13 і 14 жовтня!


19 червня у Києві стартує профорієнтаційний модуль Діти IT

19 червня у Києві стартує літня сесія Діти IT. Запрошуємо на проект підлітків 13-16 років, які хочуть познайомитися з IT сферой і зрозуміти чим живуть її представники.

Модуль спрямований на те, щоб допомогти школярам знайти своє покликання, дати можливість спробувати себе в ролі IT-фахівця і пропустити крізь себе всі процеси спеціальності. Учасники зможуть отримати нові знання та навички, весело провести час і познайомитися з новими друзями.

Завдяки професіоналізму тренерів всього за 4 дні вони зануряться в атмосферу роботи IT-агентства, дізнаються головні тренди розвитку IT-ринку, познайомляться зі спеціальностями IT-сфери. А також отримають поради про те як можна реалізовувати себе в цьому напрямку вже зараз. Кожен день проекту присвячений окремій темі, що робить програму яскравою і насиченою. Заняття проходять у легкій практично-ігровій формі. З учасниками працюють досвідчені тренери та практикуючі співробітники IT-компаній.

Модуль Діти IT буде проходити з 19 по 22 червня (пн-чт), з 10:00 до 14:00 м. Київ. Час занять може змінитися.

Для участі в модулі Діти IT необхідно заповнити форму реєстрації: https: //goo.gl/Mmnhdb 

Участь безкоштовна, кількість місць обмежена.

Як стартував проект Діти Професій дивіться тут: http://www.slideshare.net/DOPOMOGA_Ukraine/hr-38563114


27 травня відбудеться ювілейний Міжнародний IT HR Форум: IT Recruitment & Management 3.0

27 травня в Києві відбудеться наймасштабніша подія в сфері підбору і управління персоналом в IT - 5-й Міжнародний IT HR Форум: IT Recruitment & Management 3.0. 

IT Recruitment & Management 3.0 - це місце зустрічі професіоналів в сфері управління персоналом в IT і власників бізнесу з усієї України, для обміну досвідом, обговорення актуальних питань і отримання практичних і ефективних методів управління людськими ресурсами.

Своїм досвідом у цьому році поділяться експерти з Європи та України. Спікери, які вже підтвердили участь:

- Anna Lewis, академічний лідер програми MA in Human Resources and Organization Development LvBS, Великобританія. Більше 20 років досвіду роботи в HR з такими компаніями як Yamaha, Samsung, Mott McDonald (UK) і Heineken Poland.

- Надія Васильєва, General Manager at Microsoft HUB, PhD.

- Олексій Соколов, CEO в Sky-tech.

- Олена Маркіна, Employee Experience Manager в HRN Будапешт, Угорщина.

- Tatyana Murashchenko, CEO в Recruiting Melon Agency, Польща

- Олексій Шуна, HR Marketing Specialist, DataArt, Санкт-Петербург

- Анна Козакова, Co-founder консалтингової компанії "Achievement House", експерт в області IT-рекрутингу.

- Анастасія Стеценко, HR Marketing Specialist, DataArt

- Катерина Дробот, PR & Communications Manager, MacPaw

На Форумі традиційно працюватимуть 2 потоки, присвячені: рекрутменту і HR. 

Не пропустіть можливість стати учасником найбільшого заходу, присвяченого управлінню людськими ресурсами в IT сфері, презентувати свою компанію і отримати корисну інформацію для подальшого професійного розвитку. 

Більш детальна інформація, а також умови участі та реєстрації на Форум - на сайті: http://hrconference.com.ua/,

Приємна новина! При використанні промо коду DOPOMOGA ви отримаєте 5% знижку на вхідний квиток!

 Слідкуйте за новинами в соціальних мережах і першими дізнавайтеся про спікерів та акціях:

Facebook: https://www.facebook.com/it.hr.forum 

Захід на Facebook: https://www.facebook.com/events/1291515747584827/ 


Новини

MobileDeveloperDay#UA

Три роки поспіль українські розробники збираються в Одесі на Mobile Developer Day. Цього року день розробника пройде 8 серпня.

Mobile Developer Day - день розробника під мобільні платформи, який проводиться раз на рік в Україні, Росії та Білорусі. Це ділова частина у вигляді конференції для тих, чий бізнес пов'язаний з розробкою мобільних додатків, спеціальні семінари для програмістів із технологій розробки, Developer Alley - виставка-презентація студій і мобільних проектів, простір для спілкування із замовниками і, вперше в цьому році, Hackaphone - хакатон для розробників мобільних додатків.

Програма конференції 2013 року побудована на живих кейсах: спікери будуть ділитися безцінним досвідом успішно запущених продуктів. Також, ви дізнаєтеся, як провідні студії-розробники працюють з клієнтами. Обговоримо, що нового в просуванні і монетизації мобільних додатків, а так само поговоримо про створення мобільних ігор і запуску стартапів, якщо стартап - мобільний додаток.

Одеса - неймовірне місто. Третій рік поспіль Mobile Developer Day Україна проходить саме тут. І щороку приїжджає все більше учасників, які назавжди закохуються в Одесу.
MDDay # ua в Одесі - це Чорне море, атмосфера курортного міста, приголомшливо смачна кухня, і, при цьому, продуктивна ділова атмосфера вдень. Вночі про роботу ніхто не думає, бо це Одеса.

MobileDeveloperDay#UA проходить за офіційної підтримки DOPOMOGA IT&Telecom Resources.

Подробиці на http://ua.mdday.ru/ 
З питань участі, а також з побажаннями до програми звертайтеся за адресою: md@mdday.ru.

Pentegy Recommended DOPOMOGA IT&Telecom

I would like to express the pleasure of working with DOPOMOGA IT&Telecom Resources. This agency has become our trustful business partner in successful searching for talented professionals. DOPOMOGA IT&Telecom consultants possess sufficient knowledge of the labor market and excellent skills of professional diagnostics of candidates and their qualities. They demonstrated a detailed understanding of our business needs, offered and realized proper recruitment solutions to our constantly changing and developing business, as we expand it in Ukraine. We expect to continue such efficient, professional and friendly relationship in the future.

Aleksander Dumanski

Manager, Warsaw Area, Poland & Kyiv, Ukraine

Pentegy

РекрутингFEST дебютував у Львові!

Несхожий на жоден з існуючих заходів у сфері HR, РекрутингFEST відразу здобув прихильників — жіночий, літній, соціально-інформативний фестиваль міг би стати відкритим для всіх охочих, якби не був виключно для «своїх» — для HR-спеціалістів.

Близько 50 учасників з усієї України і у кожного на вустах — посмішки, а слова, якими вони найчастіше описували свої враження, — це «сімейно», «особливо», «душевно».

Спочатку учасники РекрутингFEST чекали, коли їх змусять розбиватися на команди для брейнстормів чи моделювання поведінки у стресових ситуаціях. Після вступного слова Катерини Скібської про пошук балансу щастя між кар’єрою і сім’єю, глибинного дослідження людських цінностей «Колесо життя: головне їхати на своєму возі» від Ольги Садохи, присутні зрозуміли особливість усього дня — на них чекає атмосфера затишку й вільного спілкування.

Мильні бульбашки під час виступу Анни Зайцевої та Оксани Щур, тімбілдінг від Роксоляни Кудляк, особистісні практики від Олени Урусової та Володимира Семенишина, життєві подробиці від Анни Воєводіної, фотоколажі від Віктора Подолинного та Володимира Глащенкова — це те, що перетворило фестиваль на незабутній. Власні практики спікерів допомогли учасникам переглянути ставлення до таких речей, як: кар’єра, успіх, самореалізація, вміння досягати свого. Кожен у якусь мить подумав про себе «А в мене така ж сама ситуація, і тепер я знаю, як вдіяти!»

Кавери пісень Beatles від музичного ансамблю «Рококо» наділили РекрутингFEST стилем. Подарунки від партнерів зробили РекрутингFEST приємним. Й нарешті, святковий фуршет з іменним тортом DOPOMOGA, під час якого організаторами було відкрито головну інтригу дня — святкування 10-річчя Західного регіонального офісу DOPOMOGA Ukraine — зробили фестиваль урочистим.

РекрутингFEST висловлює подяку партнерам та друзям:

«HR-Кав’ярня» — Генеральний партнер 
HeadHunter Україна — Генеральний HR партнер
Київстар — Організаційний партнер
HR Outlook та HRD — Генеральні інформаційні партнери
ZEST Outsourcing — Господарчий партнер
Аґрафка — Дозвільний партнер
ІнХоум: Підбір Персоналу в Дім — Домашній та Еко-партнер
Книгарня Leole Вook — Книжковий партнер
Прем’єр-готель «Дністер»
Музичний гурт «Рококо»

Фотозвіт http://alturl.com/youk6  

РекрутингFEST в LinkedIn http://alturl.com/wt6h2  

DOPOMOGA GROUP - офіційний партнер Access MBA & Masters Tour в Україні.

У Києві зустрічі формату One-to-One проходять при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

Унікальний формат One-to-One дозволяє обрати MBA або магістерську програму під час зустрічі з кращими бізнес-школами світу.

- Індивідуальні співбесіди та круглі столи з директорами приймальних комісій
- Тематичні семінари з представниками магістерських програм з менеджменту, маркетингу, фінансів тощо
- Інтерактивні конференції з MBA та магістерськими програмами
- Поради по тесту GMAT, TOEFL та IELTS
- Стипендії і гранти
- Поради з отримання банківських кредитів на навчання

Access MBA & Masters Tour - проекти компанії Advent Group, розташованого в Парижі агентства з комунікацій. Access MBA проходить щороку в 60 містах Європи, Близького Сходу, Північної та Південної Америки та Азії. Access MBA 2013 пройде в Києві вже вп'яте.

У Києві One-to-One пройде при партнерстві Access MBA & Masters Tour і DOPOMOGA GROUP.

http://www.accessmba.com/?id=3152&ui=HXZ7O51363267223  

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання