Скоро

HR-IT'2014 у Києві!

За підтримки DOPOMOGA IT&Telecom у Києві відбудеться Конференція управління персоналом в IT-сфері - HR-IT'2014!
Конференція матиме місце 22-23 травня в конференц-холі «Ірпінь».
Тема конференції цього року - Integrate me right: гнучка компанія, гнучкий менеджмент, гнучка команда, гнучка система і вражаючі результати!
Учасники конференції як завжди - директори з персоналу, керівники відділів персоналу, HR менеджери, HR-дженералісти.
У програмі конференції:
•доповіді колег з різних країн, міст і компаній;
•круглий столи на актуальні теми;
•вечірня програма.
Паралельно буде працювати три зали, будь-який учасник зможе обрати, яка тема йому цікавіша, і відвідати обрану доповідь.
Цього року HR-IT відбудеться вже вчетверте. "HR-IT'2014 буде особливою з кількох причин. - Коментує організатор конференції, директор компанії RTC Оксана Краснопольська. - По-перше, цього року значно розширилася географія доповідачів. На конференції виступлять доповідачі з усього світу (Великобританія, Німеччина, США) у спеціальному форматі: 15 хвилин про HR, що новенького. Серед доповідачів свою участь підтвердили співробітники таких компаній як Luxoft (Україна), SoftServe, Epam (Білорусія), AmazingHiring, Проект "Пряники", Microsoft (Україна), DOU (Україна), Sigma (Україна), Life. По-друге, кількість учасників HR-IT з року в рік неухильно зростає. Цього року ми вже очікуємо в гості близько 170 учасників. Ну і атмосфера, звичайно, заслуговує окремої згадки. Конференція проходить вже вчетверте і основна частина учасників відвідує її не вперше. HR-ІТ - це вже не тільки майданчик для професійних розмов, а й місце зустрічі давніх друзів".
Попередня програма


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - інформаційний партнер «UniversITy» в Києві

9-10 листопада в Києві за інформаційної підтримки DOPOMOGA IT & Telecom Resources відбудеться освітня конференція «UniversITy».

«UniversITy» - це платформа, де талановита молодь отримає якісні та актуальні знання, ознайомиться з останніми тенденціями сфери IT, зможе перейняти досвід провідних фахівців галузі. Конференція «UniversITy - 2013» збере разом 150 учасників, 12 спікерів і створить відкриту атмосферу для спілкування та навчання.

Тема конференції - «Clouds of Innovation». Учасники дізнаються про новітні тренди у сфері інформаційних технологій, а також почують експертні прогнози про те, що? де? коли? очікується в цій індустрії.

Для учасників це не тільки можливість отримати нові знання, але й познайомитися з представниками провідних IТ-компаній, а також дізнатися про професійні стажування в міжнародних компаніях у цій сфері.

Організатором конференції виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Реєстрація та більш детальна інформація за посиланням:

university2013fall.tk/


DOPOMOGA IT & Telecom Resources - співорганізатор career4it

25-26 жовтня 2013 у Києві пройде Міжнародна виставка розвитку IT кар'єри career4it – унікальна можливість роботодавцям в найкоротші терміни найняти талановитий персонал, який хоче реалізувати себе в найбільш інноваційних проектах у творчій невимушеній атмосфері.

У програмі виставки 4 блоки: IT Employer expo, IT Lounge, IT Освіта та Дискусії. Обговорення актуальних тем в IT індустрії, семінари, майстер-класи та тренди – все це представлять у рамках своїх виступів ведучі та практикуючі представники IT (Jesper Lindholt, Marianna Yarosh, Nikolay Savin, Evgeniya Cherevko). Особлива частина Дискусії відведена проведенню круглого столу на тему «Куди краще емігрувати в Європу? Україна або закордон?», модератором якого буде Alla Pestsova, директор DOPOMOGA IT & Telecom Resources.

Географія учасників і відвідувачів career4it охоплює більше 20 країн: Німеччина, Австрія, Швейцарія, Франціїя, Бельгія, Нідерланди, Польща, Чехія, Словаччина, Естонія, Литва, Латвія, Швеція, Данія, Норвегія, США, Канада, Ізраїль, Україна, Росія, Білорусія.

http://career4it.com 


Як IT Weekend Ukraine 2013 формував майбутнє сьогодні

14 вересня у Києві відбулася Міжнародна конференція IT Weekend Ukraine, що зібрала разом понад 600 учасників і 30 спікерів, визнаних світових IT-експертів, серед яких: Alan Harlan (Chief Executive Officer, SoftServe), Mark Randall (Chief Strategist, Adobe), Alistair Cockburn (Agile Guru), Russell A. Hertzberg (Vice President, SaaS and ISV Solutions, SoftServe), Tarun Sharma (VP, R&D, BMC Software and CEO, BMC Software India Pvt Ltd.).

У рамках конференції пройшов урочистий захід IT Awards, де відзначали людей, які своєю працею та діяльністю сприяли розвитку ІТ-галузі в цілому. Переможцями цього року стали:

Business Analysis – Денис Гобов,

Quality Assurance – Оксана Стецяк,

Project Management – Віталій Мороз,

IT Education – Владислав Янович,

Software Architecture – Олександр Краковецький,

Software Engineering – Антон Відіщев.

Алла Пєсцова була запрошена на конференцію IT Weekend Ukraine та церемонію IT Awards як офіційне обличчя Генерального інформаційного партнеру DOPOMOGA IT&Telecom Resources та могла самостійно впевнитися в користі й перспективі цього свята «науки та розваг».

http://itweekend.ua/  


Новини

Human Capital Forum - безмежні можливості для ефективності Вашого бізнесу

23-24 жовтня відбудеться довгоочікувана подія в сфері HR - друга міжнародна виставка -форум з управління людськими ресурсами Human Capital Forum 2013. Це місце зустрічі професіоналів у сфері управління персоналом з різних країн, дискусійний майданчик, експозиція і презентаційна сцена .

«Не дай вам Бог жити в епоху змін», - говорили древні китайські мудреці . Але сучасний світ змінюється з шаленою швидкістю, не залишаючи часу на філософські роздуми. Разом з ним змінюються компанії, покоління, засоби та методи ведення бізнесу, стимулюючи розвиток і зміну ринку в цілому. Правильно організувати і адаптувати роботу персоналу в таких умовах - значить забезпечити половину успіху бізнесу.

Кожна тема, кожне питання і кожен кейс події - це ще одна сторона багатогранної сфери управління людськими ресурсами. Вперше на виставці - форумі Human Capital Forum - новий розділ - «Організація співробітників різних поколінь. Точки дотику життєвих циклів поколінь X і Y». Будуть розкриті наступні питання: зміни в бізнесі, що відбуваються в результаті стрімкого збільшення кількості представників «покоління Y» на ринку праці; шефство молодих співробітників над підлеглими, які за віком могли б бути їх батьками; часта і легка зміна робіт і сфер діяльності молодим поколінням. Як роботодавцям уникнути даних проблем, прагнучи утримати цінний і талановитий персонал в таких умовах?

Ніяких нудних доповідей, тільки конструктивні кейси, живий діалог, бліц-опитування різних поколінь, вирішення конфліктів. Дізнайтеся, які інноваційні підходи, комунікації і технології можуть допомогти у вирішенні даних питань.

Не пропустіть можливість стати учасником найбільшого заходу, присвяченого роботі з людським капіталом, презентувати свою компанію і отримати унікальну інформацію для подальшого розвитку вашого бізнесу. Вчіться ! Спілкуйтеся ! Знайомтеся !

Більш детальна інформація, умови участі та реєстрації на сайті: hcf.kiev.ua.

Оргкомітет : Юлія Біжко, bizhko@confetti.org.ua

+380 44 461 9493, +38 067 214 8590

Учасники форуму-виставки Human Capital Forum: провайдери послуг в галузі управління, навчання, консалтингу, мотивації та підбору персоналу, HR-директори великих компаній, HR-асоціації, Employer branding, C&B, T&D і P&O фахівці, рекрутери, аутсорсингові агентства, event - агентства, школи іноземних мов, бізнес школи, коучі та консультанти, провайдери e-learning, банки і страхові компанії, компанії, що пропонують IT-рішення в області автоматизації HR, провайдери щодо створення безпечних та інноваційних офісів, компанії з досліджень та аналітики, сайти з працевлаштування та тренінгові портали, туристичні та кейтерингові компанії, а також конференц-сервіс.

DOPOMOGA GROUP for CEE Rekruter

From the magazine: "In Cee Rekruter’s continuous tour around the region, we have come across a star in the Ukranian recruitment market. This month we speak with the representative of DOPOMOGA GROUP. A leading independent recruitment agency operating in the Ukraine for the past 19 years, with their headquarters in Kiev." 

There is the article about activity of DOPOMOGA GROUP in the August issue of the Polish magazine CEE Rekruter Magazyn in section "The CEE Rekruter focus on Ukraine".

 

Link to the full article

Link to the magazine page 

Дванадцята щорічна всеукраїнська конференція, присвячена рішенням на базі вільного програмного забезпечення

5 жовтня в Києві матиме місце Дванадцята щорічна всеукраїнська конференція, присвячена розробці та практичному застосуванню рішень на базі вільного програмного забезпечення.

Конференція стане об'єднуючою подією для всіх учасників цього процесу - розробників, інтеграторів, користувачів.

Основними задачами заходу є висвітлення можливості практичного використання рішень на базі вільного ПЗ, огляд існуючих продуктів і перспектив їх розвитку, демонстрація тенденцій переходу на вільне ПЗ у світі, поліпшення взаємодії між розробниками та користувачами.

Учасникам конференції надасться можливість презентувати свій проект аудиторії. Також вони зможуть познайомитися з розробниками та користувачами ПЗ у своїй предметній області, дізнатися більше про те, що відбувається у цьому середовищі.

Запрошуються розробники вільного ПЗ та ПЗ з відкритим вихідним кодом, IT-фахівці, керівники IT-підрозділів, представники академічних установ.

Участь у конференції безкоштовна, необхідна лише реєстрація.

DOPOMOGA IT&Telecom Resources выступає головним HR Партнером конференції.

Детальніше про подію тут: conference.osdn.org.ua

Як виростити рекрутера. Або те, про що зазвичай не кажуть.

10-11 жовтня 2013 року в Києві відбудеться дводенний тренінг Катерини Скібської (Генеральний директор DOPOMOGA Ukraine), призначений для керівників відділів з пошуку, оцінки персоналу та для керівників агентств з підбору персоналу.

Навчання націлене на дослідне розпізнавання у кандидаті природженого рекрутера. Розвиток його здібностей і особистих якостей в очевидний професіоналізм і незаперечний талант. Активні медіації дадуть розуміння як побудувати взаємодії рекрутера з керівником, командою, клієнтами, кандидатами і особистим життям. Значна частина тренінгу відведена під моделювання кар'єрних перспектив рекрутера для забезпечення з ним довгострокових відносин.
  
У своєму тренінгу Катерина Скибська розгляне двадцятирічну практику найму і навчання початківців рекрутерів в DOPOMOGA Ukraine. Критерієм відбору методик стане їх швидкодія: найбільший ефект у стислі терміни.

DOPOMOGA Ukraine - лідер в галузі технологій підбору персоналу. Веде практику з 1994 року. Обслуговує 46% компаній Global500 з оперативною діяльністю в Україні. У 2012 понад 83% доходу було отримано з міжрегіональних проектів для клієнтів, що мають розгалужену мережу локацій на території країни.

Офіси в Україні: Запоріжжя, Донецьк, Київ, Львів, Одеса, Сімферополь, Харків. Територія діяльності: Україна, Росія і Республіка Молдова. Партнери: AIESEC в Україні, BEST в Україні, Access MBA в Україні, Міжнародний Інститут Бізнесу.

Програма тренінгу: за посиланням
Вартість тренінгу: 4900,00 грн + ПДВ
Реєстрація розпочата: за посиланням

Модератор тренінгу
Катерина Шрамченко,
+380 93 825 4011, +380 44 459 8178
З питань участі та рекламної підтримки звертатися
schramchenko@dopomoga.org.ua

Consultant
Онлайн консультант
Поставити питання